Nyheter

Lennart Hovland har besøkt NSB og intervjuet innkjøpssjef Linda Rønneberg om NSBs bruk av Tradebroker.

Stenshagen Bil klemmer til med noen meget gode tilbud på utvalgte modeller eksklusivt for Tradebroker.

Kverneland øker aktivitetsnivået mot våre medlemmer ytterligere og sparker i gang en kampanje inneholdende noe for enhver smak.

Vi har mottatt Rica Hotels ferskeste nyhetsbrev. Trykk på nyheten for å lese videre.

Stengte luftrom byr på store logistikkmessige utfordringer og ikke minst økte kostnader for leiebilaktørene. Vi har lest at forbrukerne må ta kostnaden. Nei, ikke du som Tradebrokermedlem.

Thon Hotels har sendt ut nytt nyhetsbrev - de forteller om bl.a. åpning av fire nye hoteller, hvorav tre bidrar til å styrke dekningen nord i landet.

Norsk Signode har varslet prisøkning på plastbånd gjeldende fra 1. mai 2010.

Dekkmanns avdelinger en tung rustet for årets sommerdekksesong! Kjøper du felgpakker før 30.4. mottar du et gavekort på MIST Air-Condition service med verdi kr. 498,-

Vianor kjører kampanje på sommerdekk frem t.o.m. 15. mai for Tradebrokers medlemmer. Når du bytter dekk kan det være lønnsomt å legge dekkene inn på hotell!

Årets påske er historie og veiene innbyr til skifte av dekk. Hvorfor ikke planlegge neste års vinterdekksesong allerede nå?

Frank har gjennomgått er gradvis akklimatisering mot pensjonisttilværelsen, men når dette leses er han fullblods pensjonist.

Tradebrokers avtaler med Kinnarps og Svenheim utløp 28.2.2010. I begge avtalene har Tradebroker opsjon på forlengelse med ytterligere to år. Tradebroker har etter dialog med Kinnarps besluttet å utøve opsjonen og har forlenget avtalen til 28.2.2012.

Tradebroker skrev i 2009 avtale med Progrator|gatetrade på levering av en elektronisk innkjøpsportal. ABB, Agder Energi og Aibel har deltatt fra starten som pilotkunder på løsningen.

Vi har mottatt Rica Hotels ferskeste nyhetsbrev. Trykk på nyheten for å lese videre.

Tradebrokers rådsmøte avholdes i juni. Datoen er satt til 17.6. og vi oppfordrer alle våre hovedkontakter til å sette av dagen!

Thon Hotels har sendt ut nytt nyhetsbrev - gratis internett på alle hoteller i Norge og Sverige.

Maske Gruppen øker prisene på strekkfilm fra 1. april.

Maske Gruppen har varslet prisøkning på strekkfilm gjeldende fra 1. april 2010.

Norges rimeligste kvalitetsverdiskap?

Finn Clausen Arkivsystemer ønsker å gjøre en "drive" mot medlemmene helt frem til 30. april. Dette er et unikt tilbud på utvalgte verdiskap.

Fra Dolly har vi mottatt en påskekampanje. Restaurantene skal fylles også i påsken. Pizza'n er garantert like god!

BRILLELAND: Nye solbriller til påske?

Vi har mottatt følgende melding fra Brilleland: "Vi gleder oss til å kunne yte dette gode tilbudet til ansatte i Tradebrokers medlemsbedrifter. Håper dere finner en god plassering så alle ansatte får med seg muligheten før påsken setter inn."

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring