Bane NOR ble "Årets medlem 2019"

Bane NOR kåret til Årets medlem

Bane NOR SF ble femte selskap i rekken av «Årets medlem». Normalt ville kåringen skjedd under årsmiddagen, men den ble som kjent skjøvet på. For å sørge for velfortjent oppmerksomhet, fant kåringen sted på årets Teams-rådmøte. Det vanket virtuell applaus! 

Etter at Nexans trakk det lengste strået i fjor, ble det altså Bane NOR som denne gang kan smykke seg med tittelen "Årets medlem" det neste året. 

Juryen har i sitt arbeid igjen – i stor grad – lent seg på leverandørene. Bane NOR scorer høyt på lojalitet, og det er moro å konstatere at et av Tradebrokers "ferskeste" medlemmer nådde opp. Juryen har selvsagt formulert en begrunnelse, der det står å lese:

Aldri før har et selskap blitt kåret til "Årets medlem" etter så kort tid som medlem!

I løpet av denne korte tiden har selskapet blitt et av Tradebrokers største medlemmer og et medlem som både vi og våre leverandører oppfatter som veldig tydelig i forhold til deltagelse på de respektive avtalene

Årets medlem var en gang i tiden en del av et selskap som senere, kontroversielt, skiftet navn. Etter en tid som forvaltningsorgan ble årets medlem etablert som et nytt selskap, som følge av Jernbanereformen som dagens regjering satt i gang.

Årets medlem er Bane NOR!

---

En fornøyd Jan Erik Breivik takket pent for prisen på vegne av Bane NOR. 

Vi gleder oss til nytt juryarbeid og ny kåring for 2020!

  

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring