Bjørvika Apartments har åpnet to nye lokasjoner

Bjørvika Apartments har åpnet to nye lokasjoner

Bjørvika Apartments utvider sitt nedslagsfelt til glede for Tradebrokers medlemmer. Frogner i Oslo og Tromsø er deres nye lokasjoner. 

Bevart sjarm balansert mot det moderne og eksklusive
I Frognerveien 1 har BA i 2020 totalrenovert et bygg med 23 leiligheter fordelt på 6 etasjer. Hver leilighet har separat soverom, stue med kjøkkenløsning, alt nødvendig kjøkkenutstyr og bad med kombimaskin (vaskemaskin og tørketrommel i ett). Som alltid følger det med sengetøy og håndklær i hver leilighet. Standarden skiller seg fra BAs øvrige leiligheter i Oslo. Her er det brukt mye tid på å gjøre leilighetene moderne med eksklusivt design, samtidig som den gamle Frogner-sjarmen er bevart. Leilighetene har en gjennomført stil med fokus på dekor og interiør som gir en følelse av å være hjemme, selv om du er på jobbreise.

Utvidelse langt mot nord 
Sentralt i Tromsø, ved Vervet, ligger Cortenbygget. Her leier BA ut 32 romslige leiligheter, perfekt for jobbreisende. Leilighetene er fullt utstyrte, på lik linje med BAs leiligheter i Oslo, Bergen og Trondheim. Sengetøy og håndklær er som alltid inkludert. Det er separat soverom i alle leiligheter, fullt utstyrt kjøkken, samt bad med vaskemaskin.

Vervet er enda under utvikling, men alt tyder på at dette blir et av Tromsøs flotteste områder. Det finnes et bakeri i 1.etg. med god mat, og restauranten Maskinverkstedet er nærmeste nabo. Der serveres eksklusive retter og fantastisk mat basert på lokale råvarer. 

Til avtalen (krever pålogging)

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring