Nyheter

Norges rimeligste kvalitetsverdiskap?

Finn Clausen Arkivsystemer ønsker å gjøre en "drive" mot medlemmene helt frem til 30. april. Dette er et unikt tilbud på utvalgte verdiskap.

Fra Dolly har vi mottatt en påskekampanje. Restaurantene skal fylles også i påsken. Pizza'n er garantert like god!

BRILLELAND: Nye solbriller til påske?

Vi har mottatt følgende melding fra Brilleland: "Vi gleder oss til å kunne yte dette gode tilbudet til ansatte i Tradebrokers medlemsbedrifter. Håper dere finner en god plassering så alle ansatte får med seg muligheten før påsken setter inn."

Kverneland Bil følger opp på aktivitetsfronten med en attraktiv kampanje på Ford Kuga. Kampanjen løper ut april.

Manpower publiserer i dag, 9. mars, sine ferskeste funn om den norske arbeidsmarkedet.

SKF og Tradebroker har sluttført forhandlinger om ny avtale. Det er signert ny avtale gjeldende fra 1. februar i år, som løper frem til 31. januar 2011.

Avtaleregulert prisøkning gjennomført på strekkfilm

Norsk Signode har varslet prisøkning på strekkfilm gjeldende fra 15. mars 2010.

Eurocard Update for mars finner du her.

Diners Club sitt ferskeste nyhetsbrev finner du her.

Sammen med vår leverandør av gave- og profileringsartikler - Vigeland AS - har vi gleden av å invitere deg til messe og seminar onsdag 10. mars mellom kl 09.00 og 15.00.

Oslo Taxi slår et slag for det frie taxivalg. På samme måte som du velger hvilket taxiselskap du ringer eller booker online, har du rett til å velge bil på holdeplass!

Tradebroker skrev i 2009 avtale med Progrator|gatetrade på levering av en elektronisk innkjøpsportal. ABB, Agder Energi og Aibel har deltatt fra starten som pilotkunder på løsningen.

Tradebrokers avtale med Lyreco inneholder som kjent en nettoprisliste med gode priser. Meget gode. Du finner listen som vedlegg under avtalen her på sidene (krever logg inn), men vi anbefaler at du benytter OLO, Lyrecos nettbutikk.

Partene inngår samarbeid på områdene salg, distribusjon og markedsføring. Samarbeidet er igangsatt fra januar 2010. Kjedene tilbyr samlet over 100 hoteller i Skandinavia og Benelux.

Thon Hotels informerer om bl.a. sin kampanje på dag- og helpensjonspakker som løper ut mars. God planlegging betyr penger spart! Klikk deg inn på nyheten for å lese mer!

Norwegian legger i dag frem selskapets beste årsresultat med et overskudd etter skatt på 446 millioner kroner. Også fjerde kvartal 2009 ble det beste Q4 så langt. Norwegian hadde en kraftig passasjervekst i 2009 og fløy 10,8 millioner passasjerer. Det er 18 prosent flere passasjerer enn året år.

Norwegian styrker rutetilbudet i Norden og lanserer for første gang flygninger fra Oslo og Stockholm til Helsinki. De nye rutene er ledd i en klar strategi om å befeste Norwegian som en sterk aktør i det nordiske flymarkedet.

Fra Presentations Data og Storebrand har vi mottatt en rapport fra et utmerket og fruktbart samarbeid. Les mer.

...med egen profil på våre nye nettsider. Registrering er nødvendig for å få avtaletilgang!

Tradebrokers avtaleportefølje har avtaler med gunstige betingelser også for deg som ansatt i en av medlemsbedriftene. Fordelene er samlet i ett dokument og en link til dette er i dag sendt hovedkontakt i bedriften.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring