Åpne nyheter

ManpowerGroup Forum 19. januar:  Arbeidsmarkedet 2023 - Hva kan vi forvente?

Vi befinner oss i usikre tider, prisene stiger og arbeidsgivere melder om permitteringer og oppsigelser. Hva kan vi forvente oss utover i 2023?

Godt nytt år!

Vi i Tradebroker ønsker alle våre medlemmer, leverandører og andre forbindelser et godt nytt, suksessrikt og noe mindre utfordrende år!

Norwegian Air Shuttle er nytt medlem i Tradebroker fra årsskiftet 2022/23.

Norwegian er i dag det største norske flyselskapet, og er et av Europas ledende lavprisselskaper med rundt 4.000 ansatte. Fra årsskiftet er Norwegian å finne på Tradebrokers medlemsliste. 

Onsdag 11.1.23: Frokostseminar om kandidater, økonomi og nytt regelverk

Adecco har gleden av å invitere Tradebrokers medlemmer til frokostseminar med aktuelle temaer onsdag 11.1. Det serveres frokost fra kl. 08.00, med faglig start kl. 08.30. Klikk deg videre for å lese mer og melde deg på. 

God Jul fra oss i Tradebroker!

Julen nærmer seg med stormskritt!
Vi ønsker alle vår medlemmer, leverandører og andre forbindelser en God Jul!
(Klikk deg videre og ta en titt på årets julekortmotiv!)

Få mest mulig ut av Microsofts løsninger for mobile enheter med Managed Services

Med Techsteps Managed Microsoft-løsning kan du redusere presset på IT-avdelingen, øke sikkerheten og få mer ut av selskapets mobiltelefoner. Meld deg på webinar 19. januar kl. 13:00 for å bli oppdatert på området.

Webinar: Nye regler for innleie av arbeidskraft

Med nye regler åpner det seg nye muligheter. Hvilke muligheter finnes for deg som arbeidsgiver? Allerede onsdag 14.12. kan du få vite mer. Klikk deg videre for å lese mer og melde deg på. 

I 2011 kom vårt aller første selvkomponerte julekort.

Vi synes det er moro å lage egne julekort. Årets blir det 12. i rekken. En solid tradisjon, akkurat som jula, med andre ord. Årets kort forblir en overraskelse en liten stund til. I mellomtiden kan du klikke deg videre å beskue tidligere års kort.  

Zebraprintere inn i avtalen med Ricoh

Ricoh og Zebra har inngått en global avtale om et strategisk partnerskap. Et resultat av dette er at Tradebrokers medlemmer nå får tilgang til  Zebra sine produkter gjennom Tradebroker-avtalen. 

Terje Fagervik fyller 50

Vi har ikke for vane å flagge bursdager – verken vanlige eller runde – på våre nettsider, men gjør et unntak for Terje som har vært ansatt i en mannsalder. 30. oktober er selve dagen.

Planlagte konkurranser 7/2022 – 2023

Aktivitetsplanen gir en god oversikt over kommende konkurranser. Nå er planen for perioden 1.7.2022 til 31.12.2023 klar.

Recover AS nytt medlem

Recover AS er ferskeste tilskudd på Tradebrokers medlemsliste. Recover er spesialister på opprydding og gjenoppbygging etter brann-, vann- og miljøskader.

Entelios sørger for fornybar energi til deg som Tradebrokermedlem

Situasjonen i det europeiske energimarkedet er krevende og medfører unormalt høye kraftpriser også i Norden. Entelios har lagt ned store ressurser og anstrengelser i arbeidet for at kundene skal komme best mulig ut av situasjonen. 

17. oktober endrer Allkopi Netprint navn til MAKE!Graphics

17. oktober er ny flaggdag for Tradebrokers leverandør Allkopi Netprint, som denne dagen endrer navn til MAKE!Graphics. 

Kan bærekraft være et konkurransefortrinn i rekruttering?

I Norge oppgir 7 av 10 arbeidsgivere at de har utfordringer med å få tak i arbeidskraften de trenger. Kan bærekraft være et konkurransefortrinn i rekrutteringen?

Techstep inviterer deg som Tradebrokermedlem til Mobile Tech Forum. Arrangementet finner sted i Oslo 20. oktober fra kl. 08.30-12.30.

Måten vi jobber på forandrer seg raskere og raskere. Uttrykk som virtual first, remote first og hybrid work er på alles lepper som den nye normalen for arbeidsplassen. Vi trenger å tenke nytt! 

Vianor - vinterdekkampanje ut november

Du som jobber i en av våre medlemsbedrifter, kan nyte godt av avtalen med Vianor, og ekstra gode priser på dekk, felg, dekkhotell og bilverkstedtjenester. I perioden fra 1.10. og ut november får du ekstra gode priser på vinterdekk. 

Thon Hotels lanserer samarbeid med Hotel Kungsträdgården i Stockholm

Det privateide familiehotellet Hotel Kungsträdgården i Stockholm føyer seg inn i et utvalg unike partnerhoteller med høy standard som Thon Hotels' gjester kjenner fra Hotel Bristol i Oslo og Hotel Stanhope i Brussel.

Thon Hotels satser i Norden, først ute er Stockholm

Thon Partner Hotel Kungsbron er et fullverdig Thon Partner-hotell med komfortabel og moderne overnatting av høy kvalitet med en unik sentral beliggenhet i hjertet av Stockholm.

Kinnarps, vår avtalepartner på interiørløsninger tar nye skritt mot en bærekraftig sirkularitet.

Kinnarps, vår avtalepartner på interiørløsninger tar nye skritt mot en bærekraftig sirkularitet. Dette opptar alle. Hold deg oppdatert!

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring