Åpne nyheter

Peugeot starter året med et spesialtilbud til Tradebrokers medlemmer som løper ut februar.

Tradebroker har i samarbeid med Tide Buss AS forhandlet frem nye avtaler på dekk, felger og tilhørende tjenester.

Kverneland Bil er et nytt bekjentskap for Tradebroker og medlemmene. Det er en volumsulten Anne Singsaas som ønsker å tilby våre medlemmer en ekstra godbit i 1. kvartal.

Thon Hotels informerer om at de bl.a. åpner tre nye hotell våren 2010. Dette resulterer i bedre dekning nordover i vårt langstrakte land. Klikk deg inn på nyheten for å lese mer!

I hele 1. halvår ønsker Rica å fokusere litt ekstra på Stiklestad Hotell. Neste seminar i Midt-Norge?

Nytt år, nye muligheter og ikke minst, ny avtale. Stenshagen Bil ønsker å flagge i gang med et ekstra godt tilbud.

Tradebrokers avtaleportefølje inneholder en håndfull avtaler med gunstige betingelser også for den ansatte i medlemsbedriften. Bli med å spre det glade budskap!

Svenheims nye konferansebordserie, OPTIMA, er klar for salg. "Optima tilbys i et omfattende sortiment som vi er stolte av å kunne tilby våre kunder", sier en entusiastisk markedssjef Harald Haslum.

Sixt Bilutleie er ny leverandør av leiebiler. Gode priser, geografisk dekning og en "sulten" holdning gjennom hele prossesen ble til slutt utslagsgivende.

Få avtaleområder fremkaller følelser i samme grad som biler. Fra 1. januar i år har vi tre bilavtaler å tilby medlemmene. Bertel O. Steen og Stenshagen Bil er med videre. Kverneland Bil er et nytt spennende bekjentskap.

Vi i Tradebroker ønsker alle våre medlemmer, leverandører og andre forbindelser et godt nytt og suksessrikt år!

Første arbeidsdag i ett nytt år er en fin anledning til å lansere nye nettsider. Vi har hele tiden vært optimister med tanke på lanseringstidspunktet, men det skulle bli 2010 før vi kunne dele dem med deg.

Tradebroker går inn i det nye året med 52 medlemmer etter at vi ved årsskiftet takker farvel til DnB NOR ASA og Statoil Norge AS.

Lyse er et energi- og kommunikasjonsselskap organisert som et konsern. Virksomheten omfatter bygging og drift av infrastruktur, produksjon og salg av energi- og telekomprodukter. Produktene som tilbys er strøm, naturgass, varme, kjøling, telefoni og bredbånd.

For andre år på rad – vi snakker snart om en tradisjon – inviterte Tradebroker og de reiserelaterte leverandørene til seminar. I skrivende stund har vi akkurat kommet hjem fra det som ble nok et vellykket arrangement.

Flere av oss har allerede skrapt is av bilvinduene. Noen har allerede flere mil på snøføre. Både Dekkmann og Vianor ønsker å rette fokus mot kommende vintersesong.

I september fikk Tradebroker sitt 53. medlem. Avinor har ansvar for å planlegge, videreutvikle og drive et samlet lufthavnnett i Norge. Avinor driver 46 lufthavner, 12 i samarbeid med Forsvaret. Virksomheten omfatter også kontrolltårn, kontrollsentraler og teknisk infrastruktur for flynavigasjon.

Årets rådsmøte ble arrangert i Næringslivets Hovedorganisasjon sine nyrenoverte, delikate lokaler på Majorstua. Det ble en vellykket dag, og vi gledet oss over den gode deltakelsen. Over 40 medlemmer hadde funnet veien.

Tradebroker avholdt sitt rådsmøte 12. juni i Kinnarps' lokaler på Eiksmarka. Tema for den faglige delen var miljø. Våre foredragsholderes presentasjoner finner du under denne nyheten.

Kavli Holding AS er tatt opp som nytt medlem i Tradebroker fra 5. februar. Øyvind Askevold, Chief Procurement Officer, hørte styreleder Steinar Wiik snakke om Tradebroker da han var i Telenor. Han byttet senere beite til Kavli og da var veien til medlemskap kort.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring