ABB Power Grids bytter navn

ABB Power Grids bytter navn til Hitachi Energy

For litt over et år siden så ABB Power Grids dagens lys. For å understreke den nye retningen og en utvidet portefølje av produkter, systemer og tjenester skifter selskapet nå navn til Hitachi Energy.

Fra Hitachi Energy har vi mottatt følgende informasjon:
For litt over et år siden, 1. juli 2020, lanserte vi det nye selskapet vårt. For å understreke den nye retningen og en utvidet portefølje av produkter, systemer og tjenester er vi glade for å kunne meddele at vi, fra oktober 2021, skifter navn til Hitachi Energy.

Navneskiftet for våre juridiske enheter vil skje gradvis over hele verden. Det første steget var allerede 1. juli 2021 da vi endret navnet på vårt globale holdingselskap til Hitachi Energy Ltd. 

Det neste steget her i Norge er at vi endrer navnet på vår juridiske enhet fra 1. november 2021.

Hva betyr dette for deg som leverandør? Vilkår og betingelser i gjeldende avtaler videreføres. Vi ber om at dere oppdaterer kontakt informasjonen i deres systemer fra ABB Power Grids Norway AS til Hitachi Energy Norway AS. Det er kun navnet som endres. Den juridiske enheten forblir den samme og også vårt organisasjonsnummer 921186061.

Ved å oppdatere kontaktinformasjonen i deres systemer er dere sikret at fakturaer som sendes til oss etter 1. november 2021 blir behandlet korrekt og at betaling skjer innen gjeldende frister.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring