Reise og reiseadministrasjon

Reise og reiseadministrasjon - Bilutleie

SIXT er et av verdens ledende leiebilselskaper og tilbyr førsteklasses leiebiltjenester av personbiler, SUVer, minivans, sportsbiler, varebiler, lastebiler og andre typer kjøretøy du har behov for.

Reise og reiseadministrasjon - Bilutleie

I 1946 åpnet Warren Avis verdens første utleiestasjon på en flyplass, og det med kun tre biler. I dag har Avis mer enn 5.000 utleiestasjoner fordelt på 165 land. Avis anses å være et pålitelig merke med prisbelønte tjenester og en lang innovasjonstradisjon. 

Reise og reiseadministrasjon - Flyreiser

Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

 

Reise og reiseadministrasjon - Hotelltjenester, konferanser

Som en av Nordens største hotellkjeder har Tradebroker medlemmer rabatter på +225 hoteller i Norden og Litauen. Strawberry sin visjon; "Med Energi, Mot og Begeistring skaper vi en bedre verden - We care" gjennomsyrer hele virksomheten. Strawberry er, som eneste hotellkjede i Norden, ISO-14001 sertifisert.  

Reise og reiseadministrasjon - Hotelltjenester, konferanser

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen og har hoteller i Norge, Brussel og Rotterdam. Som en stor hotellaktør arbeider de systematisk med bærekraft og samfunnsansvar. Ved å by på en varm atmosfære på hotellet og et høyt servicenivå blant kunnskapsrike medarbeidere, ønsker de å gi gjestene en positiv hotellopplevelse.

Reise og reiseadministrasjon - Kredittkort og relaterte tjenester

SEB Kort/Eurocard tilbyr betalingsløsninger for alle type selskaper og organisasjoner. Eurocard er en ledende aktør på markedet, med et bredt utvalg av kort, reisekonti og ulike verktøy for administrasjon og oppfølging som kan tilpasses både nasjonal og internasjonal virksomhet.

Reise og reiseadministrasjon - Leiligheter

Bjørvika Apartments har ca. 250 leiligheter i hhv. Oslo, Bergen og Trondheim. Samtlige leiligheter er fullt møblert og utstyrt med alt du trenger. De ligger i nye og moderne bygg med nærhet til kollektive knutepunkter. 

Reise og reiseadministrasjon - Leiligheter

Frogner House tilbyr over 800 leiligheter på 18 sentrale og hyggelige adresser i Oslo og Stavanger. Størrelse på leilighet velger du selv etter behov og de er alle fullt utstyrt med det du trenger for både korttids- og langtidsleie. Uavhengig om du ønsker å bo én natt eller flere år finner vi det beste alternativet for deg. Welcome Home!

Reise og reiseadministrasjon - Reisebyråtjenester

Som et ledende reisebyrå er Egencia lidenskapelig opptatt av å gjøre forretningsreiseopplevelsen bedre. Egencia tror på å tilby en enkel løsning, ettersom bestilling og administrasjon av reiser burde være nettopp enkelt. Gjennom innovasjon og innsikt fornyes forretningsreisebransjen.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring