Åpne nyheter

Nissan ARIYA blir et «best buy»

Nissan tar opp konkurransen, og har i dag informert oss om at de har valgt å reposisjonere prisene på Nissan ARIYA for å bli et «best buy» i dette populære bilsegmentet.

Yvonne Rydningen tar plass i Tradebrokers styre, etter å ha blitt valgt inn på årets rådsmøte.

Siste punkt på rådsmøteagendaen 31.5. var valg til styret. Karina Stehl fra Vygruppen ønsket å tre ut, og valgkomiteen hadde innstilt Yvonne Rydningen fra Avinor som erstatter.  

Tradebroker med ny logo og profil

I 2008 ble Tradebrokers profil gjennomgått og revitalisert. Nå var tiden inne for å gi den grafiske profilen et løft. Vi har lagt vekt på å videreføre det trygge og tradisjonelle uttrykket.

Tradebrokers bærekraftstrategi ble vedtatt på styremøtet 4. mai 2023. En milepæl.

Tradebrokers bærekraftstrategi ble vedtatt tidligere i mai. Arbeidet har pågått snart et år, alle interessenter er hørt og vi har vært igjennom flere utkast før endelig strategi ble landet i styremøtet 4. mai.

Thina Margrethe Saltvedt var en av bidragsyterne på Tradebrokers rådsmøte

Tradebrokers rådsmøte ble avholdt på Rosenholm Campus onsdag 31. mai. Det ble en vellykket dag, som høstet mange godord. Gjennomgangsmelodien var «gode innlegg» og «fin variasjon».

Lindbak inviterer alle våre medlemmer til webinar 6.6.23. Temaet er "Slik lykkes du med å handle brukte møbler."

Hvert år kastes 37.000 tonn med fullt brukbare kontormøbler i Norge. Bedre vedlikehold av produktene, re-design og gjenbruk kan gi møblene et mye lengre liv,

Revidert versjon av Tradebrokers egenerklæring er mer i samsvar med krav våre medlemmer stiller til sine egne leverandører gjennom sine etiske retningslinjer.

Tradebroker har utarbeidet en ny versjon av egenerklæring om etisk standard for leverandører. Egenerklæringen har en høyere detaljeringsgrad enn forrige versjon, og stiller tydelige krav til våre leverandører.

Ha det Nordic Choice Hotels - si hei til STRAWBERRY!

22. mai markerer et nytt kapittel i vår historie. Vi bytter navn til Strawberry med en ambisjon å skape nye og unike opplevelser for våre gjester.

Tradebrokers rådsmøte avholdes på Rosenholm Campus onsdag 31.5.

I henhold til Tradebrokers vedtekter er samtlige medlemmer innkalt til rådsmøte for 2023. Epost med innkalling er sendt alle hovedkontakter 8. mai. 

Kampanje på MB EQA, EQB og EQC – her EQC

Endelig kan vi kommunisere en kampanje fra Bertel O. Steen igjen! EQA, EQB og EQC er spennende elektriske modeller fra Mercedes-Benz. 

Planlagte konkurranser 2023 – 1H2024

Aktivitetsplanen gir en god oversikt over kommende konkurranser. Nå er planen for perioden 1.1.2023 til 30.06.2024 klar.

PGS er nytt medlem i Tradebroker f.o.m. 24. mars.

PGS er et integrert marint geofysisk selskap med globale båtoperasjoner. Selskapet har ca. 900 ansatte og hovedkontor på Lysaker, med regionale sentre i London og Houston. Nå har PGS blitt medlem i Tradebroker. 

Entelios-konferansen 2023

Krigen i Ukraina har forårsaket krisetilstander også i energimarkedene. 20. april gir Entelios deg ny kunnskap om hva som vil påvirke og endre energisektoren fremover.

Knut-Arne Klausen har takket av

Fredag 3. mars hadde Knut-Arne sin siste dag på jobb i Tradebroker. Knut-Arne har vært nærmere 10 år i Tradebroker og nå følte han at tiden var inne for å søke nye utfordringer. 

Endre Klungland gjør comeback

Vi i Tradebroker tror alle gode ting er tre. Det samme gjør Endre Klungland. Fra 1. mai er Endre igjen på plass i Tradebrokers lagoppstilling.

Vellykket webinar vedr. Vieri Bestilling

17. februar inviterte vi til webinar sammen med Vieri. I webinaret ga vi en status på vårt felles prosjekt på elektronisk bestilling og presenterte ulike muligheter for hvordan medlemmene kan dra nytte av prosjektet.

Årets sommerdekkampanje har oppstart mandag 6. mars!

Vianor sørger for å holde hjulene i gang. Årets sommerdekk-kampanje står før døren, og har oppstart mandag 6. mars. Kampanjen varer helt frem til 6. mai. Flere av de mest relevante dimensjonene er priset ekstra skarpt i perioden. 

Elektroskandias hovedkontor ligger på Langhus. Nå blir de en del av Kesko.

Kesko har endelig kommet i mål med å kjøpe Elektroskandia Norge AS fra det franske selskapet Rexel. Kjøper er godkjent av konkurransetilsynet. Elektroskandia vil inntil videre fortsette som en egen juridisk enhet.

På Wenaas' HMS-seminar 8. mars settes fokus på arbeidstøy, arbeidshansker, vernesko og fallsikring.

Wenaas inviterer til HMS-seminar i Oslo den 8. mars. På seminaret settes fokus på arbeidstøy, arbeidshansker, vernesko og fallsikring.

FNs bærekraftsmål er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030.

Tradebroker gjennomførte kartleggingsundersøkelser knyttet til bærekraft, både mot medlemmene og leverandørene, i fjor høst. Vi ønsker nå å invitere alle interessenter til en høringsrunde.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring