Frank Oulie Jensen er blitt pensjonist

Frank har gjennomgått er gradvis akklimatisering mot pensjonisttilværelsen, men når dette leses er han fullblods pensjonist.

Frank har en lang historie i Tradebroker. Etter 16 år som innkjøpssjef i Ford Motor Norge, kom han til ISAL våren 1993. Han har deretter vært med på en spennende reise, eller som han selv uttrykker det: ”En fornuftig overgang til Tradebroker-ISAL og senere Tradebroker”.

Frank har i all vesentlig grad jobbet med logistikk, forhandlinger og anskaffelser i hele sitt yrkesliv og funnet det interessant og givende. Før perioden i Ford tilbrakte han 10 år i Forsvaret og noen år som kontorsjef i Bladkompaniet.

Men tilbake til Tradebroker, ISAL og fusjonen av disse. Frank legger ikke skjul på at det var en del støy og forvirringer både internt, blant medlemmene og i leverandørmassen. ISAL hadde kun industribedrifter som medlemmer. Tradebrokers fokus var handelsbedrifter. ”Det første året etter sammenslåingen opplevde vi litt ”dine” og ”mine” medlemmer og avtaler, men det gikk seg raskt til”, forteller Frank. Han skynder seg å legge til at dette i dag fremstår som en god beslutning.

Frank ønsker avslutningsvis å benytte denne muligheten til å takke både medlemmer og leverandører for godt samarbeid gjennom mange år. Resultatet er mange gode forbindelser og ikke minst et knippe gode venner. ”Alt har sin slutt – og nå blir det å starte på en ny tilværelse som pensjonist, noe jeg ser frem til”, avslutter han.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring