Nyheter

Revidert versjon av Tradebrokers egenerklæring er mer i samsvar med krav våre medlemmer stiller til sine egne leverandører gjennom sine etiske retningslinjer.

Tradebroker har utarbeidet en ny versjon av egenerklæring om etisk standard for leverandører. Egenerklæringen har en høyere detaljeringsgrad enn forrige versjon, og stiller tydelige krav til våre leverandører.

Ha det Nordic Choice Hotels - si hei til STRAWBERRY!

22. mai markerer et nytt kapittel i vår historie. Vi bytter navn til Strawberry med en ambisjon å skape nye og unike opplevelser for våre gjester.

Tradebrokers rådsmøte avholdes på Rosenholm Campus onsdag 31.5.

I henhold til Tradebrokers vedtekter er samtlige medlemmer innkalt til rådsmøte for 2023. Epost med innkalling er sendt alle hovedkontakter 8. mai. 

Kampanje på MB EQA, EQB og EQC – her EQC

Endelig kan vi kommunisere en kampanje fra Bertel O. Steen igjen! EQA, EQB og EQC er spennende elektriske modeller fra Mercedes-Benz. 

Planlagte konkurranser 2023 – 1H2024

Aktivitetsplanen gir en god oversikt over kommende konkurranser. Nå er planen for perioden 1.1.2023 til 30.06.2024 klar.

PGS er nytt medlem i Tradebroker f.o.m. 24. mars.

PGS er et integrert marint geofysisk selskap med globale båtoperasjoner. Selskapet har ca. 900 ansatte og hovedkontor på Lysaker, med regionale sentre i London og Houston. Nå har PGS blitt medlem i Tradebroker. 

Elkjøp Bedrift – Fornyet avtale på forbrukerelektronikk og husholdningsapparater

Tradebroker har inngått en ny rammeavtale med Elkjøp på forbrukerelektronikk og husholdningsapparater. Avtalen gjelder fra 1.4.2023 og frem til 31.3.2025, med mulighet for forlengelse i ytterligere tre år.

First Mover Group – ny avtale med oppstart 13. mars '23.

Tradebroker har inngått rammeavtale med First Mover Group på relokalisering, søkemegling, byggeteknisk rådgivning, arbeidsplassanalyse, prosjektledelse, logistikkoordinering, kontorflytting, montasje og avvikling.

Entelios-konferansen 2023

Krigen i Ukraina har forårsaket krisetilstander også i energimarkedene. 20. april gir Entelios deg ny kunnskap om hva som vil påvirke og endre energisektoren fremover.

Knut-Arne Klausen har takket av

Fredag 3. mars hadde Knut-Arne sin siste dag på jobb i Tradebroker. Knut-Arne har vært nærmere 10 år i Tradebroker og nå følte han at tiden var inne for å søke nye utfordringer. 

Endre Klungland gjør comeback

Vi i Tradebroker tror alle gode ting er tre. Det samme gjør Endre Klungland. Fra 1. mai er Endre igjen på plass i Tradebrokers lagoppstilling.

Vellykket webinar vedr. Vieri Bestilling

17. februar inviterte vi til webinar sammen med Vieri. I webinaret ga vi en status på vårt felles prosjekt på elektronisk bestilling og presenterte ulike muligheter for hvordan medlemmene kan dra nytte av prosjektet.

Årets sommerdekkampanje har oppstart mandag 6. mars!

Vianor sørger for å holde hjulene i gang. Årets sommerdekk-kampanje står før døren, og har oppstart mandag 6. mars. Kampanjen varer helt frem til 6. mai. Flere av de mest relevante dimensjonene er priset ekstra skarpt i perioden. 

Elektroskandias hovedkontor ligger på Langhus. Nå blir de en del av Kesko.

Kesko har endelig kommet i mål med å kjøpe Elektroskandia Norge AS fra det franske selskapet Rexel. Kjøper er godkjent av konkurransetilsynet. Elektroskandia vil inntil videre fortsette som en egen juridisk enhet.

På Wenaas' HMS-seminar 8. mars settes fokus på arbeidstøy, arbeidshansker, vernesko og fallsikring.

Wenaas inviterer til HMS-seminar i Oslo den 8. mars. På seminaret settes fokus på arbeidstøy, arbeidshansker, vernesko og fallsikring.

FNs bærekraftsmål er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030.

Tradebroker gjennomførte kartleggingsundersøkelser knyttet til bærekraft, både mot medlemmene og leverandørene, i fjor høst. Vi ønsker nå å invitere alle interessenter til en høringsrunde.

Experis/ManpowerGroup inviterer til SkillEx den 21. mars.

Experis inviterer til SkillEx. På årets SkillEx behandles flaskehalser. Hvordan kan disse fjernes? – både i og rundt digitalisering, enten de ligger i det organisatoriske, menneskelige eller på det teknologiske plan. 

Canon inviterer - Sikkerhet i en usikker tid. Meld deg på!

Vår økte bruk av teknologi, gjør oss mer sårbare. Ulike aktører utnytter dette til sin fordel og antall alvorlige hendelser er tredoblet siden 2019. Canon setter fokus på hva du kan gjøre for å øke sikkerheten i din virksomhet.

Gamle Logen dannet en perfekt ramme for den første årsmiddagen på fire år.

2019 var siste år vi fikk samlet medlemmer og leverandører til årsmiddag. Pandemien gjorde det utfordrende å planlegge – igjen og igjen. Da vi endelig kunne samles igjen, var det gledelig med rekordoppslutning. 

Fornøyde prisvinnere. Sander Nymo (t.v.) og Lars Petter Skjærholt (t.h.) fikk prisen overrakt av Tradebrokers daglige leder, Terje Fagervik (i midten).

Skanska ble åttende selskap i rekken av «Årets medlem». I år fikk vi endelig delt ut prisen innenfor en ramme som seg hør og bør en slik utmerkelse. 

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring