Åpne nyheter

Thon Hotels satser i Norden, først ute er Stockholm

Thon Partner Hotel Kungsbron er et fullverdig Thon Partner-hotell med komfortabel og moderne overnatting av høy kvalitet med en unik sentral beliggenhet i hjertet av Stockholm.

Kinnarps, vår avtalepartner på interiørløsninger tar nye skritt mot en bærekraftig sirkularitet.

Kinnarps, vår avtalepartner på interiørløsninger tar nye skritt mot en bærekraftig sirkularitet. Dette opptar alle. Hold deg oppdatert!

Canon åpner dørene for et storslagent arrangement på hovedkontoret i Oslo. Velkommen!

Canon åpner dørene for et storslagent arrangement på hovedkontoret i Oslo, og to dager med spennende og inspirerende foredrag innenfor aktuelle temaer som digitalisering, personvern, sikkerhet og innovasjon.

Ved å bruke Circle K sin Kundeportal kan du forenkle arbeidsdagen din med den beste selvbetjeningsportalen i markedet. Du får full kortkontroll, og kan administrere kortaktiviteter i sanntid.

Ved å bruke Circle K sin Kundeportal kan du forenkle arbeidsdagen din med den beste selvbetjeningsportalen i markedet. Du får full kortkontroll, og kan administrere kortaktiviteter i sanntid. 

Mobilbetaling fra Circle K er en funksjon som er utviklet med utgangspunkt i å få en full digital betalingsløsning på alle stasjoner!

Mobilbetaling fra Circle K er en funksjon som er utviklet med utgangspunkt i å få en full digital betalingsløsning på alle stasjoner! Man setter enkelt opp mobilbetaling i Circle K sin Kundeportal, og legger deretter til sjåførene sine kort.

DLVRY AS nytt medlem

DLVRY AS er det nyeste tilskuddet til Tradebroker sin medlemsliste. Selskapet er en gruppering bestående av 17 heleide grossister, og medlemskapet utgjør dermed en spennende mulighet for alle involverte parter.

LIS-dagen 2022 - Er du klar for årets logistikkbegivenhet?

Torsdag 13. oktober er det duket for LIS-dagen 2022. For sjette gang arrangeres en kunnskapsrik heldags-event og møteplass for logistikkinteresserte på Østlandet.

2.488 MNOK i samlet avtalebruk i 1. halvår 2022, er nesten 700 MNOK over tidligere rekord.

Samlet avtalebruk for 1. halvår 2022 ble nesten NOK 2,5 mrd. Økningen fra 1. halvår 2021 var på nesten 38 %. Fantastisk! Edit 28.9.22: 2.524 MNOK. 

Nye Nissan Ariya  er på god vei ut til kunder og forhandlere

Nissan Nordic er veldig glad for at nye Nissan Ariya endelig er på vei ut til kunder og forhandlere i hele Norge. Det stilles store forventninger til dette nye tilskuddet til Nissan-familien.   

Skap et trygt og sikkert økosystem rundt bedriftens mobile enheter!

Vi har blitt flinke til å tenke sikkerhet når det gjelder laptoper, men mobile enheter har fortsatt en tendens til å bli glemt - selv om de er med de ansatte overalt. Det kan du gjøre noe med!

Johs Olsen kjøper Wittusen & Jensens grossistvirksomhet

Johs Olsen gjennom Johs Olsen Handel AS kjøper 100% av aksjene i WJ Business Partner. Dette gjør selskapet til markedets største norskeide grossist.

Cato Erikstad Gundersen ble valgt inn i Tradebrokers styre på årets rådsmøte

Siste post på programmet under årets rådsmøte var valg. Valgkomitéen hadde innstilt på Cato Erikstad Gundersen som nytt styremedlem, og han ble også valgt inn. Vi ønsker Cato velkommen inn i styrekollegiet! 

ManpowerGroup Forum: Hvordan kan din virksomhet gjøre bærekraft til en naturlig del av arbeidshverdagen?

Med EUs nye taksonomi og handlingsplan for bærekraftig finans som trådte i kraft 1. januar 2022, vil arbeidet med bærekraft bli enda viktigere for næringslivet fremover. Snakk og fine ord, holder ikke lenger. 

Oppdag Dustins egne varemerker

Dustin har et av markedets bredeste utvalg av IT-produkter og tilhørende tjenester. Selskapet har også egne merkevarer som utfyller og utvider sortimentet ytterligere.

Christian Sælemyr Johansen var en av bidragsyterne på Tradebrokers rådsmøte

Tradebrokers rådsmøte ble avholdt på Rosenholm Campus torsdag 2.juni. Det ble en vellykket dag, som høstet mange godord. Gjennomgangsmelodien var «gode innlegg» og «fin variasjon».

Manpower Group er en stor og viktig leverandør for oss i Tradebroker. Rekruttering på alle nivåer, er en viktig del av avtalen.

Manpower Group er en stor og viktig leverandør for oss i Tradebroker. Vet du at vår avtale også omfatter rekruttering av toppledere, mellomledere og fagspesialister? Som medlem har du svært gode betingelser, også på disse tjenestene.

Avarn Security tar hånd om sikkerheten for deg - slik at du kan ha fokus på egen drift

Gå fremtiden trygt i møte med Umbrella fra Avarn Security! Umbrella er Avarns sikkerhetsløsning med IT-infrastruktur som en tjeneste. 

Tradebrokers rådsmøte avholdes på Rosenholm Campus torsdag 2.6.

I henhold til Tradebrokers vedtekter er samtlige medlemmer innkalt til rådsmøte for 2022. Epost med innkalling er sendt alle hovedkontakter 10. mai. 

Planlagte konkurranser 2022 – 6/2023

Aktivitetsplanen gir en god oversikt over kommende konkurranser. Nå er planen for perioden 1.1.2022 til 30.06.2023 klar.

Telenor Norge er nytt nytt medlem fra 1.5. Hovedkontoret (bildet) ligger på Fornebu i Bærum.

Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor innholds-, telekommunikasjons- og datatjenester. Fra 1. mai er de å finne på Tradebrokers medlemsliste. 

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring