Åpne nyheter

VWR dagen er et nytt og spennende arrangement som består av et interessant seminarprogram innen et bredt spekter av fagområder, samt stor utstilling med 40 av VWRs leverandører.

Som tidligere annonsert skal Thomas Mylén ta fatt på nye utfordringer i Orkla. Han har sin siste arbeidsdag her hos oss i dag. Vi ønsker Thomas lykke til i sin nye jobb!

Kelly er på lufta igjen med sitt nyhetsbrev. Spennende lesing for de med HR som fagområde.

Her ligger vi ikke på latsiden! Ei heller Kverneland Bil og Anne Singsaas som tilbyr et antall fullspekkede Volvo V70 D3 og Ford Mondeo til meget hyggelige priser.

Etter en grundig prosess med å finne en erstatter etter Thomas Mylén falt det endelige valget på Gunnar Bell.

Vi holder kontoret stengt tre uker i sommer. For presserende henvendelser er vi selvsagt tilgjengelige for deg!
Kontaktdata finner du her.

Tradebroker har hatt el-avtale med Statoil siden 2006 - en avtale som har utviklet seg til å bli en suksess. Statoils energi- og detaljhandelsvirksomhet er nå besluttet skilt ut som eget selskap som skal noteres på Oslo børs i løpet av 4. kvartal 2010.

Tradebroker og Lyreco har blitt enige om å forlenge avtalen med ett år, til utgangen av 2011.

Tradebroker har akkurat mottatt en slagferdig sommerkampanje på MB C-klasse. Sterkt rabatterte kampanjemodeller gis det ikke Tradebroker-rabatt på... joda, i sommer så!

Tradebroker har signert rammeavtale med Itera Networks. Avtalen omfatter konsulenttjenester innen IT og telecom, leveranse og drift av elektroniske fakturatjenester samt design, implementering og drift av servere og applikasjoner.

Hvor mange ganger må noe gjentas før det blir en tradisjon? For tredje gang har vi, i samarbeid med våre reiserelaterte leverandører, gleden av å invitere deg til Reiseseminar.

Kelly er på lufta igjen med sitt nyhetsbrev. Spennende lesing for de med HR som fagområde.

Tradebroker har startet arbeidet med å bli sertifisert som Miljøfyrtårn. Målsettingen er å fullføre prosessen høsten 2010.

Årets rådsmøte ble arrangert i Storebrand ASAs nye, delikate lokaler på Lysaker. Det ble en vellykket dag og vi gledet oss over den gode deltakelsen. Vi var nærmere 50 til lunsj!

Vi har mottatt Thon Hotels ferskeste nyhetsbrev.
Les mer her.

Vianor har opplevd meget positiv respons på sin "sommerklar bil"-kampanje og har tilbudt oss å forlenge ut juli. Vi takket ja!

Rica ønsker å fokusere litt ekstra på Stiklestad Hotell og for de som er gode på planlegging er det penger å spare.

Som tidligere annonsert avholdes Tradebrokers rådsmøte torsdag 17.juni. Arena for møtet er Storebrands hovedkontor i Professor Kohts 9 på Lysaker.

Stenshagen Bil lanserer en egen "verktøykasse" kun for oss Tradebrokere. Kampanjen "krydrer" allerede gode basisbetingelser.

Vi har ved flere anledninger oppfordret om bruk av Lyrecos nettbutikk, OLO. Dette kan ikke gjentas for ofte, da det er med på å sikre "riktig" bruk av avtalen.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring