Åpne nyheter

Jørgensen & Pedersen blir å se og høre på Tradebrokers rådsmøte 6. juni.

Jørgensen & Pedersen er forskere og bærekraftseventyrere ved Norges Handelshøyskole, hvor de leder Centre for Sustainable Business. 6. juni dukker de opp på Rosenholm og Tradebrokers rådsmøte. 

Kia EV6 GT - et fartsfantom av en familiebil. Den kan nå bli din for kr 650.000.

Usikker på hva feriepengene skal brukes til? Bertel O. Steen er på banen med et forlokkende forslag, og presenterer et ekstraordinært tilbud på råtøffe Kia EV6 GT.

Planlagte konkurranser 2024 – 2H2025

Aktivitetsplanen gir en god oversikt over kommende konkurranser. Nå er planen for perioden 1.1.2024 til 30.06.2025 klar.

Otto Olsen inviterer til sine fagdager 5.-6. juni.

Otto Olsen AS ønsker å inviterer deg som Tradebrokermedlem til sine fagdager 5. eller 6. juni i sine lokaler på Skedsmokorset. Arrangementet passer for alle som ønsker å ta kontroll over sine drifts- og vedlikeholdsprosesser.

Tradebroker publiserer nå sin første rapport til Etisk handel

Tradebroker publiserer nå sin første rapport til Etisk handel. Rapporten gjør rede for hvilke mål vi har satt oss og oppnådd siden vi inngikk medlemskap høsten 2023, og hvilke mål vi har satt oss fremover.

Datoen for kommende rådsmøte er satt til torsdag 6. juni. Vi oppfordrer alle våre hovedkontakter til å sette av dagen.

LeasePlan Norge AS erstattes med Ayvens Norge AS. Ayvens er en global leder innen biladministrasjon og operasjonell leasing.

WJ Profil og Print har vært et definert forretningsområde i selskapet WJ Business Partner AS. Som et ledd i å rendyrke satsingen innen profil og firmagaver, er det besluttet å skille ut forretningsområdet i et eget selskap.  

Status i fusjonen mellom Onninen og Elektroskandia kan leses i denne nyheten.

Helt siden det ble kjent at Onninen kjøpte Elektroskandia tilbake i mars '23, har man hatt fullt fokus på en sømløs overgang for alle impliserte. Endelig fusjonsdato er nå satt til 6. mai.

BestDrive ruller i gang sesongen!

Du som ansatt i en av våre medlemsbedrifter, får nå ekstra god pris på hjulpakker og hjulstillingskontroll hos BestDrive. Kampanjeperioden strekker seg fra 18. mars til 5. mai 2024.

Årets sommerdekkampanje har oppstart mandag 18. mars!

Vianor sørger for å holde hjulene i gang. Årets sommerdekk-kampanje står før døren, og har oppstart mandag 18. mars. Kampanjen varer helt frem til 12. mai. Flere av de mest relevante dimensjonene er priset ekstra skarpt i perioden. 

Circle K leverer ladeløsning som lar bedriften betale for lading av firmabil hos den ansatte.

Circle K leverer ladeløsning som lar bedriften betale for hjemmelading av firmabil. Circle K tilbakebetaler den ansattes strømforbruk, og fakturerer bedriften for dette. Enkelt å administrere, enkelt å bruke!

Dely og Scandza under samme paraply – Jordanes

Jordanes er eierselskapet til våre to medlemmer, Dely og Scandza. Når har vi slått selskapene sammen under denne paraplyen, slik at Jordanes er vårt "nye" medlem. 

162 festglade samlet til årsmiddag på Høymagasinet

Hele 162 feststemte mennesker samlet seg til årsmiddag på Høymagasinet. Det ble en trivelig kveld, med god mat og drikke og utdeling av heder og ære.

Det var en svært stolt duo fra Circle K som mottok prisen som Årets leverandør. På bildet ser du Runar Moe (t.v) og Sigurd Lindahl (t.h.). Daglig leder, Terje Fagervik, i midten.

Den tolvte gangen vi kåret "Årets leverandør", var det Circle K som trakk det lengste strået. Utnevnelse og utdeling av diplom skjedde under Tradebrokers årsmiddag i Høymagasinet 8. februar. 

Thomas Bildsten har vært hovedkontakt siden starten av Baneservice sitt medlemskap i Tradebroker. Det var en fornøyd og overrasket Thomas som tok i mot prisen, selv om fotografen her ikke hadde sitt beste øyeblikk!

Baneservice ble niende selskap i rekken av «Årets medlem». Baneservice ble medlem tilbake i 2011, er dedikerte i sitt medlemskap og deltar bredt.

Tradebroker har vedtatt nye etiske retningslinjer for leverandører og en innkjøpspolicy.

Styret i Tradebroker har vedtatt nye etiske retningslinjer for leverandører og en innkjøpspolicy for Tradebroker.

Avtalebruken for 2023 ble nestenkopi av 2022

Det så lenge ut til at den magiske 6-milliardersgrensen skulle passeres i 2023, men noen utfordrende markeder og lavere strømpriser, gjorde sitt til at året ble en nestenkopi av 2022.

VB Gruppen er nytt medlem i Tradebroker f.o.m. 1.2.2024.

VB Gruppen består av mer enn 1.900 medarbeidere over hele landet, fordelt på i underkant av 50 konsernavdelinger og rundt 100 tilknyttede Partnerbedrifter.

Scana ASA er medlem i Tradebroker f.o.m. 1.2.2024.

Scana er en børsnotert industriell eier innen havnæringene som skaper verdier gjennom aktivt eierskap i markedsledende porteføljeselskaper.
Nå har selskapet gått inn som medlem i Tradebroker.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring