Oppdag Dustins egne varemerker

Oppdag Dustins egne varemerker

Dustin har et av markedets bredeste utvalg av IT-produkter og tilhørende tjenester. Selskapet har også egne merkevarer som utfyller og utvider sortimentet ytterligere.

Målet med å markedsføre egne varemerker er å tilby prisgunstige produkter av høy kvalitet med god tilgjengelighet. Produktene er grundig testet og valgt ut av Dustins egne folk.

Dustin tar et stort ansvar for hvordan disse er produsert og har langsiktige relasjoner med sine leverandører. Ved å besøke fabrikkene og kontinuerlig gjennomføre fabrikkinspeksjoner, kan man sammen med lokale ombud sørge for at egne standarder overholdes, og at mangler blir utbedret. Du kan lese mer om hvordan dette foregår her.

Produktutvikling innenfor området egne merkevarer er høyt prioritert hos Dustin, og de sørger for å være til stede i produksjonslandene for å finne nye, spennende og innovative produkter og løsninger..

Dustin har et bredt spekter av varemerker innenfor aktuelle produktkategorier, som tilbyr deg svært gode alternativer med en høy opplevd "value for money". 

Voxicon

Med et bredt sortiment av IT- og multimedieprodukter til hjem og kontor ønsker Voxicon å være det selvsagte valget for deg som vil ha god kvalitet for pengene. Felles for alle Dustins produktlinjer med egne merkevarer, er ambisjonen om å gi deg samme følelse og kvalitet som du tidligere har forbundet med mer kostbare produkter – Og la det ikke være noen tvil; Når det gjelder service og garantier, ønsker Dustin å være best i klassen.

Du skal også kunne føle deg trygg på at Dustin tar samfunnsansvar og vurderer de langsiktige effektene av sine handlinger. Dustin stiller høye krav til leverandørene sine, og avlegger regelmessige besøk ved fabrikkene for å sikre trygge og bærekraftige leveranser. Dustin er en liten aktør i en stor verden, men vil gjerne bidra til å gjøre den litt bedre – Det er de stolte av.

Bestselgere

 

Voxicon O27UHDP 27" 4K IPS USB-C (65W) Ergonomic
Voxicon 2K Pro Webkamera Svart
Voxicon Slim SO2WL Solac Cell – Nordisk, Svart
Voxicon 65’’ 4K Konferansepakke

Prokord

Prokord-sortimentet inneholder et bredt utvalg av prisvennlige kabler og nettverksprodukter som gjør at du kan arbeide effektivt. I sortimentet finner du, i tillegg til alle kablene du trenger, alt fra adaptere, dockingstasjoner og portreplikator til veggfester og kontormøbler. Bestselgeren er Prokord 5K docking. Denne benytter Displaylink drivere, og den fungerer godt med alle typer PC’er, Chromebook etc. Dette er et svært godt alternativ som er lagervare. Du får disse både med USB-C og Thunderbolt grensesnitt.

Se flere produkter: Nettverkskabler    Adaptere    Dockingstasjoner

Cirafon

I Cirafons sortiment finner du et bredt utvalg av kvalitetsprodukter innen mobil- og PC-tilbehør, slik som skjermbeskyttere, personvernfiltre, ladere, PC-vesker og powerbanks.

Øvrige varemerker

Tranzip - I Tranzips sortiment finner du USB-lagring med minnekapasitet på 16 og 32 GB, perfekte å ha med i datavesken eller når du er på forretningsreise

Gilford - Gilford tilbyr en kompatibel tonerkassett som fungerer på samme måte som den originale merkevaren, men til en betydelig lavere pris.

Dustins egne varemerker er et godt alternativ. Rimelig produkter med høy kvalitet – på lager.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring