Nyheter

Tradebroker har signert rammeavtale med Itera Networks. Avtalen omfatter konsulenttjenester innen IT og telecom, leveranse og drift av elektroniske fakturatjenester samt design, implementering og drift av servere og applikasjoner.

Hvor mange ganger må noe gjentas før det blir en tradisjon? For tredje gang har vi, i samarbeid med våre reiserelaterte leverandører, gleden av å invitere deg til Reiseseminar.

Kelly er på lufta igjen med sitt nyhetsbrev. Spennende lesing for de med HR som fagområde.

Tradebroker har startet arbeidet med å bli sertifisert som Miljøfyrtårn. Målsettingen er å fullføre prosessen høsten 2010.

Årets rådsmøte ble arrangert i Storebrand ASAs nye, delikate lokaler på Lysaker. Det ble en vellykket dag og vi gledet oss over den gode deltakelsen. Vi var nærmere 50 til lunsj!

Tradebrokers avtale med Svenheim Møbelindustri utløp 28.02.2010. I avtalen har Tradebroker en opsjon på forlengelse med ytterligere 2 år (1+1 år). Tradebroker og Svenheim har ikke blitt enige om premissene for forlengelse og avtalen er derfor opphørt.

Vi har mottatt Thon Hotels ferskeste nyhetsbrev.
Les mer her.

Canon lanserer seks nye sort/hvitt-modeller. Prislisten som inkluderer disse er klar.

Vianor har opplevd meget positiv respons på sin "sommerklar bil"-kampanje og har tilbudt oss å forlenge ut juli. Vi takket ja!

Rica ønsker å fokusere litt ekstra på Stiklestad Hotell og for de som er gode på planlegging er det penger å spare.

Som tidligere annonsert avholdes Tradebrokers rådsmøte torsdag 17.juni. Arena for møtet er Storebrands hovedkontor i Professor Kohts 9 på Lysaker.

Stenshagen Bil lanserer en egen "verktøykasse" kun for oss Tradebrokere. Kampanjen "krydrer" allerede gode basisbetingelser.

Tradebroker har godkjent en prisøkning på nyproduserte EUR-paller fra Gyllsjö Träindustri.

Nettoprislisten i avtalen med Lyreco er dynamisk. Tradebroker og Lyreco har derfor blitt enige om å erstatte et antall svaktselgende produkter på nettoprislisten med bestselgere fra storkundeprislisten.

Vi har ved flere anledninger oppfordret om bruk av Lyrecos nettbutikk, OLO. Dette kan ikke gjentas for ofte, da det er med på å sikre "riktig" bruk av avtalen.

F.o.m. i dag, 1. juni, skifter Bautas navn til Ramirent. Etter dette har det norske selskapet samme navn som i de 12 andre landene selskapet er representert.

Vårkampanjen på sommerdekk ble en suksess med hele 66% omsetningsøkning fra 2009. Vianor ønsker å holde kampanjetrykket oppe og innleder sommeren med fokus på, nettopp, sommerklar bil.

Vi har mottatt Thon Hotels ferskeste nyhetsbrev.
Les mer her.

Som tidligere annonsert avholdes Tradebrokers rådsmøte torsdag 17.juni. Arena for møtet er Storebrands hovedkontor i Professor Kohts 9 på Lysaker.

Eurocard Update for mai finner du her.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring