Åpne nyheter

Velkommen til Dustin IT Inspiration Day 2023!

Hvordan kan din bedrift realisere sitt fulle potensial med alle fremtidens banebrytende digitale muligheter? Det er sannsynlig at du blir litt klokere ved å delta på Dustin IT Inspiration Day 2023! 

Planlagte konkurranser 2H2023 – 2024

Aktivitetsplanen gir en god oversikt over kommende konkurranser. Nå er planen for perioden 1.7.2023 til 31.12.2024 klar.

Tesa sitt webinar er på engelsk og avholdes torsdag 16. november 2023 kl. 11:00-12:00.

The future of packaging... Tesa inviterer til webinar torsdag 16. november kl. 11:00. Hør om bærekraftige emballasjetaper, og hvordan man ser på transformasjonen fra visjon til implementering. 

Simen Hafstad er mannen å snakke med når det gjelder lovpålagt opplæring innen brannvern og førstehjelp

Firesafe og Motimate er nå samarbeidspartnere! Det betyr at hele Firesafe sin e-læringskatalog kan leveres på Motimate som plattform. Tradebroker-medlemmer har 15 % rabatt på kursene.

Ignite sin digitale løsning skal hjelpe Tradebroker å følge opp våre leverandører rundt kravene i Åpenhetsloven gjennom deres Supplier Management modul.

Tradebroker har inngått en samarbeidsavtale med Ignite. Ignite sin digitale løsning skal hjelpe Tradebroker å følge opp leverandørene rundt kravene i Åpenhetsloven gjennom deres Supplier Management modul. 

Å redusere antallet småordre er et positivt miljøbidrag!

Dette er en generell oppfordring til våre medlemmer. "Fri frakt" er fint, men kan fort bli en sovepute som går utover miljøet. En større ordre i stedet for mange små, er vinn-vinn!

Spennende nyheter fra BMW – iX1 og i5 er her!

BMW iX1 xDrive30 er så langt i år den mest registrerte nye BMW-modellen i Norge. Nå får den selskap av BMW iX1 eDrive20. For 5-serieentusiasten er helt nye elektriske BMW i5 en spennende nyhet. 

Katrine Lauvnes ankom Tradebrokerkollegiet 2.10., og vi har benyttet anledningen til å rokkere på avtaleansvaret.

Katrine Lauvnes startet hos oss 2.10., og vi har benyttet anledningen til å legge deler av kabalen knyttet til avtaleansvar på nytt.
Se oversikten her.

Vianor - vinterdekkampanje ut november

Du som jobber i en av våre medlemsbedrifter, kan nyte godt av avtalen med Vianor, og ekstra gode priser på dekk, felg, dekkhotell og bilverkstedtjenester. I perioden fra 1.10. og ut november får du ekstra gode priser på vinterdekk. 

Tradebroker er nå medlem i Etisk handel Norge

Hensikten med medlemskapet er å styrke Tradebrokers kompetanse knyttet til leveransen av risikovurderinger etter Åpenhetsloven.

Infra Group nytt medlem

Infra Group, en av Norges største anleggsvirksomheter, har nå blitt medlem av Tradebroker. Hovedkontoret til Infra Group ligger på Billingstad i Asker.

OneCo er også omfattet av Aars' medlemskap, men håndteres som et selvstendig medlem.

OneCo er eid av Aars, og er et selskap som leverer samfunnskritiske tjenester. Selskapet er nå å finne på Tradebrokers medlemsliste.

Bilvirksomhet har alltid vært kjernen i Aars' eierskap.

Aars er i dag en av Norges største familieeide virksomheter, med røtter tilbake til 1936 da Harald Aars Møller startet bilbutikk og verksted på Strømmen utenfor Oslo. Nå går selskapet inn som medlem i Tradebroker.

Tranemo spør: "Kan vi lage verneklær uten PFAS?" Svaret er JA!

Tradebroker-leverandør Tranemo Workwear har hatt fokus på PFAS-problematikken lenge. Med noen unntak og utfordringer, er svaret på spørsmålet i overskriften JA!

Vi passerte NOK 2,8 milliarder i samlet avtalebruk i 1. halvår 2023.

Rekorder er til for å slås. Omsetningstallene for 1. halvår 2023 er klare. Den totale avtalebruken passerte NOK 2,8 mrd., og landet på 2.804 MNOK.
Edit: 2.899 MNOK per 16.11. 

Vianor ønsker å tømme lageret for sommerdekk. F.o.m. 21.8. og ut  måneden, har du sjansen til å gjøre et dekk-kupp.

Vianor rydder plass til årets vinterdekk og tilbyr alle Tradebrokers medlemmer 20 % ekstrarabatt på alle sommerdekk fra Nokian Tyres, Firestone, GT Radial og Radar.

Katrine Lauvnes blir nytt fjes i Tradebroker f.o.m. 1.10.

Tradebroker styrker laget og har signert sin nye medarbeider. Fra 1. oktober er Katrine Lauvnes på plass, og hun går inn i rollen som senior avtaleansvarlig.

Henrik Kolderup og Victoria Syslak har gjennomført sertifiseringskurs i bærekraftige anskaffelser i mai i år

I forbindelse med satsingen på bærekraft, er det viktig å styrke kompetansen i Tradebroker-kollegiet. I mai i år gjennomførte Henrik Kolderup og Victoria Syslak NIMAs sertifiseringskurs i bærekraftige anskaffelser.

Circle K slår et slag for kortsikkerhet i sommer

Circle K oppfordrer til å være ekstra forsiktig med oppbevaring av kort og kode når kjøretøyet skal parkeres i sommerferien. Det er dessverre noen kriminelle som er ekstra aktive for tiden og de vet at de ofte finner kort og kode i bilen.

Høsten 2023 vil logistikkvirksomheten til TOOLS bli tatt hånd om fra dette nye moderne lageret i Vestby Logistikkpark

TOOLS sitt nye logistikksenter i Vestby Logistikkpark vil stå ferdig høsten 2023. Det vil gi kundene kortere leveringstid, færre forsendelser pr. ordre og en mer miljøvennlig varetransport.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring