Nyheter

10 % rabatt på hurtiglading hos Circle K

Elbilsalget preger salgsstatistikkene. Circle K ønsker å være relevante i forhold til å sikre deg mobilitet. Nå gis det rabatt på elbillading via ditt firmakort hos Circle K. 

Det er inngått ny avtale med Mester Grønn

Tradebroker har inngått ny avtale med Mester Grønn på blomster. Avtaleperioden er på tre år, og løper frem til 28.02.2024. Avtalen kan forlenges med ytterligere to år.  

ManpowerGroup Forum: Hvor står likestillingen i 2021?

Manpower ønsker velkommen til et heldigitalt ManpowerGroup Forum mandag 8.3. Alle Tradebrokermedlemmer er selvsagt invitert!

Til tross for korona ble 2020 vårt nest beste år noen gang.

2020 startet meget positivt, og alt lå til rette for et nytt rekordår. Så kom koronaen. Dette har preget hele året, også inngangen til 2021. Vi synes derfor det er meget sterkt å klokke inn på 3.182 MNOK i samlet avtalebruk.

Kinnarps: Det viktigste med ergonomi

Skap din egen ergonomiske arbeidsplass! Her får du tips og strategier for å oppnå bedre trivsel og produktivitet!

Sliter du med synet foran skjermen? Det er det ingen grunn til.

Webinarer med et begrenset tema, to the point og med kort varighet, har fått en enorm boost under pandemien. Nå er det Brilleland sin tur til å invitere, og temaet er databriller på hjemmekontoret

Bilia med Q1-kampanje

Vi er godt inn i 2021 og Bilia er på banen med sin storkundekampanje for Q1. 

Godt nytt år!

Vi i Tradebroker ønsker alle våre medlemmer, leverandører og andre forbindelser et godt nytt, suksessrikt og mindre humpete år!

God Jul fra oss i Tradebroker!

Julen nærmer seg med stormskritt!
Vi ønsker alle vår medlemmer, leverandører og andre forbindelser en God Jul!
Vi er i utgangspunktet operative fra hjemmekontor, men tar noen fridager i romjulen. Vi er tilbake igjen for fullt 4.1.2021.

De nye bemanningsavtalene gjeldende f.o.m. 1.2.2021 er signert.

Tradebrokers avtaler innenfor vikar-, bemannings- og rekrutteringstjenester for kommende avtaleperiode er klare. Resultatet ble fornyet tillit til Manpower og Personalhuset, mens Adecco gjør comeback.

I Norge er Siemens Energy sin virksomhet i stor grad knyttet til bl.a. elektriske og hybridelektriske fremdriftsløsninger til skip.

Siemens Energy ble opprettet som selvstendig selskap 1. mars 2020, og ble splittet fra Siemens AS. Fra kommende årsskifte utgjør de to selvstendige selskaper på Tradebrokers medlemsliste. 

Kinnarps' tips til en god ergonomisk arbeidsplass

Start det nye året med å ta vare på kroppen! Kinnarps gir deg fem tips til hvordan du kan ta vare på kroppen din, gjennom en god og riktig ergonomisk arbeidsplass.

Det er inngått ny avtale med SAM Produkter

Tradebroker har inngått ny avtale med SAM Produkter gjeldende fra 1.1.2021. Avtalen løper ut 2024, med opsjon på ytterligere to år. 

Den helelektriske Mercedes-Benz EQA!

Bertel O. Steen lanserer en ny elektrisk modell i EQ-porteføljen, EQA. EQA er en helelektrisk modell i kompaktsegmentet.

ManpowerGroup Forum 9. desember

Manpower ønsker velkommen til et heldigitalt ManpowerGroup Forum onsdag 9.12. Alle Tradebrokermedlemmer er selvsagt invitert!

Norwegian tar nå kraftige grep for å kutte kostnadene sine.

Norwegian er i en krevende og alvorlig situasjon. Som avtaleeier følger vi dette tett, og vil oppdatere våre medlemmer så snart vi mottar informasjon relevant for avtaleforholdet.

Ny avtale med Brilleland gjeldende f.o.m. 1.1.21 er på plass!

Tradebroker har gjennomført konkurranse på området briller, synsundersøkelser m.v. Brilleland fikk fornyet tillit, og er valgt som leverandør for kommende treårsperiode. Avtalen kan forlenges for ytterligere to år, med en samlet maksimal varighet til utløpet av 2025. 

Relokator tilbyr hjemkjøring av kontorutstyr

I forbindelse med Covid-19 tilbyr Relokator assistanse knyttet til hjemkjøring og klargjøring av kontorutstyr fra arbeidsgiver til den enkelte ansatte.

Leonhard Nilsen og Sønner nytt medlem

Leonhard Nilsen og Sønner (LNS) er blitt medlem av Tradebroker f.o.m. 1.11.2020. LNS er en entreprenør med stolte tradisjoner, som opererer over hele landet. Hovedvirksomheten finner dog sted nord i landet. 

Bo i trygge omgivelser

Nå, mer enn noen gang, er det viktig for bedrifter og deres ansatte som har behov for å reise, å ha et trygt og sikkert bosted. Frogner House Apartments tilbyr 800 leiligheter i Oslo og Stavanger.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring