Tradebrokers årsmiddag samlet rekordmange

Gamle Logen dannet en perfekt ramme for den første årsmiddagen på fire år.

2019 var siste år vi fikk samlet medlemmer og leverandører til årsmiddag. Pandemien gjorde det utfordrende å planlegge – igjen og igjen. Da vi endelig kunne samles igjen, var det gledelig med rekordoppslutning. 

163 (tror vi) ble det endelige antallet som fant veien til Gamle Logen denne torsdagskvelden i februar. Det kan virke som om folk er litt sulteforet på å treffes på sosiale arenaer som denne igjen, for her var det mange som møtte frem i god tid!

Det hele startet med en liten time med aperitiff og mingling i "stuene". Praten satt løst, og det ble etter hvert opparbeidet god temperatur i lokalene. Helt på tid ble vi kallet til bords, en etasje opp. Lokalet var festpyntet etter alle kunstens regler, og flotte blomster levert av Mester Grønn, og dandert av vår KAM der, Monica Neve, satte prikken over i'en. 

Kveldens underholdning stod Gisle Børge Styves orkester for. Vokalist Gil Bonden var for anledningen innhentet som gjesteartist. Gisle Børge guidet oss for øvrig gjennom kvelden, og introduserte både meny og talere. Første taler var Tradebrokers daglige leder, Terje Fagervik, som ønsket velkommen. 

Etter forretten ble Thomas Mylen, nestleder i Tradebrokers styre, introdusert. Han oppsummerte 2022 under overskriften "Rikets tilstand". Det står bra til med Tradebroker og det leveres solid ift. oppsatte mål. Mon tro om ikke flere av disse må justeres?

Etter dette gikk det slag i slag med hovedrett, mer underholdning og utdeling av priser til henholdsvis Årets medlem og Årets leverandør. Skanska og Kinnarps ble kåret til årets vinnere.  

Kvelden ble rundet av med dessert og kaffe avec. Stående for flertallet, noe som ga en fin mulighet til å snakke med flere enn de man hadde sittet til bords med under selve middagen.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring