Energi, petrokjemi og drivstoff

Bulkprodukter

Å være bulkkunde hos Circle K handler ikke bare om prisen på drivstoff, det handler også om god service og trygghet. Circle K har transportører over hele landet som sikrer rask levering og god service i ditt område. Du har også tilgang til Norges største nettverk med 600 Circle K- og Best-stasjoner. 

Kortprodukter

Som firmakunde hos Circle K får du tilgang til Norges største nettverk med 600 Circle K- og Best-stasjoner. Firmakortet kan også brukes til elbillading på mer enn 100 Circle K-stasjoner. Selskapet tilbyr også ladebokser til arbeidsplassen og hjemme hos ansatte med refusjonsløsning.

Strøm

Entelios AS er den største kraftleverandøren til det norske bedriftsmarkedet og en av de ledende aktørene i Norden. Kjernevirksomheten er porteføljeforvaltning av kraft. Målet er å redusere medlemmenes energikostnader ved å selge, forvalte og identifisere energiløsninger tilpasset den enkeltes behov.

Strøm

Fjordkraft leverer strøm til de tusen hjem og til store og små arbeidsplasser i privat og offentlig sektor. Du finner selskapets hovedkontor i Bergen, men også avdelinger i Sandefjord, Trondheim, Oslo og Stavanger. Fjordkraft tilbyr Tradebrokers medlemmer skreddersydde avtaler i samarbeid med Nordens ledende forvaltningsmiljø.

Industrigasser, tank-/flaskeleie, utstyr/rekvisita, service/vedlikehold, kurs/opplæring

Linde Gas er et naturlig forretningspartner for kunder fra en lang rekke industrier. Selskapet tilbyr et omfattende utvalg av industri- og spesialgassprodukter og -tjenester samt teknisk støtte for å møte kundenes krav.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring