Åpne nyheter

F.o.m. i dag, 1. juni, skifter Bautas navn til Ramirent. Etter dette har det norske selskapet samme navn som i de 12 andre landene selskapet er representert.

Vårkampanjen på sommerdekk ble en suksess med hele 66% omsetningsøkning fra 2009. Vianor ønsker å holde kampanjetrykket oppe og innleder sommeren med fokus på, nettopp, sommerklar bil.

Vi har mottatt Thon Hotels ferskeste nyhetsbrev.
Les mer her.

Som tidligere annonsert avholdes Tradebrokers rådsmøte torsdag 17.juni. Arena for møtet er Storebrands hovedkontor i Professor Kohts 9 på Lysaker.

Eurocard Update for mai finner du her.

Diners Club sitt ferskeste nyhetsbrev finner du her.

Etter at Thomas Mylén har valgt å melde overgang til Orkla har vi en rolle som senior innkjøper/avtaleansvarlig som skal bekles.

Thomas Mylén begynte i Tradebroker våren 2006. Etter fire år har han funnet tiden moden for å røre på seg og går til en stilling som Senior Project Manager i Orklas sentrale innkjøpsorganisasjon.

Oppdatert aktivitetsplan for 2010 er satt på trykk på midtsidene i siste Tradebroker Nytt. Den er et nyttig verktøy for å få rask oversikt over kommende konkurranser.

Lennart Hovland har besøkt NSB og intervjuet innkjøpssjef Linda Rønneberg om NSBs bruk av Tradebroker.

Stenshagen Bil klemmer til med noen meget gode tilbud på utvalgte modeller eksklusivt for Tradebroker.

Kverneland øker aktivitetsnivået mot våre medlemmer ytterligere og sparker i gang en kampanje inneholdende noe for enhver smak.

Vi har mottatt Rica Hotels ferskeste nyhetsbrev. Trykk på nyheten for å lese videre.

Stengte luftrom byr på store logistikkmessige utfordringer og ikke minst økte kostnader for leiebilaktørene. Vi har lest at forbrukerne må ta kostnaden. Nei, ikke du som Tradebrokermedlem.

Thon Hotels har sendt ut nytt nyhetsbrev - de forteller om bl.a. åpning av fire nye hoteller, hvorav tre bidrar til å styrke dekningen nord i landet.

Dekkmanns avdelinger en tung rustet for årets sommerdekksesong! Kjøper du felgpakker før 30.4. mottar du et gavekort på MIST Air-Condition service med verdi kr. 498,-

Vianor kjører kampanje på sommerdekk frem t.o.m. 15. mai for Tradebrokers medlemmer. Når du bytter dekk kan det være lønnsomt å legge dekkene inn på hotell!

Årets påske er historie og veiene innbyr til skifte av dekk. Hvorfor ikke planlegge neste års vinterdekksesong allerede nå?

Frank har gjennomgått er gradvis akklimatisering mot pensjonisttilværelsen, men når dette leses er han fullblods pensjonist.

Tradebroker skrev i 2009 avtale med Progrator|gatetrade på levering av en elektronisk innkjøpsportal. ABB, Agder Energi og Aibel har deltatt fra starten som pilotkunder på løsningen.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring