Ny avtale med Telia Norge på telefoni mm.

Ny avtale med Telia Norge AS på telefoni mm.

Tradebroker har inngått rammeavtale med Telia Norge AS på telefoni og tilknyttede tjenester. Avtalen løper fra 1.5.2024 til 30.4.2026, med opsjon på forlengelse med inntil tre år.

Tradebroker har ikke hatt en avtale på telefoni på menyen siden 2009. Interessen fra våre medlemmer har vært jevnt økende, samtidig som markedet har blitt mer modent for å kunne håndtere en rammeavtale som vår. I hhv. 2017 og 2021 forsøkte vi å inngå en avtale uten å motta tilfredsstillende tilbud. Med den store interessen som ble signalisert via Medlemsundersøkelsen i 2023, var tiden igjen moden for å gjøre et fremstøt. 

Stor interesse blant medlemmene
Hele 34 medlemmer viste stor interesse for telefoni, samtidig som leverandørmarkedet opplevdes som svært motiverte. Sent i 2023 konkluderte vi med at timingen ikke var ideell for våre offentlige medlemmer, men vi valgte likevel å sette i gang en prosess med målsetning om å inngå en direkteavtale. Den gjennomførte prosessen har derfor ikke fulgt kravene i Forsyningsforskriften (LOA).

Tradebroker har inngått en avtale med Telia som sikrer våre medlemmers behov for abonnement og bedriftsløsninger knyttet til telefoni på en god, sikker og kostnadseffektiv måte. I dialog med Telia kan enkeltmedlemmene tilpasse pakker og tjenester etter sitt eget, spesifikke behov.

Medlemmer som allerede er kunder hos Telia, kan som hovedregel konvertere til Tradebrokers rammeavtale når det er <12 måneder igjen av bindingstiden i egen avtale.

Maksimale priser fremforhandlet
Vi har fremforhandlet maksimale priser for mobilabonnementer med tre ulike datapakker og som inkluderer de fleste tilleggstjenester. Telia Dobbel er kostnadseffektive abonnementspakker som kombinerer omfattende tjenester. Alle pakkestørrelser inkluderer data og fri tale, SMS og MMS, samt en rekke fordeler. Telia Dobbel dobler datapakken automatisk når den brukes opp, til gunstige betingelser. Enkelt for bedriften og enkelt for de ansatte. Blir det data til overs ved periodeslutt, overføres dette til neste måned med Data Rollover.

Inkluderte tjenester:

 • Fri fart:
  Ingen begrensninger eller struping av hastigheten, slik at du kan nyte uavbrutt tilkobling.
 • Data rollover:
  Ubrukt data fra inneværende måned overføres automatisk til neste måned, slik at du får mest mulig ut av ditt abonnement.
 • 5G dekning:
  Tilgang til Telias raske og pålitelige 5G-nettverk, som gir deg optimal hastighet og ytelse.
 • Roam like home:
  Muligheten til å bruke abonnementet ditt som om du er hjemme, uten ekstra kostnader, når du er på reise i EU/EØS-området. Fri tale, SMS og MMS.
 • Ring / SMS til Norden:
  Fri tale og SMS fra Norge til Norden og Baltikum er inkludert i abonnementsprisen.
 • Ekstra dataSIM:
  Konstant tilgang til internett, som forretningsreisende eller personer som arbeider eksternt, kan dataSIM-kort bidra til å opprettholde produktiviteten ved å gi pålitelig tilkobling.
 • Telia Trygg surfing*:
  Beskytt bedriften og ansatte mot skadelige nettsider.

* Inkludert de første 12 mnd. for nye kunder

I tillegg til konkurransedyktige priser tilbyr Telia innovasjonsarenaer som en del av kundeforholdet. Telia har mange gode eksempler på kundedrevet innovasjon som har blitt utført sammen med dere største kunder. Den kompetansen og erfaring får nå våre medlemmer tilgang til.

Telia er en totalleverandør som også leverer tjenester innenfor datakommunikasjon herunder, sikkerhet, skybaserte løsninger, lokale nettverk, SOC, landsdekkende- og globale WAN tjenester.

Hvert enkelt medlem vil få tilgang til et dedikert kundeteam som har kompetanse på de ulike løsningene, og vil fungere som en proaktiv rådgiver, og sørge for at medlemmene alltid vil ha de beste løsningene.

Kontaktpersoner:

Telia: Tor Aasgaard, tor.aasgaard@telia.no, mob 915 15 966

Tradebroker: Endre Klungland, endre@tradebroker.no, mob 400 72 672

Til avtalen

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring