Skanska Norge kåret til Årets medlem

Fornøyde prisvinnere. Sander Nymo (t.v.) og Lars Petter Skjærholt (t.h.) fikk prisen overrakt av Tradebrokers daglige leder, Terje Fagervik (i midten).

Skanska ble åttende selskap i rekken av «Årets medlem». I år fikk vi endelig delt ut prisen innenfor en ramme som seg hør og bør en slik utmerkelse. 

Skanska har relativt kort fartstid som medlem, men har oppnådd store ting på kort tid. Vi vet det er mer på gang. Tradebrokers daglige leder, Terje Fagervik, delte ut diplom og leste opp juryens begrunnelse som lød slik:
"Noen ganger når Tradebroker jobber med å rekruttere nye medlemmer går prosessen raskt. Andre ganger ikke. Med Årets medlem tok det godt over ti år fra første sonderingsmøte til vi mottok søknad om medlemskap. Etter at dagens innkjøpsledelse tok over gikk det fort. Det samme kan sies om utviklingen av vårt samarbeid.

Årets medlem er nemlig, i motsetning til Årets leverandør, ferske i Tradebroker-sammenheng. Faktisk er det bare 20 måneder siden Årets medlem var å finne på medlemslisten. Utviklingen i løpet av denne korte perioden har vært imponerende, og i 2022 var Årets medlem Tradebrokers femte største målt etter avtalebruk. Vi er trygge på at det ikke stopper der! Årets medlem er SKANSKA!"

To svært fornøyde prisvinnere i Sander Nymo og Lars Petter Skjærholt entret podiet og fikk overrakt diplom av Tradebrokers daglige leder, Terje Fagervik.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring