Nyheter

Johanna Malkan Nyberg nytt styremedlem

Under rådsmøtet som ble avviklet på Teams tidligere i juni, ble Johanna Malkan Nyberg fra Veidekke valgt inn i Tradebrokers styre. 

Nokas endrer navn til Avarn Security

Sommeren 2019 gjennomførte Nokas tidenes oppkjøp i sikkerhetsbransjen. Avarn Security i Sverige og Finland ble kjøpt. F.o.m. 15. juni 2020 fremstår de med en tydelig felles identitet i hele Norden. 

BMW sitt utvalg av ladbare hybrider begynner å bli bredt!

Sommeren nærmer seg og Bilia har laget noen meget gode tilbud til ansatte i Tradebrokers medlemsbedrifter.  

Våre medlemsbedrifter får nå svært konkurransedyktige betingelser også for møterom (AV-produkter).

Våre medlemsbedrifter får nå svært konkurransedyktige betingelser også for møterom (AV-produkter). Atea leverer en komplett løsning. 

Bane NOR kåret til Årets medlem

Bane NOR SF ble femte selskap i rekken av «Årets medlem». Normalt ville kåringen skjedd under årsmiddagen, men den ble som kjent skjøvet på. For å sørge for velfortjent oppmerksomhet, fant kåringen sted på årets Teams-rådmøte. Det vanket virtuell applaus! 

Terje Fagervik (t.v.) og Runar Stalsberg gjennomførte rådsmøtet på Teams – på rekordtid

Årets rådsmøte ble arrangert på Teams. Koronasituasjonen gjorde det umulig å samles fysisk. Det ble en effektiv og uproblematisk gjennomføring, med drøye 50 hovedkontakter som meldte seg i møtet.

Nye og innovative løsninger og tjenester fra ManpowerGroup

Behovet for nye og innovative løsninger og tjenester i denne svært krevende perioden har eskalert. ManpowerGroup leverer disse under varemerkene: Manpower, Experis og Right Management.

Nye avtaler på kopi- og trykketjenester

Det er gjennomført konkurranse på området kopi- og trykketjenester. Resultatet ble fornyet tillit til Allkopi Netprint, mens WJ Business Partner blir ny leverandør.

Ta feriesjekken av bilen hos Vianor!

Det ligger an til Norges-ferie for mange, og bilen blir fremkomstmiddelet. Vianor tilbyr nå feriesjekk av bilen, slik at du kan fokusere på norsk natur og unngå sviktende bremser!

Nordic Choice Hotels kåret til "Årets leverandør 2019". F.v. ser vi Camilla Sandsten, Stig Sjøhagen og Terje Fagervik.

Prisen til "Årets leverandør" blant Tradebrokers leverandører ble i år delt ut for åttende gang. Kåringen ble markert med pizza i Tradebrokers lokaler! 

ManpowerGroup Forum avholdes på nett tirsdag 16.6. kl. 11:00

Manpower ønsker velkommen til et heldigitalt ManpowerGroup Forum tirsdag 16.6. Alle Tradebroker-medlemmer er selvsagt invitert!

Mercedes-Benz EQC med Tradebrokers avtalerabatt på toppen!

Bertel O. Steen er ivrige etter å komme ut med en kampanje på den høyaktuelle Mercedes-Benz EQC. Tradebrokers avtalerabatt kommer i tillegg. 

Rådsmøtet gjennomføres på Teams

I henhold til Tradebrokers vedtekter er samtlige medlemmer innkalt til rådsmøte for 2020. Pga. koronasituasjonen avholdes møtet via Teams, og det begrenses kun til formell agenda (fagdag utgår).

Relokator tilbyr et bredt spekter av tjenester relatert til næringsmegling og reforhandling av leiekontrakter.

Alle virksomheter ønsker å optimalisere sine kostnader, og fokuset er økende i disse Covid-19-tider. Relokator tilbyr et bredt spekter av tjenester relatert til næringsmegling og reforhandling av leiekontrakter

Sommertilbud fra Choice og Thon

Myndighetene oppfordrer til å planlegge ferietiden innenfor landets grenser. Våre hotellaktører bidrar til å legge til rette for deg!

Bjørvika Apartments ønsker deg som gjest og tilbyr ekstrarabatt på avtaleprisene

Aktivitetsnivået begynner å ta seg opp igjen for mange. Bjørvika Apartments ønsker å bidra med et ekstra dytt! 

Oppdatert aktivitetsplan for perioden 1.1.2020 og frem til 30.06.2021 er et nyttig verktøy for å få rask oversikt over kommende konkurranser.

Solar og Elektroskandia – nye avtaler på elektromateriell

Tradebroker har gjennomført prosess på området elektromateriell. Det inngått avtaler med hhv. Solar Norge AS og Elektroskandia Norge AS. Avtalene er gjeldende fra 1. juli 2020 med en varighet på inntil fem år. 

Denne lagerbil-kampanjen har priser skåret helt «inn til beinet», så her kommer det ingen storkunderabatt i tillegg. Uansett; Vi snakker fantastiske tilbud du gjerne vil vite om!

På denne siden finner du aksepterte endringer i betingelser knyttet mot koronasituasjonen

Tradebroker har akseptert "koronatiltak" ift. betingelser fra enkeltleverandører. Endringene er redegjort for på denne siden. 

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring