Åpne nyheter

BMW iX, BMWs nye helelektriske SUV og flaggskip, er inkludert i kampanjen

Våren er i anmarsj i store deler av landet og vi begynner forhåpentligvis å skimte lyset i enden av Covid-tunnellen. Det fremstår som en fin anledning til å se seg om etter ny bil.

Wittusen & Jensen kåret til "Årets leverandør"

Prisen til "Årets leverandør" blant Tradebrokers leverandører ble i år delt ut for niende gang. Nyheten ble sluppet for våre kontakter hos Wittusen & Jensen midt i forrige uke, og annonsert internt der i dag. 

Canon inviterer til webinar: eSign - en digital signeringsløsning for alle

Innhenting av signaturer kan være tidkrevende, spesielt i disse hjemmekontortider. Har du noen gang vandret gangene internt på jakt etter den som må signere dokumentet du jobber med? Med digital signatur er dette en tid vi endelig kan legge bak oss.

Avinor ble "Årets medlem 2020"

Avinor ble sjette selskap i rekken av «Årets medlem». I år som i fjor, ble vi tvunget til å finne et alternativt tidspunkt for kåringen, all den tid årsmiddagen ble utsatt. For å sørge for velfortjent oppmerksomhet, fant kåringen sted 11. mars, på vårt ekstraordinære rådsmøte avholdt på Teams.

Nokian Hakka Green 3 blir en storselger våren 2021!

Vianor sørger for å holde hjulene i gang. Årets sommerdekk-kampanje står før døren, og har oppstart mandag 15. mars. Kampanjen varer helt frem til 15. mai. 10 av de mest relevante dimensjonene er priset ekstra skarpt i perioden. 

Bjørvika Apartments har åpnet to nye lokasjoner

Bjørvika Apartments utvider sitt nedslagsfelt til glede for Tradebrokers medlemmer. Frogner i Oslo og Tromsø er deres nye lokasjoner. 

10 % rabatt på hurtiglading hos Circle K

Elbilsalget preger salgsstatistikkene. Circle K ønsker å være relevante i forhold til å sikre deg mobilitet. Nå gis det rabatt på elbillading via ditt firmakort hos Circle K. 

ManpowerGroup Forum: Hvor står likestillingen i 2021?

Manpower ønsker velkommen til et heldigitalt ManpowerGroup Forum mandag 8.3. Alle Tradebrokermedlemmer er selvsagt invitert!

Til tross for korona ble 2020 vårt nest beste år noen gang.

2020 startet meget positivt, og alt lå til rette for et nytt rekordår. Så kom koronaen. Dette har preget hele året, også inngangen til 2021. Vi synes derfor det er meget sterkt å klokke inn på 3.182 MNOK i samlet avtalebruk.

Kinnarps: Det viktigste med ergonomi

Skap din egen ergonomiske arbeidsplass! Her får du tips og strategier for å oppnå bedre trivsel og produktivitet!

Sliter du med synet foran skjermen? Det er det ingen grunn til.

Webinarer med et begrenset tema, to the point og med kort varighet, har fått en enorm boost under pandemien. Nå er det Brilleland sin tur til å invitere, og temaet er databriller på hjemmekontoret

Bilia med Q1-kampanje

Vi er godt inn i 2021 og Bilia er på banen med sin storkundekampanje for Q1. 

Godt nytt år!

Vi i Tradebroker ønsker alle våre medlemmer, leverandører og andre forbindelser et godt nytt, suksessrikt og mindre humpete år!

God Jul fra oss i Tradebroker!

Julen nærmer seg med stormskritt!
Vi ønsker alle vår medlemmer, leverandører og andre forbindelser en God Jul!
Vi er i utgangspunktet operative fra hjemmekontor, men tar noen fridager i romjulen. Vi er tilbake igjen for fullt 4.1.2021.

I Norge er Siemens Energy sin virksomhet i stor grad knyttet til bl.a. elektriske og hybridelektriske fremdriftsløsninger til skip.

Siemens Energy ble opprettet som selvstendig selskap 1. mars 2020, og ble splittet fra Siemens AS. Fra kommende årsskifte utgjør de to selvstendige selskaper på Tradebrokers medlemsliste. 

Kinnarps' tips til en god ergonomisk arbeidsplass

Start det nye året med å ta vare på kroppen! Kinnarps gir deg fem tips til hvordan du kan ta vare på kroppen din, gjennom en god og riktig ergonomisk arbeidsplass.

Den helelektriske Mercedes-Benz EQA!

Bertel O. Steen lanserer en ny elektrisk modell i EQ-porteføljen, EQA. EQA er en helelektrisk modell i kompaktsegmentet.

ManpowerGroup Forum 9. desember

Manpower ønsker velkommen til et heldigitalt ManpowerGroup Forum onsdag 9.12. Alle Tradebrokermedlemmer er selvsagt invitert!

Norwegian tar nå kraftige grep for å kutte kostnadene sine.

Norwegian er i en krevende og alvorlig situasjon. Som avtaleeier følger vi dette tett, og vil oppdatere våre medlemmer så snart vi mottar informasjon relevant for avtaleforholdet.

Relokator tilbyr hjemkjøring av kontorutstyr

I forbindelse med Covid-19 tilbyr Relokator assistanse knyttet til hjemkjøring og klargjøring av kontorutstyr fra arbeidsgiver til den enkelte ansatte.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring