Nyheter

Vi er nå på plass i våre nye lokaler i Grenseveien 82. Det tar enda noe tid før vi er 100 % installert, men vi er på nett igjen og kan virke for fullt.

I forbindelse med flytting har vi noen utfordringer med fasttelefonien. Skal du snakke med oss, ber vi derfor om at du benytter mobil.

Tradebrokers nettsider skal nå være tilgjengelig.

Vi har mottatt VWRs ferskeste nyhetsbrev.
Les mer her.

Vi har mottatt Rica Hotels ferskeste nyhetsbrev. Trykk på nyheten for å lese videre.

Stenshagen Bil kjører en svært tidsbegrenset kampanje basert på en kraftig rentesubsidiert leasing. Tilbudet gjør Petter Northug grønn av misunnelse. Klarer du å handle bil og følge med på ski-VM samtidig?

Vi har mottatt Thon Hotels ferskeste nyhetsbrev.
Les mer her.

Tradebroker har benyttet prolongeringsmuligheten i avtalen med Firesafe. Ny sluttdato for avtalen er 31. mars 2012 med en gjenværende opsjon på 1 år.

Mester Grønn og Tradebroker innledet sitt samarbeid ved inngangen til 2008 og samarbeidet har vist en svært positiv kjøpsutvikling. Ferske tall viser at Mester Grønn økte omsetningen med 15,4 % til medlemmene 2010.

Eurocard Update for februar finner du her.

Diners Club sitt ferskeste nyhetsbrev finner du her.

Vi har nå signert våre nye lokaler. F.o.m. 1. mars blir vi å finne i Grenseveien 82 på Helsfyr. Trykk på nyheten for å lese mer.

Avtaleregulert prisøkning gjennomført på strekkfilm

Norsk Signode har varslet prisøkning på strekkfilm gjeldende fra 4. februar 2011.

Vi har gleden av å kunne presentere Apply AS som nytt medlem i Tradebroker f.o.m. 2. februar 2011.

Vi har mottatt VWRs ferskeste nyhetsbrev.
Les mer her.

Nye avtaleområder med stort potensial!

Tradebroker har inngått avtaler på to, for oss, helt nye områder, nemlig elektro- og VVS-installasjon. Bravida (elektro- og VVS-installasjon) og Varme og Bad (VVS-installasjon) har blitt valgt som samarbeidspartnere på området.

Tradebrokers avtaler på bemanning utløper 31.01.2011. Tradebroker har etter tøffe og omfattende forhandlinger blitt enig med Kelly Services og Manpower om nye avtaler gjeldende til 31.01.2014.

Yara Praxair AS gikk av med en klar seier som beste totalleverandør av industrigasser til Tradebrokers medlemmer.

Det har lenge vært klart at vår tid på Skullerud går mot slutten. Nå rives det rundt oss og vi blir å finne i nye lokaler denne våren. Hvor? Ennå ikke avklart...

Gassleverandøren Yara Praxair lanserer nå et helt nytt interaktivt sikkerhetskurs innen gass. Klikk deg inn på nyheten for å lese mer!

Vi har mottatt Thon Hotels ferskeste nyhetsbrev.
Les mer her.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring