LOS overtok Statoils el-forretningen 1.10. i år

Vi har tidligere varslet at LOS og Statoil har blitt enige om en overtakelse av Statoils el-virksomhet. Den formelle overtakelsen fant sted 1. oktober i år.

Kjøpet av Statoils el-virksomhet innebærer at LOS overtar virksomheten slik den drives i dag. Alle kontrakter, produkter, betingelser og kunderapportering videreføres. Dere trenger altså ikke å foreta noe som helst, men blir fullt ut ivaretatt på samme måte som tidligere.

Alle ansatte i virksomheten overtas av LOS, og det er etableret et nytt avdelingskontor på Lysaker som skal betjene eksisterende og nye bedriftskunder på nasjonalt og nordisk nivå. Gjennom kompetansen i LOS og Agderkonsernet blir dette et ledende forvaltningsmiljø for kraft i Norden. Dere vil fortsatt ha de samme forvalterne og øvrige kontaktpunkter som kjenner deres kundeforhold.

Vårt hovedbudskap er derfor at dere ikke trenger å foreta dere noe. Alle de kundefordelene dere i dag opplever å ha hos Statoil Norges el-virksomhet vil bli videreført. I tillegg vil overtakelsen innbære at tilbudet til kundene vil bli styrket på sentrale områder.

Vi vil opprette LOS som leverandør på våre nettsider straks avtaledokumentene er omarbeidet.

Presentasjon av overtakelsen

Brev vedr fastsatt overtakelse

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring