Nyheter

Våre leiebilleverandører er tilstede på alle sentrale flyplasser i Norge

TB valgte å videreføre strukturen med to avtalepartnere, og det endelige valget for kommende toårsperiode ble Europcar og Sixt Bilutleie. Europcar var med også i forrige periode. Sixt er et nytt og spennende bekjentskap.

Tradebroker har prolongert avtalen med Norwegian med ett år, frem til 31. desember 2010. Etter dette gjenstår én opsjon på ytterligere ett år. Avtalen er uendret.

Tradebroker har fornyet samarbeidet med Stempelfabrikken SAM for tre nye år.

Tradebroker har inngått avtaler med Bertel O. Steen, Kverneland Bil og Stenshagen Bil gjeldende for to år.

Få avtaleområder fremkaller følelser i samme grad som biler. Fra 1. januar i år har vi tre bilavtaler å tilby medlemmene. Bertel O. Steen og Stenshagen Bil er med videre. Kverneland Bil er et nytt spennende bekjentskap.

Vi i Tradebroker ønsker alle våre medlemmer, leverandører og andre forbindelser et godt nytt og suksessrikt år!

Første arbeidsdag i ett nytt år er en fin anledning til å lansere nye nettsider. Vi har hele tiden vært optimister med tanke på lanseringstidspunktet, men det skulle bli 2010 før vi kunne dele dem med deg.

Tradebroker går inn i det nye året med 52 medlemmer etter at vi ved årsskiftet takker farvel til DnB NOR ASA og Statoil Norge AS.

Lyse er et energi- og kommunikasjonsselskap organisert som et konsern. Virksomheten omfatter bygging og drift av infrastruktur, produksjon og salg av energi- og telekomprodukter. Produktene som tilbys er strøm, naturgass, varme, kjøling, telefoni og bredbånd.

Strekkfilm til alle formål

Det er skrevet toårige avtaler som løper ut 2011. Begge avtaler har opsjonsmuligheter på 1+1 år.

Rica reduserer prisene på en rekke hoteller i Sverige. Reduksjonene er dels betydelige.

For andre år på rad – vi snakker snart om en tradisjon – inviterte Tradebroker og de reiserelaterte leverandørene til seminar. I skrivende stund har vi akkurat kommet hjem fra det som ble nok et vellykket arrangement.

På tide å tenke vinterdekk!

Vianor kjører kampanje på vinterdekk frem til 15. november for Tradebrokers medlemsbedrifter.
Tilbudet gjelder alle ansatte.

Flere av oss har allerede skrapt is av bilvinduene. Noen har allerede flere mil på snøføre. Både Dekkmann og Vianor ønsker å rette fokus mot kommende vintersesong.

Flere av oss har allerede skrapt is av bilvinduene. Noen har allerede flere mil på snøføre. Naturlig at Dekkmann ønsker å rette fokus på vinterdekk!

I september fikk Tradebroker sitt 53. medlem. Avinor har ansvar for å planlegge, videreutvikle og drive et samlet lufthavnnett i Norge. Avinor driver 46 lufthavner, 12 i samarbeid med Forsvaret. Virksomheten omfatter også kontrolltårn, kontrollsentraler og teknisk infrastruktur for flynavigasjon.

Årets rådsmøte ble arrangert i Næringslivets Hovedorganisasjon sine nyrenoverte, delikate lokaler på Majorstua. Det ble en vellykket dag, og vi gledet oss over den gode deltakelsen. Over 40 medlemmer hadde funnet veien.

Tradebroker avholdt sitt rådsmøte 12. juni i Kinnarps' lokaler på Eiksmarka. Tema for den faglige delen var miljø. Våre foredragsholderes presentasjoner finner du under denne nyheten.

Kavli Holding AS er tatt opp som nytt medlem i Tradebroker fra 5. februar. Øyvind Askevold, Chief Procurement Officer, hørte styreleder Steinar Wiik snakke om Tradebroker da han var i Telenor. Han byttet senere beite til Kavli og da var veien til medlemskap kort.

Toms valgt som leverandør av budtjenester

Tradebroker har inngått ny avtale på budtjenester med Toms Transport & Budservice AS.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring