Mester Grønn og Sixt ble begge kåret til "Årets leverandør 2018"

Prisen til "Årets leverandør" blant Tradebrokers leverandører ble i år delt ut for sjuende gang. For første gang valgte vi å gi prisen til to leverandører. 

En gang i året ønsker Tradebroker å gjøre stas på en spesiell leverandør - en leverandør som kan smykke seg med tittelen "Årets leverandør" det kommende året. I år valgte vi å gjøre en liten tvist på kåringen. Det er ikke alltid de små leverandørene blir sett i tilstrekkelig grad, og det er fort gjort å la seg blende av store tall. Dette ønsket vi å gjøre noe med, og valgte derfor å gjøre stas på to av de litt mindre - men hardtarbeidende - leverandørene våre.  

Det er veldig hyggelig å kunne melde at 133 personer fant veien til Årsmiddagen og var med på å hylle Mester Grønn og Sixt..

I den ubestikkelige juryens begrunnelse for tildelingen står å lese:

Om SIXT:

"I 2010 valgte vi to leverandører på avtalefeltet til Årets leverandør nr. 1. Årets leverandør var et mindre selskap med ambisjoner og gode priser, men manglet den gang kanskje litt standing i markedet, sammenlignet med konkurrentene.

Den første avtaleperioden var omsetningen liten, men stigende. Avtalebruken på den parallelle avtalen var så mye som fireganger'n det årets leverandør rapporterte inn.  

Vi oppfattet imidlertid helt fra starten, at selskapet representert ved vår kontaktperson den gang - som fortsatt er helt sentral i selskapet - jobbet iherdig både med å etablere og utvikle sin merkevare og sine tjenester, og at de hadde et genuint ønske om å jobbe med oss og våre medlemmer.

Siden starten har årets vinner fått fornyet tillit i to nye konkurranser, og midt i andre avtaleperiode passerte de konkurrenten og har etter dette vært størst.

Vi mener at årets leverandør har vokst mye - på alle måter - siden 2010, og det er også veldig hyggelig at vi har gjort det sammen. Årets første årets leverandør er SIXT!"

---

Om MESTER GRØNN:

"Årets andre årets leverandør mener vi er et godt eksempel til etterfølgelse når det gjelder å følge opp Tradebroker og våre medlemmer.

Vår første avtale med den andre av årets leverandører, ble inngått i tilbake i år 2000. Medlemmenes avtalebruk ble det første året rapportert til skarve kr. 89.000, fordelt på en håndfull medlemmer.

I dag er avtalen med årets leverandør en av de avtalene som benyttes av flest medlemmer, og med omsetningsvekst i 16 av 18 år har etterhvert omsetningen kommet opp på et bra nivå.

Vårt inntrykk er at medlemmene oppfatter vår andre vinner som en profesjonell aktør som bidrar til god leveranse, til riktig pris, og ikke minst til at rutiner rundt bestilling og fakturering blir så effektive som mulig.

Vi ønsker også å fremheve vår kontaktperson hos årets andre leverandør. Vi oppfatter at hun alltid har stålkontroll på hva som skjer internt i egen bedrift og ute hos medlemmene.

Årets andre årets leverandør er MESTER GRØNN!"

---

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring