Jefferson Wells Executive – En del av avtalen med Manpower Group

Manpower Group er en stor og viktig leverandør for oss i Tradebroker. Rekruttering på alle nivåer, er en viktig del av avtalen.

Manpower Group er en stor og viktig leverandør for oss i Tradebroker. Vet du at vår avtale også omfatter rekruttering av toppledere, mellomledere og fagspesialister? Som medlem har du svært gode betingelser, også på disse tjenestene.

Jefferson Wells er en av Norges ledende aktører, og et av de største fagmiljøene innen rekrutteringstjenester på høyere nivåer. De tilbyr rekruttering, konsulenttjenester og prosjektløsninger innenfor alle bransjer og fagområder. Jefferson Wells består av fire divisjoner; Jefferson Wells Executive, Jefferson Wells Engineering, Jefferson Wells Finance og Jefferson Wells IT. Jefferson Wells har kontorer i Oslo, Bergen, og Trondheim, og teller til sammen 70 ansatte - fordelt på rådgivere, researchere og koordinatorer. Jefferson Wells er en del av konsernet ManpowerGroup, et av verdens største rekrutteringsselskaper.

Jefferson Wells Executive
Jefferson Wells Executive bistår kunder og oppdragsgivere i utvelgelse av toppledere, mellomledere og andre nøkkelpersoner. Teamet består av 10 seniorrådgivere som har faglig bredde innenfor ulike bransjer i privat og offentlig sektor. I tillegg har de lang erfaring med rekruttering og lederutvelgelse, samt lederbakgrunn fra ulike bransjer og sektorer. Alle seniorrådgiverne er sertifisert i testverktøyet Aon/Cut-e.

En viktig del av en solid rekrutteringsprosess er analyse, kartlegging og research. Jefferson Wells Executive har et av landets ledende researchmiljøer med fem rådgivere, som alle er spesialisert innenfor faget executive search, analyse og kartlegging. I arbeidet benytter de profesjonelle metoder og ulike verktøy, for å finne og tiltrekke de beste kandidatene til et hvert unikt oppdrag. I dagens arbeidsmarked er dette fagområdet en svært viktig del av prosessen.

Flere av Tradebrokers medlemmer samarbeider tett med Jefferson Wells Executive i gjennomføring av rekruttering av toppledere, mellomledere og andre nøkkelpersoner.
Kontakt gjerne seniorrådgiverne Camilla Sandsten  eller Dag Haavardsen for relevante referanser. 

Ønsker du mer informasjon og presentasjon av hvordan Jefferson Wells Executive kan bistå din bedrift med rekruttering?

Onsdag 15. juni fra kl. 08.30 – 09.00 inviterer vi til nærmere gjennomgang av Jefferson Wells Executive. Følg med, invitasjon med lenke til møtet kommer på e-post.

HER FINNER DU PRESENTASJONEN FRA MØTET.

Avtalen med Manpower Group finner du her (krever pålogging)

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring