Techstep: Et trygt og sikkert økosystem rundt bedriftens mobile enheter

Skap et trygt og sikkert økosystem rundt bedriftens mobile enheter!

Vi har blitt flinke til å tenke sikkerhet når det gjelder laptoper, men mobile enheter har fortsatt en tendens til å bli glemt - selv om de er med de ansatte overalt. Det kan du gjøre noe med!

Smarttelefoner og andre mobile enheter utgjør en risiko for alle bedrifter, men i arbeidet med å balansere bedriftens behov for sikkerhet med brukervennlighet og ansattes personvern, er det ikke alltid lett å vite hva som er riktig eller best. De fleste ansatte bruker sine mobiler både privat og på jobb, og mange bringer også med seg sin egen mobiltelefon inn i sin nye jobb. Hvordan skal du håndtere dette?

I dette webinaret får du høre eksperter dele sin kunnskap om trusselbildet som bedrifter og mobiltelefoner står overfor i dag, og en forståelse for hva som kan gå galt hvis sikkerheten svikter. Du vil få konkrete råd og tips om hvordan du kan gå frem for å gjøre de ansattes mobile enheter like trygge i bruk som bedriften øvrige IT-utstyr.

Techstep sørger for at dine ansatte kan jobbe fra hvor som helst, når som helst og på hvilken som helst enhet. Dette skjer like sømløst og trygt som å jobbe fra kontoret eller fra den bærbare datamaskinen bedriften har utstyrt den ansatte med. Dette skaper en fleksibilitet for alle som jobber i bedriften, med fordeler som økt brukerglede, effektivisering av arbeidsoppgaver – og fornøyde ansatte! 

LES MER OG MELD DEG PÅ WEBINARET SOM AVHOLDES 25. AUGUST

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring