Nyheter

Nye Nissan Ariya  er på god vei ut til kunder og forhandlere

Nissan Nordic er veldig glad for at nye Nissan Ariya endelig er på vei ut til kunder og forhandlere i hele Norge. Det stilles store forventninger til dette nye tilskuddet til Nissan-familien.   

Skap et trygt og sikkert økosystem rundt bedriftens mobile enheter!

Vi har blitt flinke til å tenke sikkerhet når det gjelder laptoper, men mobile enheter har fortsatt en tendens til å bli glemt - selv om de er med de ansatte overalt. Det kan du gjøre noe med!

Tradebroker har inngått ny avtale med LeasePlan på kjøretøyadministrasjon og leasing

Tradebrokers avtale på kjøretøyadministrasjon og leasing for kommende avtaleperiode er endelig klar. Litt på overtid kan vi melde om fornyet tillit til LeasePlan. Den nye avtalen løper til 30.06.25, med mulighet for to års forlengelse. 

Johs Olsen kjøper Wittusen & Jensens grossistvirksomhet

Johs Olsen gjennom Johs Olsen Handel AS kjøper 100% av aksjene i WJ Business Partner. Dette gjør selskapet til markedets største norskeide grossist.

Cato Erikstad Gundersen ble valgt inn i Tradebrokers styre på årets rådsmøte

Siste post på programmet under årets rådsmøte var valg. Valgkomitéen hadde innstilt på Cato Erikstad Gundersen som nytt styremedlem, og han ble også valgt inn. Vi ønsker Cato velkommen inn i styrekollegiet! 

ManpowerGroup Forum: Hvordan kan din virksomhet gjøre bærekraft til en naturlig del av arbeidshverdagen?

Med EUs nye taksonomi og handlingsplan for bærekraftig finans som trådte i kraft 1. januar 2022, vil arbeidet med bærekraft bli enda viktigere for næringslivet fremover. Snakk og fine ord, holder ikke lenger. 

Oppdag Dustins egne varemerker

Dustin har et av markedets bredeste utvalg av IT-produkter og tilhørende tjenester. Selskapet har også egne merkevarer som utfyller og utvider sortimentet ytterligere.

Rådsmøtet i Tradebroker ble avholdt torsdag 2.6. hos Tradebroker og i konferansesenteret på Rosenholm Campus. Presentasjonene som ble holdt finner du nedenfor.

Christian Sælemyr Johansen var en av bidragsyterne på Tradebrokers rådsmøte

Tradebrokers rådsmøte ble avholdt på Rosenholm Campus torsdag 2.juni. Det ble en vellykket dag, som høstet mange godord. Gjennomgangsmelodien var «gode innlegg» og «fin variasjon».

Manpower Group er en stor og viktig leverandør for oss i Tradebroker. Rekruttering på alle nivåer, er en viktig del av avtalen.

Manpower Group er en stor og viktig leverandør for oss i Tradebroker. Vet du at vår avtale også omfatter rekruttering av toppledere, mellomledere og fagspesialister? Som medlem har du svært gode betingelser, også på disse tjenestene.

Avarn Security tar hånd om sikkerheten for deg - slik at du kan ha fokus på egen drift

Gå fremtiden trygt i møte med Umbrella fra Avarn Security! Umbrella er Avarns sikkerhetsløsning med IT-infrastruktur som en tjeneste. 

Tradebrokers rådsmøte avholdes på Rosenholm Campus torsdag 2.6.

I henhold til Tradebrokers vedtekter er samtlige medlemmer innkalt til rådsmøte for 2022. Epost med innkalling er sendt alle hovedkontakter 10. mai. 

Planlagte konkurranser 2022 – 6/2023

Aktivitetsplanen gir en god oversikt over kommende konkurranser. Nå er planen for perioden 1.1.2022 til 30.06.2023 klar.

Telenor Norge er nytt nytt medlem fra 1.5. Hovedkontoret (bildet) ligger på Fornebu i Bærum.

Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor innholds-, telekommunikasjons- og datatjenester. Fra 1. mai er de å finne på Tradebrokers medlemsliste. 

En strålende fornøyd Reidar Samuelsen mottar diplom fra Tradebrokers markedssjef Lars Bugge

I 2021 er det tiende gang vi deler ut prisen til "Årets leverandør". Denne gangen trakk Vianor det lengste strået. Nyheten ble sluppet, diplom tildelt og kake fortært under et lunsjarrangement hos Vianor mandag 4. april. 

Mesta er Norges ledende aktør innen drift og vedlikehold av vei og veielektro, med et viktig samfunnsoppdrag: Vi får folk fram.

Mesta bygger, vedlikeholder og utvikler norsk infrastruktur på oppdrag fra offentlige og private kunder. Mesta er Norges ledende aktør innen drift og vedlikehold av vei og veielektro, med et viktig samfunnsoppdrag: Vi får folk fram.

Et stolt og fornøyd firkløver. F.v. Jone Haugland, Ole Morten Hausken, Thomas Hillesland Juul og Ingrid Elisabeth Sørensen

Lyse ble sjuende selskap i rekken av «Årets medlem». I år som i fjor, ble vi tvunget til å finne et alternativt tidspunkt for kåringen, all den tid årsmiddagen ble utsatt. Lars Bugge fra Tradebroker tok turen over fjellet og overrasket med kake. 

Tensio AS nytt medlem f.o.m. 1.4.22

Tensio AS er landets nest største nettselskap og har konsesjon for nettdrift i størstedelen av Trøndelag. Selskapet ble dannet i 2019, men har en 100-årig historie når det gjelder nettdrift i Trøndelag. Selskapet er medlem i Tradebroker fra 1.4.2022.

ManpowerGroup Forum: Trender i arbeidsmarkedet 2022 – hva må du som arbeidsgiver tenke på?

Aldri har det vært vanskeligere å få tak i ansatte med riktig kompetanse. Det er arbeidstakernes marked og det betyr at virksomheter må tenke nytt om hvordan de skal tiltrekke, utvikle og holde på kompetanse.

På bildet ser du Steffen, Hanna, Katharina og Cake it Easy sin gründer Marius

Tradebroker har inngått avtale med Cake it Easy som er en nettportal for bestilling av kaker, bakeriprodukter og lunsjprodukter. De samarbeider med over 500 lokale bakeri i Norge og Sverige.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring