Nyheter

Victoria Syslak blir vår nye kollega og har første dag på jobb 2. mai.

Vi er stolte av å kunne presentere Victoria Syslak som nyansatt i Tradebroker. Hun vil ha sin første arbeidsdag hos oss 2. mai. Victoria kommer fra en stilling som anskaffelsesrådgiver i Statnett SF.

De siste 15 årene har vært en eventyrlig reise for Tranemo i Norge. Det hele begynte med fire ansatte og et tomt kontorlokale i 2007. I dag er Tranemo Norge en av de ledende aktørene i Norge innen naturlig flammehemmende arbeids- og vernebekledning. Ledertrioen i selskapet er helt klare på at Tranemo Norge aldri hadde kunnet fått til denne suksesshistorien uten det unike teamet med medarbeidere selskapet har klart å knytte til seg gjennom disse 15 årene.

Tranemo Norge har gjennom 15 år bygget opp et anerkjent merkenavn og blitt en sentral aktør i markedet, dette til tross for at det for 15 år siden kunne se ut til at varemerket Tranemo Workwear ville forsvinne fra det norske markedet.

Lekker nykommer: Mazda CX-60 PHEV Takumi

Den helt nye Mazda CX-60 PHEV er selskapets første ladbare hybrid og blir det nye flaggskipet i Mazdas produktportefølje når den kommer til Norge i juni.

Årets sommerdekkampanje har oppstart tirsdag 15. mars!

Vianor sørger for å holde hjulene i gang. Årets sommerdekk-kampanje står før døren, og har oppstart tirsdag 15. mars. Kampanjen varer helt frem til 15. mai. Flere av de mest relevante dimensjonene er priset ekstra skarpt i perioden. 

Å redusere antallet småordre er et positivt miljøbidrag!

Dette er en generell oppfordring til våre medlemmer. "Fri frakt" er fint, men kan fort bli en sovepute som går utover miljøet. En større ordre i stedet for mange små, er vinn-vinn!

HENT AS nytt medlem fra 4.2.

HENT er en norsk entreprenør med sitt hovedkontor i Trondheim, og med avdelingskontorer i Oslo, Bergen, Ålesund, Bodø, Hønefoss, Horten og Brumunddal. 

TESS: Hvor mye vil du spare?

Reduser kostnadene med driftssikre forsyningsløsninger. TESS tilbyr flere skalerbare løsninger med 24/7 tilgang til driftskritiske produkter. 

Bli kvitt de «skjulte IT-kostnadene» !

Mange norske bedrifter får uønskede utfordringer når de ansatte møter på IT-problemer. Ikke fordi problemene ikke kan løses, men fordi veien til løsning gjerne har en kraftig omvei. 

Foxway – ny avtale på gjenbruk og avhending av IT-utstyr

Tradebroker har hatt en langt samarbeid med Foxway – som nå også eier Greentech – på gjenbruk og sikker avhending av IT-utstyr. Tradebroker har nå tegnet en ny toårig avtale med mulighet for forlengelse i ytterligere to år. Avtalen har sin oppstart 1.4.2022.

tesa® lanserer emballasjeløsninger for næringsmiddelindustrien

Tapeprodusenten tesa AS har i mange år arbeidet med å utvikle bærekraftige løsninger til næringsmiddelindustrien – både til forbrukerpakninger og annen inner- og ytteremballasje. Nå styrkes satsingen!

Er det deg vi ønsker som vår nye kollega?

Tradebroker skal ansette ny Senior avtaleansvarlig. Vil du være med å forhandle avtaler på vegne av noen av Norges største virksomheter, er dette noe for deg.

4 milliarder er passert!

OPPDATERING: Fasit viser 4.034 MNOK, før kvalitetssikring sammen med medlemmene. På vei mot NOK 6 mrd. i 2025 skal noen milepæler nås. Vi passerte NOK 3 mrd. for første gang i 2019. Nå har vi lagt på ytterligere en milliard. Over NOK 4 mrd. i samlet avtalebruk er et faktum.

Årets medlem og Årets leverandør for 2021 skal kåres

Årsmiddagen vår har historisk sett vært anledningen vi har gjort stas på Årets medlem og Årets leverandør. For 2019 og 2020 ble det begrenset hyllest grunnet korona. Det samme vil dessverre gjelde for 2021, men vinnere skal kåres!

BMW-kampanje i Q1

Dette kvartalet frister Bilia med meget gode tilbud på en rekke av sine Plug-in hybrid-modeller og el-biler. Nytt av året er at også toppmodellen iX50 er inkludert på kampanjesiden. 

Avdekk virksomhetens sårbarheter før andre gjør det!

Avdekk virksomhetens sårbarheter før andre gjør det! Sikkerhetstesting er en del av det forebyggende sikkerhetsarbeidet. Gjennom sikkerhetstesting vil vi kunne avsløre og dokumentere sårbarheter i applikasjoner, tjenester, prosesser og infrastruktur.

Årsmiddagen utsettes... igjen!

10. februar kommer for raskt på, og vi har i dag besluttet å utsette årsmiddagen nok en gang. Vi skulle feiret våre 50 første år i mars 2020. Nå håpte vi på å feire 52-årsdagen, men den gang ei. Vi jobber med alternative datoer. 

Tradebroker på plass i nye lokaler

Mandag 3.1. gikk flyttelasset fra Grenseveien 82 og ut til Rosenholm Campus. Det tar litt tid å komme ordentlig på plass, men vi er på god vei. Vi gleder oss til å ta i mot alle samarbeidspartnere, medlemmer og leverandører her. 

Tradebroker har inngått ny avtale med Bama Storkjøkken (Jobbfrukt) på frukt til arbeidsplassen.

Tradebroker har inngått ny avtale med Bama Storkjøkken (Jobbfrukt) på frukt til arbeidsplassen. Avtaleperioden er på tre år, og løper frem til 31.12.2024. Avtalen kan forlenges med ytterligere to år.  

NHO og Leonhard Nilsen & Sønner utmeldt fra 1.1.2022

Fra årsskiftet sier vi farvel til Næringslivets Hovedorganisasjon og Leonhard Nilsen & Sønner AS som medlem. Ta kontakt for evt. spørsmål om utmeldelsen. 

Godt nytt år!

Vi i Tradebroker ønsker alle våre medlemmer, leverandører og andre forbindelser et godt nytt, suksessrikt og mindre humpete år!

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring