133 samlet til årsmiddag på ærverdige Bristol

Tradisjonsrike Hotel Bristol var arena for årets årsmiddag. 133 feststemte mennesker tok turen. Arrangementet ble meget vellykket, skal vi dømme etter stemning og tilbakemeldinger.

Hotel Bristol har virkelig pusset opp sin største sal. På årsmiddagen var lokalet delikat lyssatt i blått, og vi fikk både se og høre at det er investert i "state of the art"-løsninger innenfor både lyd og lys. Blodtrimmede kelnere serverte utsøkt mat på stilig vis. Rammen for middagen var kort sagt den beste.  

Ingen dødpunkter
Torsdag 7. februar var datoen for årets middag. Folket innfant seg fra kl. 18 og det er ingen tvil om – vurdert med basis i den jevne og intense summingen – at mingletimen ble benyttet flittig til å etablere nye kontakter. Akkurat slik vi ønsker at det skal være!

Dette var 8. gang vi samlet alle medlemmer og leverandører på denne måten. Etter at vi hadde gått til bords ønsket daglig leder i Tradebroker, Terje Fagervik, velkommen. Han takket for fremmøtet, som denne gang overgikk det han opplevde forrige gang han stod på scenen i samme sal. 

Rikets tilstand
Tradebrokers styreleder, Ole Jakob Nes, orienterte om "rikets tilstand" tidlig under middagen. Ole Jakob rapporterte om et 2018 som nok en gang ble «all time high» målt på avtalebruk, og som bragte oss et solid steg i retning av 3 milliarders målet. Mon tro om vi ikke når dette i jubileumsåret 2019? 

Diplom, heder og ære
Tradebrokers daglige leder, Terje Fagervik, tok ordet på tampen av middagen for å strø litt stjernedryss over hhv. Årets leverandør og Årets medlem 2018. Denne gang ble det en liten tvist på kåringen av "Årets leverandør", da vi kåret to vinnere. Vinnerne ble Mester Grønn og Sixt. Nexans Norway ble "Årets medlem". 

En Stor Overraskelse
Det har under årene bygget seg opp en forventning om utmerket underholdning underveis. I år bød vi på Stor Overraskelse! Stor overraskelse var akkurat det navnet lover. Gruppa gjør teatersport i hip-hop drakt. Alt er improvisert, og vi fikk en helt unik opptreden. Skranglebein og Nils m/Skils improviserte treffsikre rim, mens det ekstraordinære enmannsorkesteret Droolian lagde rytmene. Vel blåst!

Vi lover å invitere til middag igjen i 2020. Ambisjonen vår er fremdeles å få medlemssiden til å mobilisere i større grad, for dette har vist seg som en arena verdt å delta på!

2020 er også året da Tradebroker fyller 50. Vi i administrasjonen satser på at vi får romslige økonomisk rammer til å lage en storstilt feiring. 

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring