Nyheter

Godt nytt år!

Vi i Tradebroker ønsker alle våre medlemmer, leverandører og andre forbindelser et godt nytt, suksessrikt og mindre humpete år!

Endret pris- og rabattstruktur på Nokian Dekk

Nokian Dekk AS - og dermed vår avtalepartner Vianor - vil fra 1.1.2022 endre pris- og rabattstruktur på dekk i Norge. Endringen innebærer en reduksjon av listepriser og rabatter.

Lovarbeidet for å begrense bemanningsbransjens omfang og rolle er i gang

Ny regjering er i gang med lovarbeidet for å begrense bemanningsbransjen. Lik det eller ikke, konsekvensen vil uansett være stor både for bransjen selv og svært mange av Tradebrokers medlemmer. 

God Jul fra oss i Tradebroker!

Julen nærmer seg med stormskritt!
Vi ønsker alle vår medlemmer, leverandører og andre forbindelser en God Jul!
(Klikk deg videre og ta en titt på årets julekortmotiv!)

Tradebroker har fornyet samarbeidet med VWR, og ny treårig avtale er nå på plass.

Tradebroker har signert en ny avtale med VWR. Avtalen gjelder for tre år og løper ut 2024, og kan forlenges med ytterligere to år. Avtalen trer i kraft 1.1.2022. 

Manpower ønsker velkommen til et heldigitalt ManpowerGroup Forum onsdag 15.12.

Manpower ønsker velkommen til et heldigitalt ManpowerGroup Forum onsdag 15.12. Alle Tradebrokermedlemmer er selvsagt invitert!

Resultater Medlems- og Leverandørundersøkelsen

Resultatene av begge undersøkelser foreligger, og litt på overtid deler vi dem med medlemmene. Klikk deg videre for å lese mer.

Lager & Industrisystemer leverer pallereoler til Tradebrokermedlemmet Optimera

Tradebroker har signert ny avtale med Lager & Industrisystemer AS (LIS). Avtalen gjelder for 3 år og løper ut 2024. Det er opsjon på ytterligere 2 års forlengelse. Avtalen trer i kraft fra og med 1.1.2022. 

Henrik Kolderup starter i jobben som senior avtaleansvarlig 1.12.2021. Velkommen!

Etter en grundig prosess med å finne en erstatter etter Camilla Sandsten falt det endelige valget på Henrik Kolderup. Henrik har sin første dag hos oss 1.12.

Høstnytt fra Brilleland: Mørkesyn og alder

Når du er 40 år vil du ha større problemer med å se en fotgjenger i mørket enn du ville som 20-åring. Hva skjer når du blir enda eldre?

Planlagte konkurranser 7/2021 – 2022

Aktivitetsplanen er et nyttig verktøy for å få rask oversikt over kommende konkurranser. Nå er planen for perioden 1.7.2021 til 31.12.2022 klar.

Se webinaret "Hvorfor print som en tjeneste?"

Tirsdag 19.10. fikk Tradebrokers medlemmer høre om hvorfor Statnett valgte å tjenesteutsette dokumentløsningen og hvilke erfaringer de har etter levering, installasjon og oppstart. Webinaret ble tatt opp. 

Lansering av BMW IX  11.11 2021

Torsdag 11. november kl. 09.00 åpner Bilia dørene for at du skal kunne ta nye helelektriske BMW iX i nærmere øyesyn. Du får både ta og føle på den, og det blir muligheter for prøvekjøring!

Tradebroker blir å finne på ny adresse fra kommende årsskifte

Etter nesten 11 år på Helsfyr, må Tradebrokers administrasjon ut på flyttefot. Gårdeier har besluttet å rive bygget vi sitter i på Helsfyr, og startskuddet for dette er rett på nyåret. Rosenholm Campus blir neste stopp.

Feiring AS er en ledende masseforvalter og totalleverandør av løsninger til vei og bygging av grunn

Feiring AS er et familieeid industrikonsern som leverer produkter og løsninger til utvikling av samfunnets infrastruktur. Feiring er en masseforvalter og en totalleverandør av løsninger til vei og bygging av grunn.

ABB Power Grids bytter navn til Hitachi Energy

For litt over et år siden så ABB Power Grids dagens lys. For å understreke den nye retningen og en utvidet portefølje av produkter, systemer og tjenester skifter selskapet nå navn til Hitachi Energy.

Vet du at du står på invitasjonslisten, er det bare å holde av datoen!

Endelig! For deg som liker langtidsplanlegging og vet du står på invitasjonslisten, kan vi fortelle at Tradebrokers Årsmiddag avholdes torsdag 10. februar 2022.

Børge Ousland og Preben D. Haanes kommer til Kinnarps 4.11.

Kinnarps inviterer til åpen dag med spennende foredragsholdere og bærekraftige produktnyheter. Meld deg på da vel!

Komponentmangel i verden påvirker leveransene

Den globale mangelen på komponenter har innvirkning på alle sektorer, og påvirker også Dustin. Dette er en generell utfordring, som typisk medfører lengre leveringstider og behov for god planlegging.

Etter flere forlengelser er den nye avtalen med Egencia klar. Oppstart 1.1.2022.

Tradebroker har gjennomført konkurranse på reisebyråtjenester. Resultatet ble fornyet tillit til Egencia Norway. Den nye avtalen løper fra 1.1.2022, og i tre år. Det er mulighet for forlengelse i ytterligere to år.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring