IKT

IT-produkter og -tjenester

Dustin er en ledende IT-partner i Norden og Benelux-landene. Selskapet tilbyr IT-produkter og IT-infrastruktur med tilhørende tjenester og løsninger til bedrifter og offentlig sektor. Dustin fungerer som en bro mellom produsentenes store utvalg og kundenes behov.

Telefoni og relevante tjenester

Telia er Norges største utfordrer og selskapets ca. 2.300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Mobiltelefoner, nettbrett, tilleggsutstyr og relaterte tjenester

Mobit er spesialister på mobil og IT for bedrifter med 120 forhandlere fra Nord til Sør. Selskapet betjener mer enn 32.000 bedrifter og deres ansatte. Mobit leverer alt innenfor mobiltelefoni, og samarbeider med ledende mobiloperatører (Telenor og Nortel) og produsenter i det norske markedet.

Mobiltelefoner, nettbrett, tilleggsutstyr og relaterte tjenester

Techstep er en helhetlig tilrettelegger av mobilteknologi som bidrar til positive endinger i arbeidslivet. Selskapet tilrettelegger for at folk kan jobbe mer effektivt, trygt og bærekraftig. Techstep har mer enn 350 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Polen som betjener mer enn 2.000 enterprise-kunder i Europa.

Multifunksjonsmaskiner, rekvisita, service, dokumentanalyser mm.

Canon er en landsdekkende leverandør med 320 medarbeidere representert ved 9 regionale Canon Business Center (CBC). Selskapet leverer nyskapende print og dokumentløsninger til sine kunder, som gjennom partnerskap, skal gjøre dem i stand til å øke sin effektivitet og lønnsomhet. Canon leverer de samme løsninger og tjenester i Norden

Multifunksjonsmaskiner, rekvisita, service, dokumentanalyser mm.

Ricoh er en global leverandør av teknologi som omformer forretningsprosesser og informasjonsbehandling for å hjelpe organisasjoner til å bli smidigere, mer effektive og lønnsomme. Ricohs målsetting er å gjøre bedriftsprosessene dine mer lønnsomme, produktive, bærekraftige og sikre. 

Forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater

Som bedriftskunde kan du gjøre dine innkjøp via netthandel eller innesalgsavdelingen. Elkjøp Bedrift har regionale salgsansvarlige i alle deler av landet, og kombinert med varehus over hele landet er Elkjøp alltid i nærheten med et svært bredt vareutvalg. 

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring