Nordic Choice Hotels kåret til "Årets leverandør"

Nordic Choice Hotels kåret til "Årets leverandør 2019". F.v. ser vi Camilla Sandsten, Stig Sjøhagen og Terje Fagervik.

Prisen til "Årets leverandør" blant Tradebrokers leverandører ble i år delt ut for åttende gang. Kåringen ble markert med pizza i Tradebrokers lokaler! 

En gang i året ønsker Tradebroker å gjøre stas på en spesiell leverandør - en leverandør som kan smykke seg med tittelen "Årets leverandør" det kommende året. 

Normalt (og spesielt i år) skulle mer enn 150 festkledde mennesker hyllet Nordic Choice Hotels under årsmiddagen, men den ble som kjent skjøvet på. Da ble det festlunsj hos Tradebroker istedenfor – Bedre sent enn aldri, vil mange si. 

En intetanende Stig Sjøhagen dukket i dag opp til en kjapp "oppdateringslunsj" hos Tradebrokers avtaleansvarlige, Camilla Sandsten. Selvsagt hadde vi sørget for å være fulltallige på kontoret denne dagen, slik at applausen skulle bli hørbar. En fornøyd Stig Sjøhagen forlot åstedet en drøy time senere med hendene fulle av diplom, blomster og lett leskende sommerdrikk! 

I den ubestikkelige juryens begrunnelse for tildelingen står å lese:

Årets leverandør var i første møte med Tradebroker en mindre aktør, men det sto ikke på ambisjonene. I dag er leverandøren blant de aller største i Norden, og den største i Norge, innenfor sin bransje.
Leverandøren er en foregangsbedrift, med søkelys på innovasjon og nytenkning, og utvikler hele veien nye tjenester, produkter og konsepter, tilpasset kundenes behov og endringer i markedet.
Vår kontaktperson er proaktiv, og løser eventuelle utfordringer som oppstår på en smidig og effektiv måte.
Avtalen følges opp tett, både i forhold til medlemmer og til Tradebroker. Stadig flere medlemmer benytter seg av vår avtale noe som år for år gir omsetningsvekst. Årets leverandør samarbeider i tillegg godt med andre aktører innenfor sin bransje, en viktig forutsetning for å lykkes i dette markedet. Årets første årets leverandør er NORDIC CHOICE HOTELS!"

Vi gratulerer!

---

Til avtalen med Nordic Choice Hotels (krever pålogging)

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring