Nyheter

Medlemskapet til Vetco Gray Scandinavia AS, inkl. alle datterselskaper, opphørte årsskiftet.

Medlemskapet til Vetco Gray Scandinavia AS, inkl. alle datterselskaper, opphørte fra årsskiftet. 

Godt nytt år!

Vi i Tradebroker ønsker alle våre medlemmer, leverandører og andre forbindelser et godt nytt, suksessrikt år!

Med et økende antall medlemmer, med tilhørende voksende volum, har Tradebroker valgt å signere avtale med to aktører, nemlig BestDrive og Vianor.

Inntil nå har vi hatt en leverandør på området dekk og felg. Med et økende antall medlemmer, med tilhørende voksende volum, har Tradebroker valgt å signere avtale med to aktører, nemlig BestDrive og Vianor.

Sporveien kjører trikken i Oslo. Her den nye trikken foran Oslo rådhus. Foto: Stian Olsson

Det er med stolthet vi kan melde at Norges største leverandør av kollektivtransport trer inn i Tradebroker fra årsskiftet. Sporveien-konsernet har ca. 3.300 ansatte og omsetter årlig for om lag 5 milliarder kroner.

Tradebroker samler i disse dager inn informasjon for å gjøre en risikovurdering av leverandørporteføljen etter kravene i Åpenhetsloven og egne krav.

Tradebroker samler i disse dager inn informasjon for å gjøre en risikovurdering av leverandørporteføljen etter kravene i Åpenhetsloven og egne krav. Dette blir et tilbud som medlemmene kan benytte i egen rapportering etter Åpenhetsloven.

ISS Facility Services er nytt medlem i Tradebroker f.o.m. 7.12.2023.

ISS Facility Services AS er Norges største leverandør av FM-tjenester, med et bredt spekter av tjenester som inkluderer renhold, kantine, eiendomsdrift, kontorstøtte og Facility Management over hele landet. 

Det er inngått ny avtale med Linde Gas med oppstart 1. januar 2024.

Tradebroker har inngått ny avtale med Linde Gas. Avtalen har oppstart 1.1.2024 og løper ut 2026. Avtalen kan videre forlenges med to ny år, til en samlet varighet på fem år. 

Arva er nytt medlem i Tradebroker f.o.m. 7.12.2023.

Arva AS er Norges Norges sjette største nettselskap med sine over 16.000 km strømnett og 123.000 nettkunder i til sammen 19 kommuner. Selskapet er en del av konsernet Troms Kraft AS, men medlemskapet håndteres av Arva.

I 2011 kom vårt aller første selvkomponerte julekort.

Vi synes det er moro å lage egne julekort. Årets blir det 13. i rekken. En solid tradisjon, akkurat som jula, med andre ord. Årets kort forblir en overraskelse en liten stund til. I mellomtiden kan du klikke deg videre å beskue tidligere års kort.  

Tradebrokers app for håndtering og presentasjon av ansattfordeler fremstår nå i ny drakt!

Vi er nå klare med den nye versjonen av appen vår. Appen for ansattfordeler har over tid oppnådd god utbredelse i medlemsmassen, og flere medlemmer planlegger lansering.

Vet du at du står på invitasjonslisten, er det bare å holde av datoen!

For deg som liker langtidsplanlegging og vet du står på invitasjonslisten, kan vi fortelle at Tradebrokers Årsmiddag avholdes torsdag 8. februar 2024.

Velkommen til Dustin IT Inspiration Day 2023!

Hvordan kan din bedrift realisere sitt fulle potensial med alle fremtidens banebrytende digitale muligheter? Det er sannsynlig at du blir litt klokere ved å delta på Dustin IT Inspiration Day 2023! 

Planlagte konkurranser 2H2023 – 2024

Aktivitetsplanen gir en god oversikt over kommende konkurranser. Nå er planen for perioden 1.7.2023 til 31.12.2024 klar.

Simen Hafstad er mannen å snakke med når det gjelder lovpålagt opplæring innen brannvern og førstehjelp

Firesafe og Motimate er nå samarbeidspartnere! Det betyr at hele Firesafe sin e-læringskatalog kan leveres på Motimate som plattform. Tradebroker-medlemmer har 15 % rabatt på kursene.

Bring Courier & Express – ny avtale på bud- og ekspressleveranser

Tradebroker har inngått ny avtale med Bring Courier & Express. Avtalen gjelder i to år og løper fra 01.11.2023 og frem til 31.10.2025. Avtalen kan forlenges med inntil tre år, ett år av gangen. 

Ignite sin digitale løsning skal hjelpe Tradebroker å følge opp våre leverandører rundt kravene i Åpenhetsloven gjennom deres Supplier Management modul.

Tradebroker har inngått en samarbeidsavtale med Ignite. Ignite sin digitale løsning skal hjelpe Tradebroker å følge opp leverandørene rundt kravene i Åpenhetsloven gjennom deres Supplier Management modul. 

Å redusere antallet småordre er et positivt miljøbidrag!

Dette er en generell oppfordring til våre medlemmer. "Fri frakt" er fint, men kan fort bli en sovepute som går utover miljøet. En større ordre i stedet for mange små, er vinn-vinn!

Resultater Medlems- og Leverandørundersøkelsen 2023

Resultatene av begge undersøkelser foreligger, og vi ønsker å dele resultatene med medlemmene. Leverandørene får tilsendt en oppsummering av Leverandørundersøkelsen på e-post.

Spennende nyheter fra BMW – iX1 og i5 er her!

BMW iX1 xDrive30 er så langt i år den mest registrerte nye BMW-modellen i Norge. Nå får den selskap av BMW iX1 eDrive20. For 5-serieentusiasten er helt nye elektriske BMW i5 en spennende nyhet. 

Katrine Lauvnes ankom Tradebrokerkollegiet 2.10., og vi har benyttet anledningen til å rokkere på avtaleansvaret.

Katrine Lauvnes startet hos oss 2.10., og vi har benyttet anledningen til å legge deler av kabalen knyttet til avtaleansvar på nytt.
Se oversikten her.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring