Kinnarps kåret til Årets leverandør

Tone Rekdal er også en gammel traver, nylig pensjonert fra Kinnarps. Hun var likevel lykkelig tilstede og mottok prisen.

Den ellevte gangen vi kåret "Årets leverandør", var det Kinnarps som trakk det lengste strået. Utnevnelse og utdeling av diplom skjedde under Tradebrokers årsmiddag i ærverdige Gamle Logen 9. februar. 

Endelig lot det seg gjøre å gjennomføre årsmiddagen innenfor normale og trygge rammer igjen. Det er heller ingen tvil om at dette er en flott ramme for å gjøre litt ekstra stas på en av leverandørene – Noe helt annet enn "kake i kantina", som de siste års vinnere har måtte nøye seg med. 

Tradebroker daglige leder, Terje Fagervik, delte ut prisen, etter å ha lest opp juryens begrunnelse som lød slik:
"Årets leverandør er en gammel traver hos Tradebroker. Samarbeidet har vart så lenge at jeg faktisk ikke klarte å finne dokumentasjon på når det hele startet. Jeg har imidlertid funnet ut at Årets leverandør har hatt avtale sammenhengende siden – i hvert fall 1991 – noe jeg også fant ut også gjelder fem andre leverandører!

Et så langt samarbeid vitner om en leverandør som har levert godt over tid og som i tillegg stadig har klart å vinne våre konkurranser. De siste årene ser vi også at Årets leverandør, gjennom sitt langsiktige arbeid, også har klart å vinne stadig flere av våre medlemmer, både gjennom daglig av avtalen og suksess med å lande større prosjekter. Årets leverandør er KINNARPS!"

Tone Rekdal er også en gammel traver, nylig pensjonert fra Kinnarps. Hun var likevel lykkelig tilstede og mottok prisen.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring