Nyheter

Circle K leverer ladeløsning som lar bedriften betale for lading av firmabil hos den ansatte.

Circle K leverer ladeløsning som lar bedriften betale for hjemmelading av firmabil. Circle K tilbakebetaler den ansattes strømforbruk, og fakturerer bedriften for dette. Enkelt å administrere, enkelt å bruke!

Dely og Scandza under samme paraply – Jordanes

Jordanes er eierselskapet til våre to medlemmer, Dely og Scandza. Når har vi slått selskapene sammen under denne paraplyen, slik at Jordanes er vårt "nye" medlem. 

162 festglade samlet til årsmiddag på Høymagasinet

Hele 162 feststemte mennesker samlet seg til årsmiddag på Høymagasinet. Det ble en trivelig kveld, med god mat og drikke og utdeling av heder og ære.

Det var en svært stolt duo fra Circle K som mottok prisen som Årets leverandør. På bildet ser du Runar Moe (t.v) og Sigurd Lindahl (t.h.). Daglig leder, Terje Fagervik, i midten.

Den tolvte gangen vi kåret "Årets leverandør", var det Circle K som trakk det lengste strået. Utnevnelse og utdeling av diplom skjedde under Tradebrokers årsmiddag i Høymagasinet 8. februar. 

Thomas Bildsten har vært hovedkontakt siden starten av Baneservice sitt medlemskap i Tradebroker. Det var en fornøyd og overrasket Thomas som tok i mot prisen, selv om fotografen her ikke hadde sitt beste øyeblikk!

Baneservice ble niende selskap i rekken av «Årets medlem». Baneservice ble medlem tilbake i 2011, er dedikerte i sitt medlemskap og deltar bredt.

Tradebroker har vedtatt nye etiske retningslinjer for leverandører og en innkjøpspolicy.

Styret i Tradebroker har vedtatt nye etiske retningslinjer for leverandører og en innkjøpspolicy for Tradebroker.

Avtalebruken for 2023 ble nestenkopi av 2022

Det så lenge ut til at den magiske 6-milliardersgrensen skulle passeres i 2023, men noen utfordrende markeder og lavere strømpriser, gjorde sitt til at året ble en nestenkopi av 2022.

VB Gruppen er nytt medlem i Tradebroker f.o.m. 1.2.2024.

VB Gruppen består av mer enn 1.900 medarbeidere over hele landet, fordelt på i underkant av 50 konsernavdelinger og rundt 100 tilknyttede Partnerbedrifter.

Scana ASA er medlem i Tradebroker f.o.m. 1.2.2024.

Scana er en børsnotert industriell eier innen havnæringene som skaper verdier gjennom aktivt eierskap i markedsledende porteføljeselskaper.
Nå har selskapet gått inn som medlem i Tradebroker.

Miljø og bærekraft blir viktigere og viktigere i anskaffelser og kontraktsoppfølging

Nytt år og nye muligheter for bærekraftige anskaffelser!
Tradebroker fått fart på bærekraftsarbeidet og er nå i full gang med å realisere vår bærekraftstrategi. Ferske endringer i regelverket for LOA/FF støtter dette arbeidet.  

Ground Transportation Systems Norway AS ble medlem i Tradebroker f.o.m. årsskiftet.

Ground Transportation Systems Norway AS (GTSN) er et heleid datterselskap av Thales Group, med røtter i Norge som strekker seg helt tilbake til Standard Telefon og Kabelfabrik A/S (STK).

Kjempeoppslutning om infomøte vedr. Åpenhetsloven

Nesten 100 personer deltok i gårsdagens informasjonsmøte vedr. Åpenhetsloven. God oppslutning ble kronet med gode spørsmål underveis og mange henvendelser i etterkant. 

Tradebrokers nye avtaler med hhv. WJ Business Partner og Lyreco trer i kraft f.o.m. 1. mars i år.

Vi er i mål med nye avtaler innen kontor- og datarekvisita, papir, hygiene- og renholdsprodukter, kantineartikler og emballasje, og det ble fornyet tillit til Wittusen & Jensen og Lyreco Norge.

Årsmiddagen arrangeres på Høymagasinet 8.2.24

(EDIT 30.1. kl. 08:30: 165 påmeldte!) Det er igjen svært hyggelig å kunne invitere medlemmer, leverandører, ulike nye og gamle bidragsytere, styret og administrasjonen til en kveld med hygge og matnyttig mingling.

Medlemskapet til Vetco Gray Scandinavia AS, inkl. alle datterselskaper, opphørte årsskiftet.

Medlemskapet til Vetco Gray Scandinavia AS, inkl. alle datterselskaper, opphørte fra årsskiftet. 

Godt nytt år!

Vi i Tradebroker ønsker alle våre medlemmer, leverandører og andre forbindelser et godt nytt, suksessrikt år!

Med et økende antall medlemmer, med tilhørende voksende volum, har Tradebroker valgt å signere avtale med to aktører, nemlig BestDrive og Vianor.

Inntil nå har vi hatt en leverandør på området dekk og felg. Med et økende antall medlemmer, med tilhørende voksende volum, har Tradebroker valgt å signere avtale med to aktører, nemlig BestDrive og Vianor.

Sporveien kjører trikken i Oslo. Her den nye trikken foran Oslo rådhus. Foto: Stian Olsson

Det er med stolthet vi kan melde at Norges største leverandør av kollektivtransport trer inn i Tradebroker fra årsskiftet. Sporveien-konsernet har ca. 3.300 ansatte og omsetter årlig for om lag 5 milliarder kroner.

Tradebroker samler i disse dager inn informasjon for å gjøre en risikovurdering av leverandørporteføljen etter kravene i Åpenhetsloven og egne krav.

Tradebroker samler i disse dager inn informasjon for å gjøre en risikovurdering av leverandørporteføljen etter kravene i Åpenhetsloven og egne krav. Dette blir et tilbud som medlemmene kan benytte i egen rapportering etter Åpenhetsloven.

ISS Facility Services er nytt medlem i Tradebroker f.o.m. 7.12.2023.

ISS Facility Services AS er Norges største leverandør av FM-tjenester, med et bredt spekter av tjenester som inkluderer renhold, kantine, eiendomsdrift, kontorstøtte og Facility Management over hele landet. 

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring