Telenor Norge nytt medlem

Telenor Norge er nytt nytt medlem fra 1.5. Hovedkontoret (bildet) ligger på Fornebu i Bærum.

Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor innholds-, telekommunikasjons- og datatjenester. Fra 1. mai er de å finne på Tradebrokers medlemsliste. 

Telenor Norge har 3.400 medarbeidere fordelt på 23 kontorer i hele Norge, og er en del av Telenor Group, som har virksomhet i åtte land. Telenors tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Telenors sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett. Hovedkontoret til Telenor ligger på Fornebu i Bærum. 

Telenor Norge inngår nå medlemskap i Tradebroker for å få tilgang til konkurransedyktige rammeavtaler innenfor utvalgte indirekte kategorier som i dag håndteres av Procurement i Telenor Norge.

Telenor har en global innkjøpsfunksjon som Telenor Norge også er en del av. Procurement i Telenor Norge jobber tett med Telenor Procurement Company for å håndtere innkjøpsbehovet til Telenor Norge på en best mulig måte. De kategoriene som ikke vurderes som globale håndteres lokalt av Procurement i Telenor Norge.

«Procurement i Telenor Norge ser verdien av å være tilknyttet en større innkjøpsorganisasjon som tilbyr og forvalter en bred portefølje av rammeavtaler innenfor de indirekte kategoriene, slik at vi kan fokusere ytterligere på strategisk viktige innkjøp for Telenor Norge», sier Cecilia Lundegaard Høiby i Telenor Norge.

Medlemskapet i Tradebroker omfatter følgende selskaper:

976 967 631        Telenor Norge AS

Andre Telenor-selskaper i Norge vil også gjøre avrop på aktuelle avtaler som Telenor Norge til enhver tid tilgjengeliggjør i Coupa, men det er ikke ønskelig at disse kontaktes direkte, da dette kan skape forvirring.

---

Kontaktdetaljer Telenor Norge

Telenor Norge AS (NO 976 967 631)
Forretningsadresse: Snarøyveien 30, 1360 Fornebu
Postadresse: Postboks 800, 1331 Fornebu

---

Hovedkontakt Telenor Norge

Cecilia Lundegaard Høiby | Leder Markets & Indirect
Mobil: 928 67 877

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring