Tradebroker har signert rammeavtale med Itera Networks

Tradebroker har signert rammeavtale med Itera Networks. Avtalen omfatter konsulenttjenester innen IT og telecom, leveranse og drift av elektroniske fakturatjenester samt design, implementering og drift av servere og applikasjoner.

Itera Networks er en del av det børsnoterte Itera-konsernet, som har virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Ukraina. Itera Networks er en erfaren leverandør innen drift av store og komplekse IT-miljøer, med et solid fundament av kompetanse, rutiner og verktøy.

Itera Networks er valgt fordi Tradebroker ønsket et samarbeid med et miljø med velprøvd og smidig prosjektmetodikk, spisskompetanse på teknologiske løsninger samt gode referanser innen migrering og drift. Itera Networks tilhører et konsern med et solid omdømme. Avtalen reduserer risikoen for våre medlemsbedrifter, øker deres forretningsnytte av IT og gjør at de i enda større grad kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet.

Jon Erik Høgberg, administrerende direktør for det nordiske Itera Networks, sier selv om avtalen: ”Avtalen er svært viktig for oss, og er med på å realisere vår strategi om å levere tjenester til mellomstore og store bedrifter i det nordiske markedet. Avtalen omfatter for eksempel migreringsprosjekter i forbindelse med Exchange, Windows og Sharepoint , og kostnadseffektive telekomløsninger for tale, data og video. Tradebrokers medlemmer kan gjennom denne avtalen i større grad konsentrere seg om strategisk bruk av IT-løsninger, mens vi vil planlegge, designe og gjennomføre prosjekter og forvaltningen av løsningene.”

Her finner du den utsendte pressemeldingen.

For å se den konkrete avtalen må du logge deg inn. Avtalen finner du under Avtaler/IKT/Itera Networks.

Et optimistisk trekløver:
F.v. ser vi Lars Bugge, markedssjef i Tradebroker; Jon Erik Høgberg, adm.dir. for det nordiske Itera Networks; Terje Fagervik, daglig leder i Tradebroker
 
Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring