Nyheter

Dobbelt matnyttig faktisk! I tillegg til tre faglige bidrag fra ressurspersoner i bl.a. Finn og Norsk Tipping, blir det servert tapas og noe godt i glasset.

Det er langt mellom de originale julegavene. Dolly Dimple's ønsker å endre på det og vi har mottatt et velsmakende tilbud på gavekort til de ansatte.

Fredag 3. desember inviterer Kinnarps Tradebrokers medlemmer til frokostmøte i sitt nye showrom på Eiksmarka.

Tro det eller ei - vi beveger oss snart inn i 2011! Statoil ønsker å tilby medlemmene en mulighet til å glede sine medarbeidere gjennom hele 2011.

Statoil ASA selger ut store deler av bensinstasjonsvirksomheten. Aktiviteten blir børsnotert i eget selskap med navnet Statoil Fuel & Retail ASA. Klikk deg inn og les mer!

Vi har mottatt Thon Hotels ferskeste nyhetsbrev.
Les mer her.

Tradebroker forlenger avtalen med Kjedehuset

Tradebrokers avtale på mobiltelefoner, uten binding, og tilbehør er forlenget med ett år. Avtalen ble inngått 01.01.2009 med varighet frem til 31.12.2010. Ny sluttdato er 31.12.2011.

Vi har tidligere varslet at LOS og Statoil har blitt enige om en overtakelse av Statoils el-virksomhet. Den formelle overtakelsen fant sted 1. oktober i år.

Hekta på Dolly? De fleste liker pizza og vår avtale på overtidsmat har vært en suksess. At smaken holder mål, viser Aftens store pizzatest.

Tradebroker har forlenget med Toms

Tradebrokers avtale på bud- og transporttjenester med Toms Transport & Budservice AS er forlenget. Klikk deg inn på nyheten for å lese mer.

Tradebroker er blitt informert om at Brødrene Aarbakk, leverandør av paller, er slått konkurs i september 2010.

For tredje år på rad – vi snakker om en tradisjon – inviterte Tradebroker og de reiserelaterte leverandørene til seminar. I skrivende stund har vi akkurat returnert fra det som ble nok et vellykket arrangement.

Vianor kjører kampanje på vinterdekk frem t.o.m. 15. november for Tradebrokers medlemmer. Når du bytter dekk kan det være lønnsomt å legge dekkene inn på hotell!

Om man skal begynne å handle julegaver enda er opp til den enkelte. Om det blir ny bil under juletreet er også opp til lommeboka. Kverneland Bil har radet opp en rekke attraktive tilbud som gjør at du kanskje sier "ja takk begge deler!".

Stenshagen Bil påkaller alle (bil)jegeres oppmerksomhet - jakta er i gang!

Kelly er på lufta igjen med sitt nyhetsbrev. Spennende lesing for de med HR som fagområde.

Eurocard Platinum News for oktober finner du her.

Diners Club sitt ferskeste nyhetsbrev finner du her.

Tradebroker har forlenget med Veolia

Tradebrokers avtale på avfallshåndtering, industri- og sikkerhetstjenester ble inngått i 2008 med varighet frem til 30.9.2010. I avtalen har Tradebroker en opsjon på å forlenge avtalen med ytterligere 1 + 1 år. Hele opsjonen er blitt utøvd og avtalen varer etter dette til 30.9.2012.

Eurocard Update for september finner du her.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring