Nyheter

Tradebroker er nå medlem i Etisk handel Norge

Hensikten med medlemskapet er å styrke Tradebrokers kompetanse knyttet til leveransen av risikovurderinger etter Åpenhetsloven.

Infra Group nytt medlem

Infra Group, en av Norges største anleggsvirksomheter, har nå blitt medlem av Tradebroker. Hovedkontoret til Infra Group ligger på Billingstad i Asker.

OneCo er også omfattet av Aars' medlemskap, men håndteres som et selvstendig medlem.

OneCo er eid av Aars, og er et selskap som leverer samfunnskritiske tjenester. Selskapet er nå å finne på Tradebrokers medlemsliste.

Bilvirksomhet har alltid vært kjernen i Aars' eierskap.

Aars er i dag en av Norges største familieeide virksomheter, med røtter tilbake til 1936 da Harald Aars Møller startet bilbutikk og verksted på Strømmen utenfor Oslo. Nå går selskapet inn som medlem i Tradebroker.

Tranemo spør: "Kan vi lage verneklær uten PFAS?" Svaret er JA!

Tradebroker-leverandør Tranemo Workwear har hatt fokus på PFAS-problematikken lenge. Med noen unntak og utfordringer, er svaret på spørsmålet i overskriften JA!

Vi passerte NOK 2,8 milliarder i samlet avtalebruk i 1. halvår 2023.

Rekorder er til for å slås. Omsetningstallene for 1. halvår 2023 er klare. Den totale avtalebruken passerte NOK 2,8 mrd., og landet på 2.804 MNOK.
Edit: 2.910 MNOK per 21.12. 

Vianor ønsker å tømme lageret for sommerdekk. F.o.m. 21.8. og ut  måneden, har du sjansen til å gjøre et dekk-kupp.

Vianor rydder plass til årets vinterdekk og tilbyr alle Tradebrokers medlemmer 20 % ekstrarabatt på alle sommerdekk fra Nokian Tyres, Firestone, GT Radial og Radar.

Katrine Lauvnes blir nytt fjes i Tradebroker f.o.m. 1.10.

Tradebroker styrker laget og har signert sin nye medarbeider. Fra 1. oktober er Katrine Lauvnes på plass, og hun går inn i rollen som senior avtaleansvarlig.

Henrik Kolderup og Victoria Syslak har gjennomført sertifiseringskurs i bærekraftige anskaffelser i mai i år

I forbindelse med satsingen på bærekraft, er det viktig å styrke kompetansen i Tradebroker-kollegiet. I mai i år gjennomførte Henrik Kolderup og Victoria Syslak NIMAs sertifiseringskurs i bærekraftige anskaffelser.

Circle K slår et slag for kortsikkerhet i sommer

Circle K oppfordrer til å være ekstra forsiktig med oppbevaring av kort og kode når kjøretøyet skal parkeres i sommerferien. Det er dessverre noen kriminelle som er ekstra aktive for tiden og de vet at de ofte finner kort og kode i bilen.

Høsten 2023 vil logistikkvirksomheten til TOOLS bli tatt hånd om fra dette nye moderne lageret i Vestby Logistikkpark

TOOLS sitt nye logistikksenter i Vestby Logistikkpark vil stå ferdig høsten 2023. Det vil gi kundene kortere leveringstid, færre forsendelser pr. ordre og en mer miljøvennlig varetransport.

Nissan ARIYA blir et «best buy»

Nissan tar opp konkurransen, og har i dag informert oss om at de har valgt å reposisjonere prisene på Nissan ARIYA for å bli et «best buy» i dette populære bilsegmentet.

Yvonne Rydningen tar plass i Tradebrokers styre, etter å ha blitt valgt inn på årets rådsmøte.

Siste punkt på rådsmøteagendaen 31.5. var valg til styret. Karina Stehl fra Vygruppen ønsket å tre ut, og valgkomiteen hadde innstilt Yvonne Rydningen fra Avinor som erstatter.  

Tradebroker med ny logo og profil

I 2008 ble Tradebrokers profil gjennomgått og revitalisert. Nå var tiden inne for å gi den grafiske profilen et løft. Vi har lagt vekt på å videreføre det trygge og tradisjonelle uttrykket.

Tradebrokers bærekraftstrategi ble vedtatt på styremøtet 4. mai 2023. En milepæl.

Tradebrokers bærekraftstrategi ble vedtatt tidligere i mai. Arbeidet har pågått snart et år, alle interessenter er hørt og vi har vært igjennom flere utkast før endelig strategi ble landet i styremøtet 4. mai.

Thina Margrethe Saltvedt var en av bidragsyterne på Tradebrokers rådsmøte

Tradebrokers rådsmøte ble avholdt på Rosenholm Campus onsdag 31. mai. Det ble en vellykket dag, som høstet mange godord. Gjennomgangsmelodien var «gode innlegg» og «fin variasjon».

Rådsmøtepresentasjoner 2023

Rådsmøtet i Tradebroker ble avholdt onsdag 31.5. hos Tradebroker og i konferansesenteret på Rosenholm Campus. Presentasjonene som ble holdt finner du nedenfor.

Lindbak inviterer alle våre medlemmer til webinar 6.6.23. Temaet er "Slik lykkes du med å handle brukte møbler."

Hvert år kastes 37.000 tonn med fullt brukbare kontormøbler i Norge. Bedre vedlikehold av produktene, re-design og gjenbruk kan gi møblene et mye lengre liv,

Revidert versjon av Tradebrokers egenerklæring er mer i samsvar med krav våre medlemmer stiller til sine egne leverandører gjennom sine etiske retningslinjer.

Tradebroker har utarbeidet en ny versjon av egenerklæring om etisk standard for leverandører. Egenerklæringen har en høyere detaljeringsgrad enn forrige versjon, og stiller tydelige krav til våre leverandører.

Ha det Nordic Choice Hotels - si hei til STRAWBERRY!

22. mai markerer et nytt kapittel i vår historie. Vi bytter navn til Strawberry med en ambisjon å skape nye og unike opplevelser for våre gjester.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring