Drift og vedlikehold

Diverse drifts- og vedlikeholdsprodukter

TESS er en norskeid og landsomfattende leverandør av tjenester og produkter til drift og vedlikehold (DVH). Kjerneproduktene er slanger og slangearmatur til alle formål, med tilhørende tjenester i vidt omfang. TESS leverer også sveiseprodukter, rengjøringsmaskiner, PPE, verktøy, rekvisita mm.

Diverse drifts- og vedlikeholdsprodukter

TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell. Kundene er primært innen industri, olje & gass, bygg & anlegg og offentlig forvaltning. Kjeden samarbeider med markedets ledende leverandører.

Renovasjon, gjenvinning, industritjenester, sikkerhetstjenester, farlig avfall, kurs og opplæring, andre tjenester

Norsk Gjenvinning (NG) er Norges største leverandør av gjenvinnings- og miljøtjenester. Som konsern har NG en ambisjon om å være bransjens beste aktør når det gjelder bærekraft. De siste årene har selskapet tatt en tydelig posisjon innen bærekraftig utvikling og fremtidens sirkulærøkonomi.

Elektrisk materiell og lyskilder

Elektroskandia ble til Onninen 6.5.2024. Onninen er en av Nordens ledende elektrogrossister. Onninen har totalt 18 Express-butikker i Norge hvorav 4 er megastores. Onninen er en del av finske Kesko, som også eier Byggmakker.

Elektrisk materiell og lyskilder

Solar er et europeisk sourcing- og serviceselskap, som leverer løsninger innenfor elektro, VVS, ventilasjon og fornybar energi. Kjernevirksomheten er produktsourcing, verdiskapende tjenester og optimalisering av kundenes forretning. Solar søker energieffektive løsninger og tilbyr digitale verktøy som gjør kundene til vinnere.

Pakninger, tetninger, vibrasjonsdempere, hydraulikktetninger og ekstruderte profiler

Otto Olsen er en handels- og produksjonsbedrift som leverer tekniske produkter til industrien og handelen i Norge. Otto Olsen er markedsledende leverandør innen sine segmenter. Otto Olsen ble etablert i 1866 og er et privat eid aksjeselskap med en solid egenkapital.

Hydraulikkprodukter, hydrauliske ledningskomponenter

TESS er en norskeid og landsomfattende leverandør av tjenester og produkter til drift og vedlikehold (DVH). Kjerneproduktene er slanger og slangearmatur til alle formål, med tilhørende tjenester i vidt omfang. TESS leverer også sveiseprodukter, rengjøringsmaskiner, PPE, verktøy, rekvisita mm.

Hydraulikkprodukter, hydrauliske ledningskomponenter

Hydroscand Group er i dag representert i 19 land og har en omsetning på ca. € 300 mill. Via sine 38 avdelinger og 230 ansatte i Norge, tilbyr Hydroscand et komplett sortiment av slanger og ledningskomponenter, totalt over 45.000 artikler. Hydroscand tilbyr også en rekke servicetjenester som supportere kunders drift og krav. 

VVS og VA-produkter, rør og deler

Ahlsell er en grossist med et komplett sortiment innen bl.a. VVS og VA. Sortimentet deres er bredere enn dette, men avtalen omfatter kun VVS og VA. Ahlsell har hovedkontor i Oslo, sentrallager på Gardermoen og har butikker og salgskontorer på over 60 lokasjoner rundt i Norge.

Brannsikring, produkter og tjenester

Firesafe skal være en totalleverandør innen brannsikring, hvilket betyr at det tilbys rådgivning, utførelse, kontroll og salg av produkter. Firesafe skal kunne ivareta alle behov som oppdragsgiver har for brannsikringstjenester. Selskapet bidrar til å redde liv og verdier gjennom sitt arbeid for et tryggere og mer brannsikkert samfunn. 

Laboratorieutstyr og -innredning

VWR betjener markedene for industri, stat, life science, utdanning, elektronikk og farmasi som en verdensledende leverandør av vitenskapelig utstyr, materiell, kjemikalier og møbler. Selskapets drift er basert på en kombinasjon av strategisk samarbeid med verdensledende produsenter og kontinuerlig forbedring av systemer og tjenester. 

Tapeprodukter, herunder tape for papirindustrien (vannoppløslig) og tape for kartongindustrien mv.

Tesa er en av verdens ledende produsenter av selvklebende produkter og systemløsninger for industri, detaljister og forbrukere. Siden 1941 har navnet tesa® gjennomgående vært brukt som merkenavn for alle selskapets selvklebende produkter. 

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring