Bemanning, rekruttering, FM og sikkerhet

Bemanning og rekruttering

Adecco er en av verdens ledende aktører innen HR-løsninger gjennom sitt unike 360° tjenestetilbud som omfatter bemanning, rekruttering, omstilling, outsourcing, up- and reskill samt konsulenttjenester. I Norge er Adecco representert med varemerkene Adecco, Modis, BHC Anlegg, Badenoch & Clark og Adecco Academy. Gjennom 46 kontorer tilbys spesialiserte løsninger til små og store bedrifter landet rundt.

Bemanning og rekruttering

ManpowerGroup™ er verdensledende i å finne riktig bemanningsløsning, basert på menneskers potensiale og bedrifters ambisjoner. ManpowerGroup hjelper både små og store bedrifter i alle bransjer under varemerkene: Talent Solutions, Experis, Jefferson Wells, Manpower, Right Management og Workshop Bemanning.

Bemanning og rekruttering

Personalhuset er et av Nordens ledende rekrutterings- og bemanningsselskaper og inngår i konsernet Otiga Group. Personalhuset har 20 avdelinger i Norge med stor geografisk spredning, og over 100 ansatte. Sammen med sine kunder og medarbeidere jobber selskapet for å skape fremtidens arbeidsliv - et arbeidsliv som er dynamisk, fleksibelt, fordomsfritt og inkluderende.

FM-tjenester

ISS Facility Services er et av verdens ledende serviceselskaper. I Norge har ISS 60 avdelinger over hele landet inklusive verdens nordligste ISS-avdeling på Svalbard. Selskapet har >10.000 ansatte i Norge og hovedkontor i Oslo.

FM-tjenester

Sodexo tilbyr et bredt utvalg av servicetjenester til virksomheter i privat og offentlig sektor. Sodexos bærekraftsplan er integrert i selskapets tjenester som omfatter blant annet måltidstjenester, renhold, eiendomstjenester, Benefits & Rewards services og Personal Home services.

Vektere og sikkerhetsløsninger

Avarn Security er en ledende nordisk sikkerhetsleverandør. Rundt 16.000 medarbeidere i Norge, Sverige og Finland står klare – under ett felles brand – til å trygge mennesker og verdier.

Relokalisering, kontorflytting og montasje

First Mover Group er i dag den eneste aktøren i Skandinavia som tilbyr et totalkonsept fra et behov for nye lokaler melder seg til bedriften er på plass i nye lokaler – og de gamle lokalene er tilbakelevert.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring