Mat og drikke

Frukt og fruktkurver, abonnement

Jobbfrukt er resultatet av et fruktbart samarbeid mellom BAMA og en landsdekkende gruppe på nær 80 bedrifter som tilrettelegger arbeid for personer med nedsatt arbeidsevne. Ved å abonnere på Jobbfrukt tar din virksomhet et viktig samfunnsansvar, og støtter verdifulle arbeidsplasser.

Kaker, bakeri- og lunsjprodukter

Cake it easy er Norges største nettportal for kaker og har samlet landets beste kakebakere på én og samme plass. Få ting skaper så mye glede på en arbeidsplass som kaker. Cake it easy tilbyr nettbestilling fra 300 lokale bakerier.

Kaffeautomater, vannautomater, ingredienser og tilbehør

JDE Professional leverer den komplette kaffeløsning til din bedrift - med kaffemaskin og service, kaffe, te og tilbehør. Du kan både kjøpe og leie våre kaffemaskiner, tilpasset din størrelse og øvrige behov. JDE Professional har en kaffeløsning for deg, uansett ønsker og behov.

Kaffeautomater, vannautomater, ingredienser og tilbehør

Selecta tilbyr ulike tjenester innen kaffemaskiner, vannmaskiner og konsepter som passer din bedrifts behov. Selecta er en servicevirksomhet som sikrer at kaffemaskiner og vannautomater fungerer perfekt og kontinuerlig.

Lunsj-, overtids- og møtemat

Peppes Pizza er den største pizzarestaurant-kjeden i Skandinavia med over 1.800 ansatte. Peppes er representert fra Alta i nord til Kristiansand i sør, og har bygget opp en sterk merkevare gjennom over 50 år. Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en amerikansk pizzameny er grunnsteiner i Peppes.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring