Nyheter

Det er inngått ny avtale med Firesafe med oppstart 1.6.2021

Tradebroker har inngått ny avtale med Firesafe på brannsikring og tilhørende tjenester. Avtaleperioden er på tre år, og løper frem til 31.05.2024. Avtalen kan forlenges med ytterligere to år.  

Tradebroker har gjennomført konkurranse på drift- og vedlikeholdsmateriell (DVH). Tools og TESS er valgt som leverandører for kommende avtaleperiode.

Tradebroker har gjennomført konkurranse på drift- og vedlikeholdsmateriell (DVH). TOOLS og TESS er valgt som leverandører for kommende avtaleperiode. TOOLS er ny leverandør og avløser dermed Ahlsell.

Tradebroker har inngått ny avtale med Tesa på tape for industrielt bruk

Tradebroker har inngått ny avtale med Tesa på tape for industrielt bruk. Avtalen løper frem til 30.06.2024 og kan forlenges med ytterligere to år. 

Rådsmøte torsdag 3. juni - endelig program

I henhold til Tradebrokers vedtekter er samtlige medlemmer innkalt til rådsmøte for 2021. Pga. koronasituasjonen avholdes møtet via Teams, og det begrenses kun til formell agenda (fagdag utgår).

Skanska Norge nytt medlem f.o.m. 7. mai '21

Skanska er en av landets største og ledende entreprenør og prosjektutvikler, og har vært til stedet i det norske markedet siden 1906. Nå er selskapet å finne på Tradebrokers medlemsliste. 

Easee Home hjemmelader m/kr. 2.000 i rabatt på installasjon

Easee Home er det mest fremtidsrettede produktet på markedet innenfor hjemmeladere. Easee ladere passer til alle elbiler og plugg-inn hybrid. Nå kan du som ansatt i en av våre medlemsbedrifter skaffe deg en hjemmelader til gunstige betingelser.

15. april gikk Manpower helt til topps i kåringen til Finn Jobb Awards The Hunt. Manpower ble årets rekrutteringsbyrå!

15. april gikk Manpower helt til topps i kåringen til Finn Jobb Awards The Hunt. Manpower ble årets rekrutteringsbyrå!

Dustin Norway – ny avtale på IT-utstyr og -tjenester

Tradebroker har gjennomført konkurranse på IT-utstyr og -tjenester. Konkurransen har medført leverandørskifte, og det blir gjensyn med Dustin Norway AS. Fra og med 1.7.2021 blir Dustin vår samarbeidspartner på området. Samarbeidet med Atea opphører fra samme dato.

Planlagte konkurranser 2021 – 6/2022

Aktivitetsplanen er et nyttig verktøy for å få rask oversikt over kommende konkurranser. Nå er planen for perioden 1.1.2021 til 30.6.2022 klar.

BMW iX, BMWs nye helelektriske SUV og flaggskip, er inkludert i kampanjen

Våren er i anmarsj i store deler av landet og vi begynner forhåpentligvis å skimte lyset i enden av Covid-tunnellen. Det fremstår som en fin anledning til å se seg om etter ny bil.

Wittusen & Jensen kåret til "Årets leverandør"

Prisen til "Årets leverandør" blant Tradebrokers leverandører ble i år delt ut for niende gang. Nyheten ble sluppet for våre kontakter hos Wittusen & Jensen midt i forrige uke, og annonsert internt der i dag. 

Canon inviterer til webinar: eSign - en digital signeringsløsning for alle

Innhenting av signaturer kan være tidkrevende, spesielt i disse hjemmekontortider. Har du noen gang vandret gangene internt på jakt etter den som må signere dokumentet du jobber med? Med digital signatur er dette en tid vi endelig kan legge bak oss.

Avinor ble "Årets medlem 2020"

Avinor ble sjette selskap i rekken av «Årets medlem». I år som i fjor, ble vi tvunget til å finne et alternativt tidspunkt for kåringen, all den tid årsmiddagen ble utsatt. For å sørge for velfortjent oppmerksomhet, fant kåringen sted 11. mars, på vårt ekstraordinære rådsmøte avholdt på Teams.

Ekstraordinært rådsmøte 2021 – ny strategiperiode

EDIT 3.11.23: Overordnet mål for avtalebruk er endret til NOK 7,5 milliarder slutt 2025.
2021 er første år i Tradebrokers nye strategiperiode. Denne løper ut 2025, og styret har formulert ambisiøse målsettinger for perioden. Hovedinnholdet ble delt i ekstraordinært rådsmøte avholdt på Teams torsdag 11. mars.   

Nokian Hakka Green 3 blir en storselger våren 2021!

Vianor sørger for å holde hjulene i gang. Årets sommerdekk-kampanje står før døren, og har oppstart mandag 15. mars. Kampanjen varer helt frem til 15. mai. 10 av de mest relevante dimensjonene er priset ekstra skarpt i perioden. 

Bjørvika Apartments har åpnet to nye lokasjoner

Bjørvika Apartments utvider sitt nedslagsfelt til glede for Tradebrokers medlemmer. Frogner i Oslo og Tromsø er deres nye lokasjoner. 

10 % rabatt på hurtiglading hos Circle K

Elbilsalget preger salgsstatistikkene. Circle K ønsker å være relevante i forhold til å sikre deg mobilitet. Nå gis det rabatt på elbillading via ditt firmakort hos Circle K. 

Det er inngått ny avtale med Mester Grønn

Tradebroker har inngått ny avtale med Mester Grønn på blomster. Avtaleperioden er på tre år, og løper frem til 28.02.2024. Avtalen kan forlenges med ytterligere to år.  

ManpowerGroup Forum: Hvor står likestillingen i 2021?

Manpower ønsker velkommen til et heldigitalt ManpowerGroup Forum mandag 8.3. Alle Tradebrokermedlemmer er selvsagt invitert!

Til tross for korona ble 2020 vårt nest beste år noen gang.

2020 startet meget positivt, og alt lå til rette for et nytt rekordår. Så kom koronaen. Dette har preget hele året, også inngangen til 2021. Vi synes derfor det er meget sterkt å klokke inn på 3.182 MNOK i samlet avtalebruk.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring