Tradebrokers team

Terje Fagervik

Daglig leder

f. 1972

Bakgrunn: Terje kom til Tradebroker allerede i 2000. Han har bl.a. opplevd fusjonen med ISAL og dermed mye av perioden som har gjort Tradebroker til det selskapet er i dag. Før han kom til Tradebroker var han tre år i Forsvarets logistikkorganisasjon. Terje ble konstituert daglig leder fra 1.1.2007 og fikk rollen fast et år senere. Terje er utdannet siviløkonom fra Høyskolen i Bodø.
Terjes (TF) avtaleportefølje ser du her.

920 49 095

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Lars Bugge

Markedssjef

f. 1966

Bakgrunn: Lars har vært markedssjef i Tradebroker helt siden januar 2008. Han har også lang erfaring fra hhv. dekk- og forlagsbransjen. I Norsk Michelin Gummi hadde han gjennom en femårsperiode stillinger innenfor salg og marketing. Senere jobbet han ti år som avdelingsleder i Egmont Serieforlaget, der han ledet et aktivt og kreativt produktmiljø. Lars er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

918 27 547

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Henrik Kolderup

Senior avtaleansvarlig

f. 1969

Bakgrunn: Henrik kom til Tradebroker i desember 2021. Han hadde da jobbet med anskaffelser og forhandlinger i over 10 år. Han kom sist fra en stilling som innkjøpssjef i Compass Group Norway AS, og har tidligere hatt tilsvarende rolle i Fazer Food Services AS. Før dette har han hatt salgsroller i Riis Bilglass AS og i Systemkjøp Norge BA/ Servicegrossistene AS.
Henriks (HK) avtaleportefølje ser du her.

901 95 715

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Victoria Syslak

Bærekrafts- og senior avtaleansvarlig

f. 1986

Bakgrunn:  Victoria er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo med fordypning i offentlige anskaffelser og trygderett. Victoria har tidligere jobbet som anskaffelsesrådgiver i Statnett SF i nærmere tre år, og har hatt ansvar for indirekte anskaffelser og anskaffelser av skytjenester. Victoria har også vært styremedlem og leder av Ung i Statnett. Victoria er under videreutdanning og vil sluttføre en Executive MBA ved Universitetet i Agder ila. høsten 2023.
Victorias (VS) avtaleportefølje ser du her.

959 38 038

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Endre Klungland

Leder for E-handel og analyse

f. 1978

Bakgrunn: Endre kom til Tradebroker første gang i september 2015, etter seks år i ulike roller hos Lyreco Norge AS, bl.a. Head of Sales. Hans kjærlighet for elbiler har ved to anledninger bragt ham bort fra Tradebroker, til billadebransjen. Endre er utdannet innenfor industriell næringsmiddelproduksjon fra medlemsbedriften Hansa Borg (Christianssands Bryggeri), og har i tillegg variert kompetanse og erfaring fra grafisk bransje og IT-drift/-salg.
Endres (EK) avtaleportefølje ser du her.

400 72 672

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Katrine Lauvnes

Senior avtaleansvarlig

f. 1976

Bakgrunn: Katrine kom høsten 2023 fra stillingen Kategorisjef Innkjøp i Olav Thon Gruppen, der hun håndterte anskaffelser og var prosjektleder innenfor forskjellige varegrupper og tjenester. Før dette hadde hun flere roller i Thon Hotels, bl.a. som KAM, Salgsdirektør KAM og Bid Manager. Katrine har utdannelse fra Norsk Reiselivshøgskole og har gjennomført studiet «Kommunikasjon i prosjekt» som er en del av Prosjektlederskolen hos NKI nettstudier. 
Katrines (KL) avtaleportefølje ser du her.

977 20 120

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring