Nyheter

Wenaas: Ny og bedre avtale på arbeids- og vernetøy

Forespørselen ble utlyst på Doffin i midten av februar 2010. Mange av våre medlemmer, bla. Statnett SF og Lyse Energi AS, er underlagt Lov om offentlige anskaffelser (LOA) og ønsket i denne sammenheng å benytte seg av Tradebrokers ressurser og kompetanse.

Tradebroker har inngått avtale på arbeids- og vernetøy med Wenaas AS. Avtalen inkluderer også basis verneutstyr, fottøy mv. Avtalen gjelder fra 1.7.2010 og løper til 30.6.2012. vi har opsjon på ytterligere 1 + 1 år.

Tradebroker har inngått avtale på arbeids- og vernetøy med Wenaas AS. Avtalen inkluderer også basis verneutstyr, fottøy mv. Avtalen gjelder fra 1.7.2010 og løper til 30.6.2012. vi har opsjon på ytterligere 1 + 1 år.

Allkopi og Tradebroker har inngått ny avtale

Etter påtrykk fra mange av våre medlemmer gjennomførte vi en konkurranse på kopieringstjenester nå i vår. De største aktørene i markedet ble forespurt og vi endte opp med å velge Allkopi.

PURE Water: Tradebroker har inngått avtale innenfor et nytt område

Tradebroker har skrevet avtale med PURE Water gjeldende fra 1. juli 2010. PURE Water har utviklet et spesielt system, som utnytter det kommunale nettvannet for å gi kundene drikkevann av høyeste kvalitet.

Som tidligere annonsert skal Thomas Mylén ta fatt på nye utfordringer i Orkla. Han har sin siste arbeidsdag her hos oss i dag. Vi ønsker Thomas lykke til i sin nye jobb!

Tradebroker har godkjent en prisøkning på engangspaller og EUR-paller fra Aven. De nye prisene er gjeldende fra 1. september 2010.

Kelly er på lufta igjen med sitt nyhetsbrev. Spennende lesing for de med HR som fagområde.

Her ligger vi ikke på latsiden! Ei heller Kverneland Bil og Anne Singsaas som tilbyr et antall fullspekkede Volvo V70 D3 og Ford Mondeo til meget hyggelige priser.

Elektromateriell: Nye avtaler med Elektroskandia og Solar Norge

Tradebroker har inngått avtale på elektromateriell og lyskilder med Solar Norge AS og Elektroskandia AS. Avtalen er gjeldende fra 1.7.2010 og løper til 30.6.2012 med opsjon på ytterligere 1 + 1 år.

Etter en grundig prosess med å finne en erstatter etter Thomas Mylén falt det endelige valget på Gunnar Bell.

Vi holder kontoret stengt tre uker i sommer. For presserende henvendelser er vi selvsagt tilgjengelige for deg!
Kontaktdata finner du her.

Tradebroker har hatt el-avtale med Statoil siden 2006 - en avtale som har utviklet seg til å bli en suksess. Statoils energi- og detaljhandelsvirksomhet er nå besluttet skilt ut som eget selskap som skal noteres på Oslo børs i løpet av 4. kvartal 2010.

Tradebroker og Lyreco har blitt enige om å forlenge avtalen med ett år, til utgangen av 2011.

Lyreco: Alle tonere har fått nye priser - det samlede prisbildet er betydelig bedret for medlemmene

Tradebroker og Lyreco har blitt enige om å endre det totale prisbildet på tonere i avtalen. Målsettingen er å begrense medlemmenes behov for annen avtale gjennom å etablere et jevnere prisbilde.

Tradebroker har akkurat mottatt en slagferdig sommerkampanje på MB C-klasse. Sterkt rabatterte kampanjemodeller gis det ikke Tradebroker-rabatt på... joda, i sommer så!

Avtalene med Kelly Services og Manpower åpner for årlige endringer på nivåpriser som følge av Statistisk Sentralbyrås lønnsindeks.

Tradebroker har signert ny avtale med Presentations Data som løper til 30.6.2012, med opsjon på ytterligere 1 + 1 år.

Tradebroker har inngått avtale på taxitjenester med Oslo Taxi AS for Oslo og Akserhus. Avtalen løper til 30.6.2012 med opsjon på ytterligere 1 + 1 år.

Tradebroker har signert rammeavtale med Itera Networks

Tradebroker har inngått en rammeavtale med Itera Networks på IT/Telekom-tjenester. Avtalen løper til 31.12.2011 med opsjon på ytterligere 1 + 1 år.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring