Nyheter

Fornøyde prisvinnere. Sander Nymo (t.v.) og Lars Petter Skjærholt (t.h.) fikk prisen overrakt av Tradebrokers daglige leder, Terje Fagervik (i midten).

Skanska ble åttende selskap i rekken av «Årets medlem». I år fikk vi endelig delt ut prisen innenfor en ramme som seg hør og bør en slik utmerkelse. 

Tone Rekdal er også en gammel traver, nylig pensjonert fra Kinnarps. Hun var likevel lykkelig tilstede og mottok prisen.

Den ellevte gangen vi kåret "Årets leverandør", var det Kinnarps som trakk det lengste strået. Utnevnelse og utdeling av diplom skjedde under Tradebrokers årsmiddag i ærverdige Gamle Logen 9. februar. 

Spilka AS er nytt medlem i Tradebroker f.o.m. 2.2.2023.

Spilka ble etablert i 1933, og er en av verdens ledende leverandører av komplette systemløsninger for produksjon av utadslående vinduer. Nå har Spilka-konsernet blitt medlem i Tradebroker. 

BMW- og Mini-kampanje i Q1

Dette kvartalet frister Bilia med meget gode tilbud på en rekke av populære modeller, hovedsakelig el-biler. 

Samlet avtalebruk for hele 2022 ble 5.821 MNOK

Omsetningstallene for 2. halvår 2022 er klare, og dermed hele året. Samlet avtalebruk for 2. halvår endte på rekordhøye 3.296 MNOK. Dette er hele 1.059 MNOK over rekorden fra fjoråret.

Forskrift om endring i avfallsforskriften stiller strengere krav til kildesortering av avfall

Fra 1. januar 2023 er det ikke lenger tillatt å kaste husholdningsliknende avfall i restavfallet. Dette gjelder både mat- og plastavfall, men også park- og hageavfall. Er du oppdatert på avfallsforskriften? 

Invitasjonen til Årets årsmiddag ble sendt ut 3. januar!

EDIT 1.2. kl. 15:45 (ENDELIG): 172 påmeldte. Endelig! Etter tre avlysninger er det igjen svært hyggelig å kunne invitere medlemmer, leverandører, ulike nye og gamle bidragsytere, styret og administrasjonen til en kveld med hygge og matnyttig mingling.

Save the date! Tirsdag 7.3.2023, 9:00–13:00

Dustin inviterer deg som Tradebroker-medlem til et interessant og lærerikt seminar med Greenlake fra HP-E og sikkerhet fra Palo Alto. I seminaret får du nyttig info om fremtidens løsninger for sikkerhet og cloud-baserte systemer. 

Adecco arrangerer webinar om nye innleieregler onsdag 25. januar.

EDIT: Opptak av webinaret er publisert. Stortinget har nylig vedtatt endringer i innleieregelverket. Endringene medfører blant annet innstramminger i mulighet til innleie fra bemanningsforetak. Hva betyr dette i praksis for din bedrift? Svaret får du i webinaret.  

Tradebroker nyhetsbrev sendes ut regelmessig i løpet av året

Tradebroker nyhetsbrev sendes ut regelmessig. Ønsker du å motta nyhetsbrevet vårt? Meld deg på øverst her.

Brilleland – 20 % rabatt på alle solbriller for deg og familien!

Akkurat nå får du som medlem av Tradebroker et eksklusivt tilbud hos Brilleland. Nå får du 20 % rabatt på alle solbriller. Hva med nye skibriller til vinterferien eller en kul solbrille til solen titter fram igjen?

Det er signert nye avtaler med IDÉ House of Brands og Wittusen & Jensen innenfor området gaver og profilering

Litt på overtid kan Tradebroker annonsere resultatet av gjennomført konkurranse på gaver og profilprodukter. Resultatet ble fornyet tillit til IDÉ House of Brands og WJ Business Partner (Wittusen & Jensen).

ManpowerGroup Forum 19. januar:  Arbeidsmarkedet 2023 - Hva kan vi forvente?

Vi befinner oss i usikre tider, prisene stiger og arbeidsgivere melder om permitteringer og oppsigelser. Hva kan vi forvente oss utover i 2023?

Godt nytt år!

Vi i Tradebroker ønsker alle våre medlemmer, leverandører og andre forbindelser et godt nytt, suksessrikt og noe mindre utfordrende år!

Norwegian Air Shuttle er nytt medlem i Tradebroker fra årsskiftet 2022/23.

Norwegian er i dag det største norske flyselskapet, og er et av Europas ledende lavprisselskaper med rundt 4.000 ansatte. Fra årsskiftet er Norwegian å finne på Tradebrokers medlemsliste. 

Fra årsskiftet trer de nye avtale innenfor FM-området i kraft

Tradebroker har gjennomført konkurranse på FM-tjenester og har valgt ISS Facility Services og Sodexo som samarbeidspartnere for perioden 1.1.2023 til 31.12.2025. Avtalene kan forlenges ytterligere to år.  

Den nye avtalen med Signode Norway trer i kraft f.o.m. 1.3.2023.

Tradebroker har valgt å fornye avtalen med Signode Norway. Signode Norway leverer systemløsninger for emballasje, godsbeskyttelse og merking av gods. Den nye avtalen løper i to år med oppstart 01.03.2023. Avtalen kan forlenges med ytterligere to år.

Onsdag 11.1.23: Frokostseminar om kandidater, økonomi og nytt regelverk

Adecco har gleden av å invitere Tradebrokers medlemmer til frokostseminar med aktuelle temaer onsdag 11.1. Det serveres frokost fra kl. 08.00, med faglig start kl. 08.30. Klikk deg videre for å lese mer og melde deg på. 

God Jul fra oss i Tradebroker!

Julen nærmer seg med stormskritt!
Vi ønsker alle vår medlemmer, leverandører og andre forbindelser en God Jul!
(Klikk deg videre og ta en titt på årets julekortmotiv!)

Få mest mulig ut av Microsofts løsninger for mobile enheter med Managed Services

Med Techsteps Managed Microsoft-løsning kan du redusere presset på IT-avdelingen, øke sikkerheten og få mer ut av selskapets mobiltelefoner. Meld deg på webinar 19. januar kl. 13:00 for å bli oppdatert på området.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring