Nyheter

Vianor gjør sitt - bokstavelig talt - for å holde hjulene i gang. Årets sommerdekk-kampanje er allerede i gang. Denne varer helt frem til 15. mai, og er todelt. Gjennom hele april er de åtte mest solgte dimensjonene (5 personbil + 3 SUV) priset ekstra skarpt. 

Medlemmene informerer

På samme måte som leverandørene, har medlemmene et informasjonsbehov ifbm. koronasituasjonen. Vi har invitert til informasjonsdeling og publiserer fortløpende den informasjonen vi mottar. (Info fra leverandørene finner du her).

Mottatt informasjon fra leverandørene er samlet her.

Det begynner å komme informasjon fra leverandørene ifbm. koronasituasjonen. Vi har valgt å samle denne informasjonen her. (Info fra medlemmene finner du her).

Tradebroker med ny presentasjonsvideo

Vi har ofte behov for å presentere verdibudskapet vårt i løpet av et par korte minutter. Som et svar på dette, har vi fått laget en presentasjonsvideo som fanger essensen i Tradebroker. Se filmen her

Tradebroker ønsker ikke på noen måte å bidra til at koronaviruset spres ytterligere.

Tradebroker er et ansvarlig og samfunnsbevisst selskap. Vi ønsker ikke på noen måte å bidra til at koronaviruset spres ytterligere. De ansatte opererer i størst mulig grad fra hjemmekontor. Møteaktivitet begrenses og avklares med de involverte – fra tilfelle til tilfelle. 

Fire nye bilavtaler

Tradebroker har fornyet sitt samarbeid med hhv. Bertel O. Steen, Bilia, Mazda Motor Norge og Nissan Nordic. Disse selskapene tilbyr tilsammen 11 merker, som gir gode valgmuligheter. Avtalene gjelder for tre år, med mulighet for to års forlengelse.

Bring Courier & Express – ny avtale på bud- og ekspressleveranser

Tradebroker har inngått ny avtale med Bring Courier & Express. Avtalen gjelder i tre år og løper fra 01.03.2020 til og med 28.02.2023.

Tradebrokers styre og administrasjon har sammen besluttet å utsette årsmiddagen til høsten 2020.

AVLYST: Det inviteres igjen til ManpowerGroup Forum, der overskriften denne gang er "Should I stay or should I go? - Hvordan velger arbeidstakere hvor de vil jobbe?"

Nexans ble kåret til Årets medlem under fjorårets årsmiddag. Hvem kåres til samme tittel i jubileumsåret?

Tradebrokers Årsmiddag holdes torsdag 12. mars 2020. Vet du at du står på invitasjonslisten, er det bare å notere datoen!
STATUS: 171 påmeldte ble fasiten etter noen etternølere! Rekord!

Norsk Gjenvinning – ny avtale på avfallshåndtering

Tradebrokers nye avtale på avfallshåndtering er konkludert. Dagens avtale med Norsk Gjenvinning løper frem til 30.04.2020. Samme leverandør har fått fornyet tillit, og den nye avtalen løper frem til 30.04.2023, med mulighet for ytterligere to års forlengelse. 

Bring Express blir til Bring Courier & Express AS

Bring Express Norge AS endrer navn til Bring Courier & Express AS fra medio februar. Nå bærer selskapet samme navn i alle markeder.  

Beerenberg Services nytt medlem

Vi ønsker Beerenberg Services AS velkommen som medlem f.o.m. 17.2.2020. Beerenberg-konsernet har i mer enn 40 år levert nyskapende serviceløsninger for et bredt spekter av industrielle virksomheter.

Relokator utvider tjenestespekteret

Tradebrokerleverandøren Relokator eies av First Mover Group. FMG har inngått avtale om kjøp av 100 % av aksjene i Realia AS. Hensikten er å bli den ledende aktøren innen søkemegling, rådgivning, prosjektledelse, flytting og møbelmontasje i Skandinavia.

Invitasjon: Visning av helt nye Mazda MX-30

Mazda inviterer alle medlemsbedrifter tilknyttet Tradebroker til en eksklusiv visning av sin nye elbil, Mazda MX-30. Bilen lanseres i Norge høsten 2020, men allerede 12. og 13. februar har du muligheten til å se den i Oslo.

Da vi satt strek for innrapportering av halvårstall, viste fasiten nesten NOK 3,5 milliarder i samlet avtalebruk. Ny rekord igjen!

"All time high" var en realitet 30.1. kl. 10:30

Det nærmer seg frist for rapportering av tall for 2. halvår 2019. For Tradebrokers administrasjon er de siste januardagene noen av årets mest spennende. "All time high" er en realitet, og vi vil passere NOK 3 milliarder med god margin. Hva blir fasiten? 

Bilia åpner det nye året med noen supre tilbud, med leasingpriser som er svært attraktive.

Bilia åpner det nye året med noen supre tilbud, med leasingpriser som er svært attraktive.  

AGA endrer navn til Linde i januar 2020

AGA har vært en del av Linde siden 2000 og har bestått av Norden og de baltiske landene under region Nord-Europa. I januar 2020 bytter AGA navn til Linde Gas.

Norwegian vil innføre nye bagasjeregler fra 23. januar.

Norwegian vil innføre nye bagasjeregler fra 23. januar. 

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring