Åpne nyheter

God sommer!

Vi i Tradebroker ønsker alle medlemmer, leverandører og samarbeidspartnere en god sommer! Kontoret er naturlig nok noe tynt bemannet deler av sommeren, men vi er alltid tilgjengelig på e-post og/eller telefon hvis det haster. 

Sommertilbud på utvalgte Firestone sommerdekk, samt et utvalg Goodyear varebilsdekk.

Kampanjen som har oppstart mandag 1.7., omfatter også et utvalg Goodyear varebilsdekk. Kampanjen løper ut august, og det er "først til mølla"-prinsippet som gjelder. 

Torkil Skancke Hansen (t.v.) og Knut Gaaserud er klare for å forene felles krefter.

Dette er gammelt nytt for mange, men nå er dette også formalisert og tydeliggjort gjennom medlemskapet i Tradebroker. 

Christine Marcussen ble valgt inn i Tradebrokers styre ifm. rådsmøtet 6. juni.

Valgkomitéen hadde innstilt på Christine Marcussen som nytt styremedlem, og hun ble også valgt inn under rådsmøtet tidligere i juni.

Geir Svarttjønnli trådte inn i Tradebrokers styre fra 6. juni.

Siste punkt punkt på rådsmøteagendaen 6. juni i år var valg. Geir Svarttjønnli fra Skanska ble valgt inn som nytt styremedlem. 

Presis Infra er blant norges største aktører i markedet for transportinfrastrukturtjenester. Brøyting er en hovedaktivitet vinterstid.

Presis Infra er blant Norges største aktører i markedet for transportinfrastrukturtjenester, som vei- og tunnelvedlikehold, drift og vedlikehold av fergekaier, samt rassikring. Nå er de medlem i Tradebroker. 

Kampanje på ergonomisk kontorstol

Lindbak takker for fornyet tillit som leverandør til Tradebrokers medlemmer, og gir nå alle Tradebroker-medlemmer et ekstra godt på den ergonomiske kontorstolen Interstuhl Everyis1 EV267. 

Paneldebatten rett etter lunsj ble vellykket og fungerte godt.

Tradebrokers rådsmøte ble avholdt på Rosenholm Campus torsdag 6. juni. Det ble en vellykket dag, og rekordmange tok turen.

Utsikten fra Wood i Bodø er spektakulær.

Strawberry har åpnet tre nye hoteller. Alle tre er klare til å ta deg i mot denne sommeren. 

Tradebrokers etiske retningslinjer for leverandører ble revidert i februar 2024. I nye anskaffelser vil signert egenerklæring være et kontraktskrav.

Ny avtale med Telia Norge AS på telefoni mm.

Tradebroker har inngått rammeavtale med Telia Norge AS på telefoni og tilknyttede tjenester. Avtalen løper fra 1.5.2024 til 30.4.2026, med opsjon på forlengelse med inntil tre år.

Jørgensen & Pedersen blir å se og høre på Tradebrokers rådsmøte 6. juni.

Jørgensen & Pedersen er forskere og bærekraftseventyrere ved Norges Handelshøyskole, hvor de leder Centre for Sustainable Business. 6. juni dukker de opp på Rosenholm og Tradebrokers rådsmøte. 

Kia EV6 GT - et fartsfantom av en familiebil. Den kan nå bli din for kr 650.000.

Usikker på hva feriepengene skal brukes til? Bertel O. Steen er på banen med et forlokkende forslag, og presenterer et ekstraordinært tilbud på råtøffe Kia EV6 GT.

Planlagte konkurranser 2024 – 2H2025

Aktivitetsplanen gir en god oversikt over kommende konkurranser. Nå er planen for perioden 1.1.2024 til 30.06.2025 klar.

Otto Olsen inviterer til sine fagdager 5.-6. juni.

Otto Olsen AS ønsker å inviterer deg som Tradebrokermedlem til sine fagdager 5. eller 6. juni i sine lokaler på Skedsmokorset. Arrangementet passer for alle som ønsker å ta kontroll over sine drifts- og vedlikeholdsprosesser.

Tradebroker publiserer nå sin første rapport til Etisk handel

Tradebroker publiserer nå sin første rapport til Etisk handel. Rapporten gjør rede for hvilke mål vi har satt oss og oppnådd siden vi inngikk medlemskap høsten 2023, og hvilke mål vi har satt oss fremover.

Datoen for kommende rådsmøte er satt til torsdag 6. juni. Vi oppfordrer alle våre hovedkontakter til å sette av dagen.

LeasePlan Norge AS erstattes med Ayvens Norge AS. Ayvens er en global leder innen biladministrasjon og operasjonell leasing.

WJ Profil og Print har vært et definert forretningsområde i selskapet WJ Business Partner AS. Som et ledd i å rendyrke satsingen innen profil og firmagaver, er det besluttet å skille ut forretningsområdet i et eget selskap.  

Status i fusjonen mellom Onninen og Elektroskandia kan leses i denne nyheten.

Helt siden det ble kjent at Onninen kjøpte Elektroskandia tilbake i mars '23, har man hatt fullt fokus på en sømløs overgang for alle impliserte. Endelig fusjonsdato er nå satt til 6. mai.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring