Wittusen & Jensen kåret til "Årets leverandør"

Wittusen & Jensen kåret til "Årets leverandør"

Prisen til "Årets leverandør" blant Tradebrokers leverandører ble i år delt ut for niende gang. Nyheten ble sluppet for våre kontakter hos Wittusen & Jensen midt i forrige uke, og annonsert internt der i dag. 

En gang i året ønsker Tradebroker å gjøre stas på en spesiell leverandør - en leverandør som kan smykke seg med tittelen "Årets leverandør" det kommende året. 

I disse unormale tider, ble det dessverre ikke mulig å gjøre stas på Wittusen & Jensen under årsmiddagen. Faktisk har det ikke vært mulig å møtes i det hele tatt. I fjor avventet vi kåringen helt til en passende anledning i juni. Litt for lenge synes vi, og valgte å slippe katta ut av sekken i forbindelse med årsmøtet på Teams. 

Et intetanende WJ-team, med Bjørn Ola Børrestuen i spissen, uttrykte stor glede for denne anerkjennelsen, og la umiddelbart en plan for å slippe nyheten internt. 

I den ubestikkelige juryens begrunnelse for tildelingen står å lese:

"Årets leverandør har vært med Tradebroker mange tiår, og har vunnet avtaler på flere ulike områder utover der de opprinnelig startet sin Tradebroker-reise. Dette gjør at leverandøren har et godt fotfeste blant medlemmene, og kan levere bredt innenfor ulike produkter og tjenester. Antall medlemmer som benytter avtalen(e) er betydelig, og leverandøren oppleves som «tett på» i sin oppfølging, de forstår kundebehovene, er løsningsorienterte, søker muligheter og har i tillegg vekst i porteføljen fra år til år.

Årets leverandør er WITTUSEN & JENSEN, der kontor- og forbruksmateriell er «lokomotivet» blant de tre avtalene!"

Vi gratulerer!

---

Til avtalen med WJ Business Partner - Kontor- og datarekvisita m.v. (krever pålogging)

Til avtalen med WJ Business Partner - Profil  (krever pålogging)

Til avtalen med WJ Business Partner - Kopi-/Printtjenester  (krever pålogging)

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring