Nyheter

I 2011 kom vårt aller første selvkomponerte julekort.

Vi synes det er moro å lage egne julekort. Årets blir det 12. i rekken. En solid tradisjon, akkurat som jula, med andre ord. Årets kort forblir en overraskelse en liten stund til. I mellomtiden kan du klikke deg videre å beskue tidligere års kort.  

Zebraprintere inn i avtalen med Ricoh

Ricoh og Zebra har inngått en global avtale om et strategisk partnerskap. Et resultat av dette er at Tradebrokers medlemmer nå får tilgang til  Zebra sine produkter gjennom Tradebroker-avtalen. 

Terje Fagervik fyller 50

Vi har ikke for vane å flagge bursdager – verken vanlige eller runde – på våre nettsider, men gjør et unntak for Terje som har vært ansatt i en mannsalder. 30. oktober er selve dagen.

Planlagte konkurranser 7/2022 – 2023

Aktivitetsplanen gir en god oversikt over kommende konkurranser. Nå er planen for perioden 1.7.2022 til 31.12.2023 klar.

Recover AS nytt medlem

Recover AS er ferskeste tilskudd på Tradebrokers medlemsliste. Recover er spesialister på opprydding og gjenoppbygging etter brann-, vann- og miljøskader.

Entelios sørger for fornybar energi til deg som Tradebrokermedlem

Situasjonen i det europeiske energimarkedet er krevende og medfører unormalt høye kraftpriser også i Norden. Entelios har lagt ned store ressurser og anstrengelser i arbeidet for at kundene skal komme best mulig ut av situasjonen. 

Resultater Medlems- og Leverandørundersøkelsen 2022

Resultatene av begge undersøkelser foreligger, og vi ønsker å dele resultatene med medlemmene. Leverandørene får tilsendt en oppsummering av Leverandørundersøkelsen på e-post.

17. oktober endrer Allkopi Netprint navn til MAKE!Graphics

17. oktober er ny flaggdag for Tradebrokers leverandør Allkopi Netprint, som denne dagen endrer navn til MAKE!Graphics. 

Kan bærekraft være et konkurransefortrinn i rekruttering?

I Norge oppgir 7 av 10 arbeidsgivere at de har utfordringer med å få tak i arbeidskraften de trenger. Kan bærekraft være et konkurransefortrinn i rekrutteringen?

Techstep inviterer deg som Tradebrokermedlem til Mobile Tech Forum. Arrangementet finner sted i Oslo 20. oktober fra kl. 08.30-12.30.

Måten vi jobber på forandrer seg raskere og raskere. Uttrykk som virtual first, remote first og hybrid work er på alles lepper som den nye normalen for arbeidsplassen. Vi trenger å tenke nytt! 

Vianor - vinterdekkampanje ut november

Du som jobber i en av våre medlemsbedrifter, kan nyte godt av avtalen med Vianor, og ekstra gode priser på dekk, felg, dekkhotell og bilverkstedtjenester. I perioden fra 1.10. og ut november får du ekstra gode priser på vinterdekk. 

Thon Hotels lanserer samarbeid med Hotel Kungsträdgården i Stockholm

Det privateide familiehotellet Hotel Kungsträdgården i Stockholm føyer seg inn i et utvalg unike partnerhoteller med høy standard som Thon Hotels' gjester kjenner fra Hotel Bristol i Oslo og Hotel Stanhope i Brussel.

Thon Hotels satser i Norden, først ute er Stockholm

Thon Partner Hotel Kungsbron er et fullverdig Thon Partner-hotell med komfortabel og moderne overnatting av høy kvalitet med en unik sentral beliggenhet i hjertet av Stockholm.

Kinnarps, vår avtalepartner på interiørløsninger tar nye skritt mot en bærekraftig sirkularitet.

Kinnarps, vår avtalepartner på interiørløsninger tar nye skritt mot en bærekraftig sirkularitet. Dette opptar alle. Hold deg oppdatert!

Canon åpner dørene for et storslagent arrangement på hovedkontoret i Oslo. Velkommen!

Canon åpner dørene for et storslagent arrangement på hovedkontoret i Oslo, og to dager med spennende og inspirerende foredrag innenfor aktuelle temaer som digitalisering, personvern, sikkerhet og innovasjon.

Ved å bruke Circle K sin Kundeportal kan du forenkle arbeidsdagen din med den beste selvbetjeningsportalen i markedet. Du får full kortkontroll, og kan administrere kortaktiviteter i sanntid.

Ved å bruke Circle K sin Kundeportal kan du forenkle arbeidsdagen din med den beste selvbetjeningsportalen i markedet. Du får full kortkontroll, og kan administrere kortaktiviteter i sanntid. 

Mobilbetaling fra Circle K er en funksjon som er utviklet med utgangspunkt i å få en full digital betalingsløsning på alle stasjoner!

Mobilbetaling fra Circle K er en funksjon som er utviklet med utgangspunkt i å få en full digital betalingsløsning på alle stasjoner! Man setter enkelt opp mobilbetaling i Circle K sin Kundeportal, og legger deretter til sjåførene sine kort.

DLVRY AS nytt medlem

DLVRY AS er det nyeste tilskuddet til Tradebroker sin medlemsliste. Selskapet er en gruppering bestående av 17 heleide grossister, og medlemskapet utgjør dermed en spennende mulighet for alle involverte parter.

LIS-dagen 2022 - Er du klar for årets logistikkbegivenhet?

Torsdag 13. oktober er det duket for LIS-dagen 2022. For sjette gang arrangeres en kunnskapsrik heldags-event og møteplass for logistikkinteresserte på Østlandet.

2.488 MNOK i samlet avtalebruk i 1. halvår 2022, er nesten 700 MNOK over tidligere rekord.

Samlet avtalebruk for 1. halvår 2022 ble nesten NOK 2,5 mrd. Økningen fra 1. halvår 2021 var på nesten 38 %. Fantastisk! Edit 28.9.22: 2.524 MNOK. 

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring