Bil og dekk

Kjøretøyadministrasjon og leasing

Ayvens sørger for administrasjon, drift og finansiering av bilflåter til næringslivet og offentlig sektor, og styrer hele livssyklusen til bilene, fra innkjøp og drift/vedlikehold til avviking og salg etter endt leasingperiode. Ayvens ble dannet som et resultat fra oppkjøpet Société Générale gjorde av LeasePlan gjennom ALD Automotive i 2023.

Dekk og felger med tilhørende tjenester

Frem til 2023 var BestDrive kjent som «Dekkmann». Nå er selskapet en del av det internasjonale dekk- og verkstedskonseptet «BestDrive by Continental», som igjen er en del av det globale konsernet Continental AG. BestDrive har 34 egeneide avdelinger og mer enn 46 franchisetakere, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

Dekk og felger med tilhørende tjenester

Vianor er Nordens største dekk- og servicekjede med ca. 150 avdelinger. Vianor-verkstedene er spesialister på dekkservice. I Norge finnes det nesten 90 Vianor-verksteder og Vianor-partnere. Navnet Vianor har sine røtter i latin og betyr "nordisk vei". Navnet uttrykker kjedens grunntanke: Ekspertise på nordiske forhold.

Biler

Bertel O. Steen (BOS) er en av Nordens største aktører innen salg og servicetjenester for personbiler, varebiler, lastebiler og busser. BOS forhandler og tilbyr autoriserte verksteder for merkene Mercedes-Benz, Smart®, Opel, Peugeot, Citroën, Kia, DS og Fuso. Du finner hel- og deleide forhandlere i hele Norge, fra Kristiansand i sør til Alta i nord.

Biler

Bilia er bl.a. autorisert merkeforhandler av BMW og MINI. Avtalen omfatter disse to merkene. Når du kjøper bil hos Bilia, er målsettingen å gjøre deg til en fornøyd kunde. Dette er et kontinuerlig fokus, og målet er å være bransjens beste servicebedrift. Bilia har forhandlere med lett tilgjengelighet og en sterk posisjon i sine respektive markedsområder.

Biler

Mazda har levert biler i Norge i over 50 år. Fokuset har alltid vært å endre hvordan biler bygges, kort sagt oppnå kontinuerlige forbedringer på alle områder. Dette er en formidabel utfordring, som Mazda alltid har tatt på alvor og levd opp til. Mazda Motor Norge representerer det japanske konsernet som startet opp helt tilbake i 1920.

Biler

Nissans importørvirksomhet er organisert under Nissan Nordic Europe Oy, et heleid datterselskap av Nissan Europe. Nissan Nordic Europe sin virksomhet styres fra hovedkontoret i Espoo, Finland, med regionskontorer i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Estland (for de tre baltiske landene). Det norske kontoret ligger i Asker.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring