Åpne nyheter

Leonhard Nilsen og Sønner nytt medlem

Leonhard Nilsen og Sønner (LNS) er blitt medlem av Tradebroker f.o.m. 1.11.2020. LNS er en entreprenør med stolte tradisjoner, som opererer over hele landet. Hovedvirksomheten finner dog sted nord i landet. 

Bo i trygge omgivelser

Nå, mer enn noen gang, er det viktig for bedrifter og deres ansatte som har behov for å reise, å ha et trygt og sikkert bosted. Frogner House Apartments tilbyr 800 leiligheter i Oslo og Stavanger.

Canon inviterer til inspirerende webinarer

Canon har kjørt en rekke målrettede "småwebinarer", og har hatt kjempesuksess med dette. Nå har du sjansen til å delta!

Vatnedalsdammen (Foto: Arild Danielsen)

Agder Energi-konsernet er igjen å finne på medlemslisten. Oppstart for medlemskapet er 1. november. Det er et betydelig medlem vi igjen har fått med oss, og vi har store forventninger til medlemskapet.  

Meld deg på LIS' webinar den 19. november!

Du vet selv best hvor skoen trykker. Meld deg på LIS' webinar dersom du ønsker lavere kostnader knyttet til varehåndtering, bedret utnyttelse av lagerkapasiteten og ha en varebeholdning oppdatert i sanntid?

Lag en koselig ramme rundt juleshoppingen!

Nordic Choice har lansert en pakke til spesialpris, primært rettet mot deg som ansatt i en av Tradebrokers medlemsbedrifter. Hvorfor ikke lage en koselig ramme rundt juleshoppingen?

Tradebroker ­"frifunnet" i klagesak til KOFA

Som mange er kjent med ble Tradebroker og noen av våre offentlige medlemmer klaget inn til KOFA i forbindelse med en anskaffelse i 2019. Klager var Norengros. Nå foreligger klagenemdas avgjørelse. 

Hydroscands splitter nye lokaler

Hydroscand, leverandør av slanger og ledningskomponenter til Tradebrokers medlemmer, har flyttet til nytt bygg på Lindeberg i Lillestrøm kommune.

Planlagte konkurranser 7/2020 – 2021

Aktivitetsplanen er et nyttig verktøy for å få rask oversikt over kommende konkurranser. Nå er planen for perioden 1.7.2020 til 31.12.2021 klar.

Kinnarps tilbyr det ideelle hjemmekontoret

Covid-19 har gjort sitt til at flere tusen arbeidstagere har behov for å skape et arbeidsmiljø hjemme. Kinnarps har derfor satt sammen en pakke av kontorstol og skrivebord som passer perfekt til hjemmekontoret.

Gjør klar for trygge dager på kontoret – 10 tips!

Vi er gradvis tilbake på arbeidsplassen igjen, og forbereder oss på en ny hverdag på kontoret – med nødvendig hensyn til smittevern. Skap et trygt og funksjonelt arbeidsmiljø i kontorlokalene.

Egencia-avtalen på reisebyråtjenester er forlenget

Grunnet den svært krevende situasjonen reiselivsbransjen er i nå, fant vi det nødvendig og riktig å forlenge avtalen. Avtalen er i første omgang forlenget frem til 30.6.2021.

Nordic Choice Hotels introduserer bytterett

Nordic Choice Hotels tilbyr konferanser i trygge omgivelser og med godt smittevern. Nå kan du til og med få bytterett kostnadsfritt!

Du som jobber i en av våre medlemsbedrifter, kan nyte godt av avtalen med Vianor, og ekstra gode priser på dekk, felg, dekkhotell og bilverkstedtjenester. I perioden frem til 15.11. kan du nyte godt av ekstra gode priser på vinterdekk. 

ManpowerGroup første selskap utenfor finansbransjen med medlemskap i FinAut

ManpowerGroup er i dag største leverandør av vikarer til finansbransjen og med medlemskapet i FinAut sikrer selskapet at vikarene har den samme kvalitetssikrede grunnkompetansen innenfor etikk og lover som finansbedriftenes egne ansatte har.

SAFE STAY - Trygge konferanser

Hverdagen står på trappene, og med det følger vanligvis konferanser og samlinger med jobben. Men med en pandemi som bakteppe blir ikke høsten som vanlig. Nordic Choice Hotels legger til rette for trygge rammer som ivaretar smittevernhensyn. Les mer om SAFE STAY.

Samlet avtalebruk for 1. halvår 2020 ble ca. 1.520 MNOK

Samlet avtalebruk for 1. halvår 2020 ble ca. 1.530 MNOK. Dette er nest beste første halvår noen gang, og veldig bra når vi vet at flertallet av både medlemmer og leverandører er berørt av Covid-19 pandemien.

Annelin Ottesen og Atle Berg var tydelig fornøyd med diplom og kake!

Bane NOR ble Årets medlem for 2019, noe du kan lese om her. Onsdag 17. juni tok noen av Tradebrokers folk turen ned til Bjørvika med diplom og kake.

Johanna Malkan Nyberg nytt styremedlem

Under rådsmøtet som ble avviklet på Teams tidligere i juni, ble Johanna Malkan Nyberg fra Veidekke valgt inn i Tradebrokers styre. 

Nokas endrer navn til Avarn Security

Sommeren 2019 gjennomførte Nokas tidenes oppkjøp i sikkerhetsbransjen. Avarn Security i Sverige og Finland ble kjøpt. F.o.m. 15. juni 2020 fremstår de med en tydelig felles identitet i hele Norden. 

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring